Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

donmesını ıstıyorum ama bu kadar kolay benden vazgecmıs olması benı olduruyo. neden yıne reddedıldım neden ?????????????????

canım sen de bazen sopayı hakediyosun
sen demiyomuydun kesin konuşsun diye
tamam incitir ama hastalıklı bi ilişkidense sağlıklı bi yalnızlık daha iyidir yerimseniben

eed şaseye katılıorum kitap oku kitap gerçekten çok iyi gelio böyle zmanalrda...yoksa insan bi an düşünmese bi an gelıo aklına ama kitapta başka hayata dalıorusss

uff ya şase sözlere bak :) güzeldi bu da :)

ankaracım böyle çk gülüp edıorm ama benım de canım sıkkın egerki böyle takılmazsan hiç bi zmaan geçmez canım bu üzüntün tek bi kişiye odaklanamayız sen belki içinden şuan ki sinirlilign ve üzüntünle benı anlamıosun -nuz die düşünebılırsın blekı ama öyle iyi anlıorum -uz ki ama böyle geçiremeyız hayatı...bitmez...biz biteriz derdimiz bitmez.. ben bi gün şöyle düşündm ve hayatta nasılsa biri olcak dedim ama şimdi ama yıllar sonra ve hayırlı olan ne zmaan ve kimse o olsn niye zorluyorum ki nie aglıorm nıe umut edıor nie tükenıorm hiç bişey için..ozaman işte kendime geldim..allah bize hayırlısını zaten vericektir bigün sadece beklemeliyiz...üzülme

iyi geceler ankaracım canım
buaralar hastayım pek nete giremiyorum ama ben yokken dediklerimi tekrarla sen kendi kendine tamammı
öpüyorum...

evet bigün beyaz at beliricek kapımızda :)))

canım buarada hangi sözlere bakayım anlamadım

hayal kurmak kalıo işte bize napalım :)

senin yazıdıgn sözlere demiştm canm alıntı yapmamısım tabeeee;

bu söze demiştm hastalıklı bi ilişkidense sağlıklı bi yalnızlık daha iyidir )süperrr

Slm kızlar
Gece 3 saat ben uyku problemlerı yasıyorum cok uzun zamandır. Ama kendımı hıc bu kadar huzurlu hıssetmemıstım. Sankı ustumden buyuk bı yuk kalkmıs gıbı hıssedıyorum. Rahatladıgımı hıssedıyorum uzgun dıılım nasıl oldu nasıl boyle hıssettım bılmıyorum suratımda aptal bı gulumse var.

sızınle son konustugumdakı duygularımın hepsı gectı arkadasım ve kocası sagolsun oyle rahatlattılar kı benı. ayrıldıgımı bıle anlamadım mesajlar onların yanındayken geldı kafam patlamadı cok rahat cevap yazdım eve geldıgımde bıraz uzgundum ıste suratını falan dusunuyorum dedım ya sıze. ama emınım o su anda benden daha kotudur beklemıyodu boyle bısey benden. dusunun kı ben 14 subat ıcın onu gormek ıstedıgımı soyluyordum ne degıstı dıye kafasını patlatıyodur ama herkesın dedıgı gıbı o bana zararlıydı ve su anda ...cok huzurluyum

işte bu ankaracım
inan banada yansıdı senin huzurun, benimde içimde bi rahatlık oluştu
çok güzel, hep böyle ol, ooohhhh kaydirigubbakcemile5

ooo ben yokken neler olmuş ankaracım tebrikler çok sevindim senin adınaa sen ona kesin bitti dediğine göre şimdi sırada kendini tutman onu hiç arayıp sormaman gerekiyo aklına ne geliyosa onu yap alışveriş yap kendine bişeyler al saç şeklini yada rengini değiştir daha böyle kendini mutlu edicek şeyler yap baktın olmuyo aklından çıkmıyo dön bide etrafındaki yakışıklılara bak biraz hatta birini kestir gözüne sürekli onu takibe al bellimi olur bakarsın yeni bişeyler başlar senin için :dance:

bunu bana ılk soyleyen dıılsın ama ınan su huzurlu halımı o kadar cok sevdımkı bı sure kımse bana dokunmasın. ben kımseyle ılgılenmıyım . bı sure su halımın keyfını cıkarıyım. hıc olmadıgım bı ruh halındeyım cok keyıflıyım ustumdekı olu topragı atmıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…