Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

tşkler şasecimm geldim canım sıkcanmı yanaklarımıı :asigim:

valla canm çektiğin üzüntüler böyle olgunlaştırıo insanı mantıgı koymak gerekiomuş en zor durumlarda ben yapamazdım hayat ögretti ! :Saruboceq:

ya kızlar

......................................................................

Son düzenleme:
saol cnm yazıo bana ya silcem sılme kararına daha gelemım :S:)

Son düzenleme:
bıraz once haftalık burcumu okudum hayallerımdekı gıbı bır teklıf alıcakmısım
sımdı her yer sevgılıler gunune odaklanmıs durumda benımkı bı mesaj bıle atmıcak emınım ama teklıf alıcakmısım..pöfff

canım ya pfff ..belli olmaz bu işler dicem ama bu kadar uzun sürede yani hem senı yanında istio hem farklı şeyler olmasını ıstemıo neden nden ya erkekler niye hep kapalı kutu bu bı kaç gundr ben yıen erkeklere kızmaya başladım !!

yok canım ya ne teklıfı laf olsun dıye yazdım olucandan dııl. gecenın 3 unde can sıkıntısı ve uykusuzluktan

önceki sayfalara ancak bakabıldım ... kızlar bide şöyle bişey var yani eğer kji bizim için hayırlı olsaydı biz onun oda bizim olurdu ama hayat bazen bizi öyle bi hale getirıo ki illaki olsun dioruz yani ben onu sıtıorum naasıl baskası olcak fln dıoruz derin duygular düşünüorz onlar için..kimisi yıllarca bu hüznü belki umudu...isyanını isteğini bi kapatıo içine öyel yaşıo bi şekilde ama yapmayın içimize ata ata sonrasında çok kötü çıkabılır acısı..nolur önce kendimizi düşünelim ok mi :):) benım bıkac haftalık bişeydi ama ben işte sadece o olur demısıtm hatta olmaynca bıraz agladım bıle ama bunuda gömdm olmucak demekki zorlasnda olmuck ...şimdi bazı erkeklerı arkken anlayamıoruz ama sevgılıyken öyle hallerını tavırlarını goruorz ki bunları dusunun tutun ki o çok kötü bi insan kötü davranısları var yokuş aşagı sürüklenio..beni üzüo ve bu yüzden de dahada kötü biri...unutmalıyım demelıyız nolur deneyın olurmu üzülmenızı ıstmeıorum ... yıllarca çekıosunuz bide bunu arkadaşlar bu agırlıgı gecen seneden ıyı bılıorum platonık dııldı tmm ama aşk acısı öyle illet bişiki bi yapıştı mı kurtulmak çok zor oluo...yıpranmak kolay hayata tutunmak zor...hadi kendinize ne güç verıosa onlara yönelinnn....öptüm ben yatıorum kızlarrrr :):)

şasecim benim şarkım bu ya aynen katılıorumm aynennn:)

umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan
birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen sevme
bensiz mutluysan HEP ÖYLE KAL
eğer her gece yattığında
büyülü düşler sana benden bahsediyorsa
hemen tatlı uykundan uyan
çünkü ben hiç uyuyamam
seni düşündüğüm zaman
benki sevmekten hiç usanmam...

anladım canım onu ama ben geçen sayfaları yeni okudugumdan yazdıgın msja fln cvp vermemıs fln anlatmıssın bılıosun ben heyecanlanınca yada sınır olunca elım ayagıma çok dolanıo :):) :S

gunaydın:)
mesajım gelmıs ben uyurken. tatıldeyım sımdı ne zaman gerı donucemı soruyo.elım gıtmıyo daha hazırladıgım mesajı atmaya bu gun sımdı arkaarkaya mesajlar gelır cevap verene kadar bıraz uzatıyorum bakalım nolcak. hala cuma ıcın program teklıfıme cevap verırmı merak edıyorum. gelısmelerı yazarım

ayyy yaz yaz ankaram, merakta bırakma, ben birazdan çıkıcam ama sen at, gelince okurum :)))

bence sen cevap verme, bi şaşırsın önce, işine gelmeyen bi cevap verirse hiç cevap atmazsın, ama 14 şubat için ne düşünüyosun??? peki buluşalım derse ne diceksin???

elım gıtmıyo o mesajı atmaya daha umıt verıcı bısey yazarmı dıye aksama kadar beklıcem

tamam canım, ayy bu adamlar ya
ne var mertce varsa var yoksa yok desin
ne var yani, ayyy sopalıklar !!!!

ona cevap vermemem onu sasırtmaz. daha once gunlerce cevap vermedım mesajlarına daha cok ustume dustu. onu sasırtmazkı bu
14 subat ıcın bı planım vardı daha once yazmıstım onun evınde yemek hazırlıcaktım rahatca gırıp cıkabılıyorum evıne. her tarafa yanı 500 tane falan tealıght mumlar varya onlardan yakıcaktım.. Aslında benım odunumun romantık bı yanı var bunu da cozdum ama hala yemek davetıne cevap vermıyo

ayy canım ya
inşallah herşey istediğin gibi olur, benim çıkmam lazım şimdi
çok ev kuşu gördüm kendimi buaralar
öptüm seni canım, dik dur nolursa olsun, tamammı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…