önceki sayfalara ancak bakabıldım ... kızlar bide şöyle bişey var yani eğer kji bizim için hayırlı olsaydı biz onun oda bizim olurdu ama hayat bazen bizi öyle bi hale getirıo ki illaki olsun dioruz yani ben onu sıtıorum naasıl baskası olcak fln dıoruz derin duygular düşünüorz onlar için..kimisi yıllarca bu hüznü belki umudu...isyanını isteğini bi kapatıo içine öyel yaşıo bi şekilde ama yapmayın içimize ata ata sonrasında çok kötü çıkabılır acısı..nolur önce kendimizi düşünelim ok mi :):) benım bıkac haftalık bişeydi ama ben işte sadece o olur demısıtm hatta olmaynca bıraz agladım bıle ama bunuda gömdm olmucak demekki zorlasnda olmuck ...şimdi bazı erkeklerı arkken anlayamıoruz ama sevgılıyken öyle hallerını tavırlarını goruorz ki bunları dusunun tutun ki o çok kötü bi insan kötü davranısları var yokuş aşagı sürüklenio..beni üzüo ve bu yüzden de dahada kötü biri...unutmalıyım demelıyız nolur deneyın olurmu üzülmenızı ıstmeıorum ...
yıllarca çekıosunuz bide bunu arkadaşlar bu agırlıgı gecen seneden ıyı bılıorum platonık dııldı tmm ama aşk acısı öyle illet bişiki bi yapıştı mı kurtulmak çok zor oluo...yıpranmak kolay hayata tutunmak zor...hadi kendinize ne güç verıosa onlara yönelinnn....öptüm ben yatıorum kızlarrrr :):)
şasecim benim şarkım bu ya aynen katılıorumm aynennn:)
umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan
birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen sevme
bensiz mutluysan HEP ÖYLE KAL
eğer her gece yattığında
büyülü düşler sana benden bahsediyorsa
hemen tatlı uykundan uyan
çünkü ben hiç uyuyamam
seni düşündüğüm zaman
benki sevmekten hiç usanmam...