Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

şasecim saol canım vala işte idare ediorm aslında üzülcek bişi yok diyorum kendime ama canım sıkılıo da biraz slow şarkıları açtm dinlıorm yine...

bide haftaya fln biriyle görüştrceklerdı ben şimdi reddetmek olmaz denildi onuda düşündkçe mideme bulantı girio resmen ...

sen nasılsın canım ? bebişşmm :)

niye midene bulantı giriyo :)))

bi tanış, beğenmezsen beğenmedim dersin olur biter, ay kısmetin nerden çıkacağı belli olurmu?
ayy bi mıyışıklık var bugün üzerimde, ben bile kendimden sıkıldım yani, hasta falanım, bu halde iş güç çekilmiyo, ayy yaşlanıyomuyum ne yaa !!!

görmediğim biriyle tanışcak olmanın verdiği bişi bende hep öyel olur da :):)

işte öyle dediler bana da ondan buluşmalıymışım,yanlz ben seneyle 21 yaşındaym o 28 bakalım nasıl birisi ailesi vefat etmiş demiş ki baan aile olabilecek iyi bi ailesi olcak birisini stiyorum demiş direk bizmkiler gelmiş akıllarına:) işi çk güzelmiş karizma bi çocukmuş buğday tenliymiş giyimi süpermş işinde daha da yükseliomuş hatta geçen hafta olcktı iş için ista gitmş fln sonraya kaldı..ama biliosunuz sanrım artık takıntılı oldgum bi konu var erkeklerde daha doğrusu vardı ama geçtiğimiz gunlerde he öyle kişilerin beni üzdügünü düşündğm için vazgeçebilr belki ilk görüşte aşık da olabılırım ..ama ilk giderken bayıladabilirm . . .

geçmiş olsn canım ya bende gribim anck geçio dinlen biraz yoksa bikaç hafta sürüo ne güzel canım iş olsunda yorgnlk geçer ben iş arıyorum bulamıorum canım dahada sıkılıo puffff iş yok okumaya devam etcm bakalım...çenem düştü yine dimi

kolumu kaldırmaya halim yok canım ya
inşallah hayırlısı olsun, bakarsın şak diye vurulursun çocuğa hayılı biridir de belli mi olur :))
iş bulursun canım ya, daha küçüksün de...

ay kıyamam ilk günleri öyle oluo işte ilaçlar bıle etki etmio :S

öyle tabi canım haklısın ,teşekkürler :)

eed :) küçüKüm daa yaa

küçücüğüm herşeyim
nolur çok uzaklara gitme
gidersen öleceğim
karanlığa döneceğimm :)))

yirim seni küçük balık...

dıptısss dıptısss hoppp hop :teytey: :dance:

gamyoncuiremsu

geç bunları geç seveceksen habeeer verrrr :asigim:
içimde bir hüzün olacaksan haberrrr ver böyle miydi bu sırnaşık şey

hangi şarkı o çıkaramadımki :)))

ama atışıyoz galiba dur şu da benden

Maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış, korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,
yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm kavga etmek istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,
beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver, burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe

plaka yerli bak
sırtı terli çok
ve başı dertli bak
eski hali yok
ne olacak
HEP BERABER

wowww woww wooowww naniknanik

canım malesf çıkmak zorundaym kardeşimgeldi de:S hadi öpüyorum görüşürz yine byyybyyyy

herkese haydi lililillilillilililillilililil yarr ı
armağan ediorr ve gidiorrrmmm

Arkadasımın yanındaydım yenı kıyafetler sıparıs ettım para harcadım ıyı geldı.
Asıl sızın merak ettıgınız cevabın ne oldugu , acıklıyorum ben dogruyu soylemek gerekırse bugun yada bu hafta ıcınde bana cevap yazıcanı tahmın etmıyordum. Mesajımın 2 saat sonrasında sunu yazmıs

o: "haklısın kusura bakma kendıne ıyı bak"
ben:"yine kesin bi cevap vermiyosun son kararın ne"
o:tamam bı daha olmayacak uzulmeyeceksın
bı saat sonra o : "kesin gorusmuyoruz dımı ona gore alıcam bilet"
ben: "kesin"

işte bu kadar kızlar ılk kez bana benım uzuldugumu anladıgını soyledı. Ve ınanmadı bıtırebılıceme. Onu ıstıyorum hala ama kesın dedım
boyle yenı bı tıcker yaratıcam onsuz ılk gunum bugun yazıcam. Onu hala cok sevıyorum senağlama

Hadi yaa..Yaptın demek...Hayırlısı bakalım..Bundan sonra belki daha farklı-iyi olur senin için
Senin kesin demene göre mi bilet alıyor ?fisfisfis

bilet yalan dedım ya aynı sehirde yasıyomusuz bana sadece senı gormek ıcın gelıyorum dıyodu

fırsat buldukça burdayım artık bende yerimseniben

ben su anda kendımı dııl onu dusunuyorum, onu uzdugum zamanlardakı suratının seklını getırıyorum aklıma. su anda neler yapıyo onu dusunuyorum. onsuz bı hayatın nasıl olucanı dusunuyorum. onsuz olmak ıstemıyorum

canım tamam üzülüyosun ama
emin ol daha iyi oldu
muallaktan çelişkiden bunalımdan kurtuldun
üzüntün geçer, geçecek,
bravo tebrik ediyorum, işte bu yaa !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…