Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

hoşgeldin nilcimm
eti senin kemiği benim
bu arkadaş konuşun diyo bol bol
erkekler hakkındaki güzel düşüncelerimizi aktaralım da soğusun :))))

ne garıbı canım ya öküz öküz

şase doru sölemişsin valla biz deger veren biziz iştee onları yücelten anlamlı kılan da biziz biz bi elimizi ceksekk onlar bi hiçler şöyle bi uzaktan bakınca bi süre sora yabancılaşıyo o kişi sanaa

ama bunu zamanla anlıcaksın ben hala aşıgım eski erkek arkıma ama ask dda diil alışkanlık aslında dönüp bakıncaa bunu mu sevmişim karaktere bak dıyorum ama alışkanlık oluyo zaten asktan öte onu silip atmak zorr

ha ona bı de sey cok koydu bana hala gıdıcem gıtmeden once sonkez goruselım ayagı yapıyodu calıstıgı yerı yazınca sok oldu

heh şöyle snsüre gerek yok
içinizden geldiği gibi sayın dökün :)))
topiğimiz kapanmasın da...

nerde kalmıştık
işte bu az rastlanır öküz cinslerinin napıcağı belli olmaz
o belliki yediremedi sen görüşmeyelim deyince
beyefendinin zoruna gitti
alışmış ya, gel diyo geliyo git diyo gidiyo

ankaracımm 5 seneme yazık oldu falan demişsin ben orayı anlamadım 5 senedir cıkıyomuydunuzz e platonik diildi o zaman ee konu niye burda o zaman yoksa benmi yanlıs anladım:uhm:

aynen kuklasıydım ben onun dıyorum ya bana kufur ederdı canımı yakardı sesım cıkmazdı bozuk atardım ama asla vazgecmezdım ondan. ınanamadı. ama son lafı cok ıcıme oturdu bı daha ruyamda gorurmusum belkı baska kımse senınle ılgılenmez ımasını yapıyo ay ben cok kıloluyum kızlar

ankaracımm 5 seneme yazık oldu falan demişsin ben orayı anlamadım 5 senedir cıkıyomuydunuzz e platonik diildi o zaman ee konu niye burda o zaman yoksa benmi yanlıs anladım:uhm:

Benım ıcın platonıktı. Ona acılmıstım benı reddetmıstı ama gorusuyoduk sankı sevgılımmıs gıbı sadece ben ılıksımzıın adı olsun dedıgımde yan cızıyodu aslında benı sevmıyodu alısmıstı bana.

canım ya bu adam seni iyice sindirmiş
benim bisürü kilolu arkadaşım var ve gayet mutlular, sevgilileri var,
herkesin hoşlandığı kız ayrı canım
kimisi kilosuna dolgunlardan hoşlanır kimisi tam tersi
biz hepimiz aynı tipte erkeklerdenmi hoşlanıyoruz
hem onlar mükemmel mi ki????

:mymeka: ay kızdım yine

yok el ele gordugum kızlar hem 34 beden saclar sarı boya gozler mavı lens tıplerdı anlatabıldımmı. Benı sevmedı bana alısmıstı onu sevmeme. Dıyorum ya kımse benı senın gıbı karsılıksız sevmedı dıyo.Etrafındakı ınsanları dusunuyorum hepsı zengın hepsı baba parası yıyen ıncecık saclar bele kadar tıpler

bitanem kiloyla ne alakası var bunun boşversenee sana böle ima yapan birinin kendine guvenı yokturrr ayrıcaaaaa bunu senı rahatlatmak için değil ciddi söluyorum ama cidden bi önemi yok dış gorunusun evet bazıları ıcın var ama onlarda dış görünüş delisi insanlarrr ben dünya güzeli bile olsam güzelligime ilee bi yerlere gelmek ıstemem benı seven kalbimi sevsın klişe bi laf belki amaaa sana bunu ima etmesi bileeeee öfke duyman ıcın yeterli ayıppp

ya bıde dıyorum ya benım hıc erkek arkadasım olmadı bunu saymassak bu da garıp bısey ıste. cok arkadasımda yoktur. olsa benı bırılerıyle tanıstırın derım

iyi o baba parası yıyen ince belli çay bardağı kılıklı kızlarlaa dolaşsın dolaşsın daa görsünnnnnnnn

benimde iki erkek arkım oldu bugune kadar benımde cok arkım yok belli başlı varr 2 sene boyunca hoşlandıgım cocukla mucize gibi bi araya geldik mesela muhabbetım bile olmadıgı halde herşey kader kısmet nerde ne olcagı belli olmas kii

bu arada kaç yaşındasın ankaracım?

unutamıyorm kı bı cok sey ıcın ılktı, hatıralarımdan sılınmıyo. bugun dısarı cıktım mesela surda yemek yedık burda oturduk falan dıye heryer hersey onu hatırlatıyo

26................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…