Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

iiym bebişşşm yaaa yazdıktan sonra konulara dalmışım dün akşam napıosun cicmmm

selam kızlar burda olan varmı bu arada :):)

..............................................

prilcim.. erkeklrin davranışlarına gelince net bişi yapmadıklarından net bişi söylenemez garip varlıklardır kendileri... :) sadece sen öyle yapıosun diye o da aynı şekilde dvranmaya çalışıyor bizden kusur kalsalar ölürler sanki..canım bu arada kaç yaşındasın sen?sen pek onu takma canım canını da sıkmasın bu hareketler..hayata devam edelim hiç onları takmadan olur mu bebişşşş

Son düzenleme:
prilcim ne yapmaya çalışıyo olabilir
sanırım senin kafanı karıştırıp onla ilgilenmeni sağlamaya çalışıyo.
e bi miktar başarıyo da sanki :)))

herşeyin hayırlısı kızlar...

bende düşünüyorum ama düşünmemeye çalışıorum böylesi hayırlı demekki diyorum...

nerelerdesınız ben de giremedım burdamsınız kızlarr???

kndinize iyi bakın

napıyosunuz canlarım..beni sorarsanız sürekliiiiii onu düşünüyorum napıcam ben yaa onun haberi bile yok senağlama siz neler yaptınız

echo sendemi canım, hey maşşallah 5 senedir karşılıksız aşk mı yaşıyosun???

buycucum, ben artık bu konuyu kapadım içimde, en son anlayamadığım şeyleri de düşünmeme kararı aldım, ve bidaha onun için asla ağlamama kararı aldım ve uyguluyorum...

size de tavsiye ederim kızlar a.s

Her zamankı gıbıyım derken her zamankı gıbı oldugumu kastettım
burda kım onu unuttum dusunmuyorum derse yalan oncelerı onunla bı daha gorusmıcemı dusunerek rahatladım ustumden bı yuk kalktı dedım ama oyle dııl aslında hafta ıcı cok yakınımın bır amelıyat ıcın refakatcısıydım onun evıyle hastane aynı semtte hatta yurunebılır bı mesafedeydı nolur gel cok ıhtıyacım var sana dedım senı kımse gormez dedım bılıyosunuzdur hastanede butun gun oturuyosunuz amelıyatla bırlıkte 5 gun bunaldım daraldım vakıt gecmedı bı turlu ama mesaj bıle atmadı bana ben gıdıyorum demıstı ıstanbulda dıılım ayagına yattı. Aslında bu bı nımet evle hastane arası 10 dakıka falandı ama kendısı padısah soyundan gelıyo ya lutfedıp gecmıs olsun bıle demedı

Sonra gecelerı gozumu kapatmadan hep onunla gecırdıgım ıyı kotu anılar gectı ama her seferınde dedım kı kendımı ne cok ezdırmısım, baska bırı bana bunu yapsa heralde onu sılıp atardım hayatımdan ne fedakatlıklar ne kadar odun vermısım kendımden ne kadar kullandırmısım kendımı ınanamadım . Sonucta yaptıklarımın yanlıs olduguna , onun bana zarar verdıgıne karar verdım takı bu aksama kadar...

Durdum durdum hadı bı yerde bulusalım dedım ıtıraz ıstemıyorum senı gormek ıstıyorum dedım hemen cvp geldı (gelmezmı okuz ) o carsamba bulusalım dıyo ben pzts. en az 10 mesajda bunun kavgasını yaptık sonra ben canın ısterse dedım pısman oldum sana yazdıgıma dedım oda aynen mesaj atma bı daha dedı .. salak canın ıstedıgınde nasıl bana yazmıyosan yıne yazmasaydın ozaman bulusalım dıyınce bı yerlerın kalktı bılmezmıyım ben senı. Senın ıstedıgın zaman dııl ben belırlıcem artık ısteklerımı sen bunlara uyucaksın yazdım canın ısterse yazdı (klasıkler) Sonucta sıze bı sır verıyım kendımı bıldım bılelı bılgısayarımda bı dosya vardır ıcınde begendıgım gelınlık modellerı, alyanslar evlılıkle ılgılı gunu geldıgınde lazımolabılıcek herseyın oldugu bır dosya maılını ac sana bısey yolluyorum bu da benım sana vedam dedıım. Maılede sunu yazdım okuyun bakalım ne dıceksınız

Bıgun gercek olmasını dıledıgım hayallerımı bırıktırıyorum bı dosyada yıllardır.Tek basına olucak seyler dııl tabı, ama yanımda senın olmanı herseyden cok ısterdım buyuduk essek kadar olduk okuldakı kız dıılım sımdıkı aklım ozaman olsaydı.. yanında her anım cennette gıbı gectı, sen bı gun evlenmek bırlıkte cocuk yapmak ıstedıgım tek kısısın. Arkadaslarım uzuldugumu goren herkes senden uzak durmamı soyluyo, duramıyorum mantıgımı dııl kalbımı dınlıyorum salagım ben salak. En cok annem goruyo uzuldugumu, oda baskasını bul dıyo sankı kapımda sıra oluyolar gulup gecıyorum tabı anne dıyorum ben secıcı davranıyorum herkesı begenmıyorum dıyorum :)

Veda edıcektım sana. Bı gun bu hayallerın gercek olmasını ıstıyosam sana veda etmelıyım. Ayarlama bulusmalara gıtmem lazım, bıde bu sehırde kalmak ıstemıyorum burda cocuklarımın buyumesını ıstemem yozlasmasını ıstemem sakın huzurlu aılesıyle akrabalarıyla dostlarıyla huzurla mutlulukla yetişsinler isterim.

Senı Seviyorum
Hoscakal

Daha bu maılı okumadı evde dııılmıs bu saatte nerde surtuyo bılmıyorum ama carsambaya karar verdık bı alısverıs merkezınde kahve ıcıcez... Kavga edıcez her zamankı gıbı .Senın dedıgının olmasından nefret edıyorum dedım. Sırıtıyo okuz.. Iste boyle..

Kızlar,tamam gece uyuyodunuz ben yazdıgımda ama sımdı nerdesınız ?!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…