Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Anlıyorum cnm ama bence o riski göze al, ne istediğini bence o da bu şekilde anlayabilir ancak...yerimseniben
Bu msjı at ama kararlı ol bu sefer, iyice düşün öyle at msjı..Yine böyle söyleyip bir süre sonra tekrar birşey olmamış gibi görüşürsen iyice sarpa sarar artık.. Msjı at ve artık böyle istemediğini göster bence....Onun da kafasına birşeyler dank eder kıymetini anlar umarım.
Tek çözümün kararlı ve iradeli olmak yoksa bu böööyle devam eder gider..:1hug:

sustu hıc bı cevap vermedı ne evet devam edelım ne hayır gorusmeyelım. susuyo

Valla yaa,
çok sabırlısın sen cidden anka, ben sinirliyimdir zaten parlarım hemen :) bu ne böyle Allahaşkına...
Ama tabi sen aşıksın...

canım noldiii
aşağıda görünüyosun ama sesin çıkmıyo
benim birazdan kapamam lazım, işler beni bekliyo yetişecek :))) ooff off, benim gibi bisürü iş yetiştirmen gerekse bunların hiçbirini düşünecek vaktin olmazdı.

hazırlanıyodum canım. dısarı cıkıcam mesaj attım cmts aksam yemegıne nedersın dıye cevap vermedı. Bu gıdısle hazırladıgım mesajı da bu aksam gonderıcem senağlama

öff ya,
canım sen bundan cevap gelmezse bidaha da artık olumlu olumsuz bişey bekleme
olumsuz diye düşün ve silip hayatından çıkar, böyle olmaz, böyle yaşanmaz, ayy daha ne diyim ???

sen git gez, eğlen düşünme oyala kendini. akşamda hatta o arkadaşında kal, mesajı da böyle hiç önemsemeden at gitsin. yani mesajı attığında kendini oyalayabileceğin biyerde ol gözünü seveyim, kendini salma

ankara455 bence çoooook güçlü olman gerekiyo ben senden küçüğüm ama benimde başıma seninkiyle aynı şeyler geldi resmen dengesizlik bunların yaptığı herşeyime karışır bir sevgilim olmasına bile izin vermez resmen sevgilimmiş gibi davranır ama bana bişey söyle biz tam olarak neyiz dediğimde de sadece arkadaşız der ne arkadaşlığı yaa sanki benim hiç normal erkek arkadaşım yok onlar neden öyle davranmıyolar bundan tam 1 yıl önceydi ben ona aşık olduğumda aynen böyle davrandı ve sonundada arkadaş olmak isteyince ben orda koptum gecelerce ağladığımı uyumadığımı bilirim insan aşık olunca mantıklı davranamıyo cidden ama bir süre sonra toparlanmam gerek diye düşündüm baktım kendi kendime başaramıyorum dershaneden bi çocuğa bakmaya başladım derken zamanla bu platonik aşka dönüştü :asigim: tabi kendimi çok zorladım onu unutmak için düşünsene onlar gibiler bizi hiçbir zaman haketmiyolar vede haketmiyceklerde zaman onları değiştirmiyo onları değiştirebilecek tek şey onu gerçekten unutman.. artık ona hiçbir şekilde ne mesaj atıyorum nede başka bir şekilde görüşme çabam var oda bunu gördükçe mesajlar atıyo arıyo mesela dün telefonda konuştuk buluşmayı o kadar çok istiyoki ama beni ikna edemedi :teytey: imalı laflar ediyo ama ben hemen çevirip 'arkadaş' olduğumuzu hatırlatıyorum ve en sonundada dediki görüşmeyeli çok değişmişsin artık eski burcu değilsin dedi üzgün bir şekilde işte ben bir senedir bunun için uğraştım ve sonundada başardım eskiden onu pişman etmeyi onu çok sevdiğim için istiyordum ama bi baktım ki benim gözüm artık platonik aşkımdan başka kimseyi görmüyo.. bunun en güzel yanıysa onun beni hiç üzemiycek olması düşünsenize haberi bile yok onun bir bakışı bile beni mutlu ediyor işteeee benim hikayemde böyle :smiley-cool: bence sende çok güçlü olmalısın bu konuda seni üzmesine asla izin verme eğer başarabiliyorsan onu unut çünkü ona vereceğin en büyük ceza bu olur bence yerimseniben

buycucum çok güzel demişsin valla ya, aynen katılıyorum
sana da tebrikler o uyuzu hayatından çıkarıp atabilmişsin
umarım aynı şey ankaracım da gerçekleştirebilir
bunlar düzelmez, bu çelişkiden kurtulabilmek için onları bizim çıkarmamız lazım
sende inşallah platonik aşına karşılık bulursun, tabi hayırlıysa, değilse de hayırlı olanı en kısa zamanda bulursun inşallah...

sağol canım inşallah herkes mutluluğa hayırlısıyla kavuşur bizde ankaraya destek olalım oda başarıcak inşallah kaydirigubbakcemile5

sağol canım inşallah herkes mutluluğa hayırlısıyla kavuşur bizde ankaraya destek olalım oda başarıcak inşallah kaydirigubbakcemile5

o da başaracak, yanımızda staj yapıyo kaydirigubbakcemile3
sonra burdakilere anlatacak, şöyle şöyle başarılır diye
ozaman bundan böyle seni de hep bekliyoruz topiğimize, burda destek olalım birbirimize,
bazen herşey zorlaşıyo, insanın en yakın arkadaşları bile sıkılıyo dertten, öyle zamanlarda hepimizin desteğe ihtiyacı var...kaydirigubbakcemile5

kızlar selammm :)

ankaracım ben senın bu durumuna çk üzülüyorum ya ben,biz duyduklarımıza bukadr şaşırıp üzülürken senn içinden ne fırtınalar kopuodr düşünemiorm...ama nolur güçlü ol...yani bu böyle süremz bigün bişeilde son olucak bu sözler senı korkutuodr evt ama bazı şeylerle karsılaşırsan daha da üzülürsn en iyisi bunu sen başlat ve sen istedıgın için olsn(biraz kapalı yazdm ama )
cnm msjı da yazmıssın hayırlısı bakalm .. sen şimdi bişey düşünme kendini oyala biraz başka şeylere yönel...

burcu canım tebrıkler başarmşsn en azından o öyle bilior ve sana böyle üzgn konusup msjlar atması araması fln biz uzaklaşınca onların böye olması insanı daha mutlu edıo zaferın meyvelerini topluosun yani... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…