Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

selam kızlarrr ben geldimmm geç geldim biirasss :)

napoosunuzz bakalım ..

valla derdimiz çözüldü desek mi demesek mi bilemiyorum .... :S kendimi pek öyle göremiyorum yani... dur bakalım geçicek =)=) geçicek=) ama rüyamda gördüm yineee nasıll geçicek nasıl burçincim yaa :)

naparsınız beaa bakimm:)

ayy süpermiş gamzelim :)))

işte bilimsel olarak da açıklaması yapıldı artık delikafadulden
teşekkür ederiiizzzŞeniz
benimki bilimsel olarak da platoniği destekliyor fisfisfis

ama mantık evliliğini de denedim, olmadıııı şutarafagitti

selam kızlar evet öyle şasecim ama çok canım sıkılmıştı kimsede yazmamıştı öyle yazıverdim işte

gamzelim paylaştıgın süpermiş ya:)
ewt ben hepsini yaşadım diyeblirim yani mantık evlilik olarak diil tabi ama mantığımı devreye sokup birini denemek istedim olmadı ,aşk geldi çattı başıma olmadı , platoniği de yaşadım belki yaşıyorum olmuyoorr...ee ne kaldı başka da yok delikafadulden
ama hepimiz aşkı bulup hatta doğru aşkı buşup güzel bi evlilik yapmasını diliyorum.. :içelim:

habere bakın kızlar

Hollanda’nın Amsterdam Üniversitesi’nden bilim adamları, insan hafızasındaki acı ve korku veren, kötü anıları silen bir ilaç geliştirdiğini açıkladı ........

allahım bi kişi de online olmazmiiiiiiiiiiiiii
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sesimi duyan yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????

prilcimm fazla kaçma istersen delikafadulden sırnaşık şey güzelmişşş kaydirigubbakcemile3

ankaracım nabersin ??
minacım noldu canım??
şasecim sanada iyi uykular bebişşşmmm

bende şimdilik buralardayım gamyoncuiremsu

ya prıllcım hanı degmez dıye konusmustuk senın rahmetlıye
yıne aklına mı gırdı ?? gorunme tamamen kaybolucanı soylemıstın oyle yap canım

günaydın şekerlerim
gerçi siz şuan şekerlemedesiniz mirmirmirmir uyuyun bakim :1closedeyes:

prillcim bencede yüz verme, aynen devam, eğlenirsin işte bak negüzel kaydirigubbakcemile3

şasecimmm
canım tüh çıkmışım yazdığında :S
iyiym fıstıkk sen napıoosunnn :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…