merhaba kızlarr
bende ilişkisi soradan platonik bir hal almış biri olarakk buraya bi uğrayım dedim esas sevgilisinden ayrılanlar klubü müdavimlerindenim ama olsun::)
ankaracım erkek arkının yazdıgını okudum ruyanda gorursun demiş bu erkekler garip garip
merhaba kızlarr
bende ilişkisi soradan platonik bir hal almış biri olarakk buraya bi uğrayım dedim esas sevgilisinden ayrılanlar klubü müdavimlerindenim ama olsun::)
ankaracım erkek arkının yazdıgını okudum ruyanda gorursun demiş bu erkekler garip garip
ne garıbı canım ya öküz öküz
ha ona bı de sey cok koydu bana hala gıdıcem gıtmeden once sonkez goruselım ayagı yapıyodu calıstıgı yerı yazınca sok oldu
ankaracımm 5 seneme yazık oldu falan demişsin ben orayı anlamadım 5 senedir cıkıyomuydunuzz e platonik diildi o zaman ee konu niye burda o zaman yoksa benmi yanlıs anladım:uhm:
aynen kuklasıydım ben onun dıyorum ya bana kufur ederdı canımı yakardı sesım cıkmazdı bozuk atardım ama asla vazgecmezdım ondan. ınanamadı. ama son lafı cok ıcıme oturdu bı daha ruyamda gorurmusum belkı baska kımse senınle ılgılenmez ımasını yapıyo ay ben cok kıloluyum kızlar
aynen kuklasıydım ben onun dıyorum ya bana kufur ederdı canımı yakardı sesım cıkmazdı bozuk atardım ama asla vazgecmezdım ondan. ınanamadı. ama son lafı cok ıcıme oturdu bı daha ruyamda gorurmusum belkı baska kımse senınle ılgılenmez ımasını yapıyo ay ben cok kıloluyum kızlar
benimde iki erkek arkım oldu bugune kadar benımde cok arkım yok belli başlı varr 2 sene boyunca hoşlandıgım cocukla mucize gibi bi araya geldik mesela muhabbetım bile olmadıgı halde herşey kader kısmet nerde ne olcagı belli olmas kii
bu arada kaç yaşındasın ankaracım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?