Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

söylen canım söylen, bende çok kızgınım, ooh bulmuş, kızda ondan hoşlanıyo, süper

nie kendine bişi yapasınki sen o kadar güçsüzmüsün ki, seni o kadar güçsüz ve aciz mi görüyor,öle olmadğını kanıtla bence,gayet başı dik gururlu bi kadın görsün karşısında.hiç düşündürtme öle bişi şuna, kendine bişi yapcak diye düşündürtme.gerektiinde çekip gidebilen güçlü birisi olduğunu göster ona.

kesinlikle öyle yapıcam bende, dün gerçi tamamen derbeder haldeydim geldiğinde ama bundan sonra öyle olmayacak.

yani onu çok sevdiğim için korktu, bide okuduysan biliyosundur, ben onu ondan 2 yıl önce sevdim, hep çok sevdim, hiç canını sıkmadım, pamuklara sardım sarmaladım resmen.

canım senin fikrin ne, duygusal bişey olmadığına ve bidaha yapmayacağına ikna olsan affedermiydin ???

evet canım biliyorum okudum,üstüne titriyosundur onun bu yüzden,ama yaramıyo işte.bu aralar ne kadar çok aldatılma olayı okudum burda yaa,evliler bekarlar herkes aldatıyo noluyo anlamıyorum. artık arsızlığı ele aldılar iyice,sen aynı şekilde sana ilgisi olduğunu bildiğin birinin yanında olsan sana neler der kimbilir,ama kendilerinde hak görüyolar heralde aldatma içinklava:

ya güzelim,ben çok yufka yürekliyim hatta aptal derecesinde iyi niyetliyim kendime kızıyorum bu yüzden,ben olsam heralde çok yalvarmasına falan dayanamayıp affederdim gibi geliyo dayanamazdım çünkü,hem ona duygusal bişi hissetmemesi hem de 32 mail kapıya gelmeleri falan ben dayanamazdım kuvvetle muhtemel,ama yapılacak en mantıklı şey,şimdiden bunu yaptıysa ilerde evlenirsek de neler yapar diye mantık çerçevesinde düşünmektir sanırım.iyice bi sakin kafayla düşünmek..ve beni aldatıp gururumu onurumu yaraladığı için çekip gitmek galiba en mantıklısı.ama bundan sonra eskisi kadar güvenebilecekmisin herzaman bi acaba sorusu ister istemez olacak içinde,

evet canım ya, şuan için çok kızgınım zaten, yüzüne bile bakamam, ama dayanacakmıyım gerçekten, bide benim için kusursuz bi ilişkiydi, o da kusursuzdu, daha önce hiç böyle bişeyde olmadı, hiçbi kızdan bahsetmezdi bile, ya inan tvde bile bişey olduğunda beni kızdırmamak için bakmazdı.

şimdi...

allahım nerden başlayayım!!!

1- o zilli kızın ona ilgisi olduğunu bile bile onunla mekana gittiği için,
2- ilgisiz falan deyip sana suçluluk payı çıkardığı için,
3- o zillinin oyunlarına geldiği için,
4- vuku bulan olay için,

en önemlisi seni üzdüğü için cezasını bulacak,

sen bu kızı allaha havale ediyosun ya çok sabırlısın !!! tebrik ediyorum...
ama süreç çok kritik, ben olsam affedermiydim bilmiyorum ama affedersem bunu bile affetti diyecek, artık benim sırtım yere gelmez diyecek. ama bi dönem kesinlikle güçlü olman lazım, arkadaşlarını falan çağır evine, yalnız kalma, daralma...

şasem yine bi mail atmış, açtım okudum, o 32 mailin sadece sonuncusunu okumuştum ya oturdum hepsini de okudum...

son mailde sen benden geçsen de ben senden geçmicem, o kızın suratını görmediğimden emin olman için diğer şirkete geçicem(ortak bi şirket var da ondan bahsediyo) falan falan bisürü bişey anlatmış...

slm canlarım...

şahs.münh. canım hakikaten psikopata bağlıorum galbia
..........................................................
sihirli bi melek çıksa da onunla beni karşılaştırsa ne güzel olurdu ....

minacım ya ben sana çok üzüldüm gerçektn...senin acını sarsılmanı düşünebiliyorum ve çok kötü bi halde olucağını hissedebiliyorum...

ama onların bu yaptıgına inat öyle güçlü öyle bakımlı öyle ilgisiz ve mutlu insanlarla iletişim içinde geçirmelisin ki ozaman bak neler oluca...demse kolay die düşünebilrsn ama ben 9ay önce sevglmden ayrıldm bende sizlerin dedği gibi gözünün içine bakıodm bişi olmasın die sürekli oydu benim ilgi odagım ...ama bi güzel askere gitmeden önce değişti ailesi hepimiz karıstık aldı başını gitti..önceden de ayrılıoduk hep beni üzüoduk bikaç ayda bir ayrılıoduk neler çektim amai lk ciddi ilişki die kopamadım işte yine barışmalar fln sonra en son barısmamızda hersey öyle güzeldi ki evlenıcektık nerden ev alcagımızı neler neler yapcagımızı söyleyen adam bana öyle bi anda laf ettiki herşeyi bitirdi...gitti...halbuki hiç ayrılamazdı diyemezdi ben dayanamadıgm ıcın uzuntulere ben ayrılırdm ama bu kez o soyledı....

inanbi o lafı duyunca agladm sonrasında bi anda kednime geldim...ailemı uzdugum yeter dedim..çektiklerim yeter dedim (biz aynı mahde oturuorz..ilerde çocuklarıyla gorsem fln naparm ben fln dıe dusunurdm hep ..)sonrasını hiiiç düşünmucem ve mutlu olcam dedim..unutcam dedim..unutmalıyım...insanlara mutlu oldugumu güçlü oldugumu ve elimden geleni yaptıgımı ispatlamayım hep ama hep gülmeliyim mutlu gözükmelım...yani insanlara kanıtlamaya başladım önce aylar sonra beynıme kaıznmıstı artık bu durum boyle devam etcek diye sonra kendime kanıtlamaya döndü...ve çok şükür o halimden eser kalmadı ...

Son düzenleme:
burçincim senin yazdıklarını da okuyorum canım hep, sanada helal olsun, benim başarmak istediğimde bu, hatta onu çileden çıkarıcam, onun gıcık olduğu hoş erkeklerle takılıcam, eğlenicem, görecek o, unutulmaz olan kim görecek !!!

ohhhh beeee böyle yazmıcagını hala üzgün yazıcaıgını beklıdum inan çok sevindim ve hep hayata karşı okadr hırslandımki herşeyi başarıcam okucam ne bileyim bişeyi istiyosam yapamam mı acaba diye hiç bende artık güvenszlık kaldmadı heristedigimi yapıorum başarıorm öyle güzel geçio ki sorna çok şükür allahım..inan hep öyel dedğin gibi inanki üzülen uzuldugyle ıcı yanan daha da tutşarak kalıo kmse anlamıo kımse içinde değmio..

ve noluo sonra onlar pişman oluolar...
......................................................

neyse...mutlu olmayı hedefledm kendme hayatta..

içinizden hep diceksiniz ki ben güçlüym ve kimse beni yıkamıcak kendime hiç zaman ayırmazdım artık hp kendımle ılgılenıorm nolur herkes denesın bunu bizi yok edemicekler üzüntüden kahırdan...!

kızlar başınızı agrıttım...ben konusursam susamıorum zaten:)

Son düzenleme:
çok doğrusun canım benim,,, öptüm seni, senin konuylada sakin bi kafayla ilgilenicemmm

bende öptüm bebğim.. ayyhhh şu aşık kıza bi el atın cdden yaa:) mjk

Her şerde bir hayır vardır...Kısmetse gelir yekten yemenden..kısmet değilse ne gelir elden..

Son düzenleme:
mlkhkn yaaaa şuan ne dicegımı bılemedım canm bizde eski sevglmle bi int kafede tanısmıstık daha sdogrusu bakısmıstık ozaman mahye yenı tasınmıstık sornadan ögrendık ki ikimizde aynı mahdeyız...neyse işte ayrıldık...senin anlattıgından çok etkilendım ...herşeyde bi hayır var gerçekten....başın saolsun... şuan evlısin ama sana mutluklar diliyorum canım...yanlz bikaç gün etkılenırsın işte orası kaçınılmaz....

gerçekten çok ilginç bi hikaye canım ya, allah ailesine ve sana sabır küçücük oğluna da kolaylık versin, sen nasılsın canım, neler hissediyosun???

..........................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…