Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

güzel bi konu açılmış yazışmalarıda duydum o kadar candansınız ki teselli ettiğiniz kişiye kardeşinizmiş gibi davranmanıza hayran kaldım hele çenebaz sana kat ve kat daha fazla hayran oldum bi insan bu kadar anaç bir tavırka yaratılmış olamaz kendinize ii bakın artık bende yazıcam aşklarıma çenebaz özellikle senden yardımlarını bekliycem kesin

canım benim, ayy ne hoşuma gitti sözlerin bilemezsin Şeniz
elimden geldiğince kimse benim çektiklerimi çekmesin diye akıl vermeye çalışıyorum :1hug:
her zaman her konuda uğrayabilirsin canım, ben buralardayım genelde...
seviyorum herkesi :asigim: :asigim:
yardımım dokunursa ne mutlu bana a.s.

yardımının dokunacağından şüphen olmasın iltifat olarak algılama bu konuşmaları kim görse senin için aynı şeyleri düşünür eminim herkeste seni seviyodur

sağolasın canım benim :1hug:
o zaman beklerim yardımistediğin konularda, sadece ben değil burda olurlarsa diğer arkadaşlar da yardım ederler mutlaka... a.s
severler sağolsunlar, ben de beni seveni severim :asigim:

canim benim :)

daha iyiyim Allaha sükür... yaklasik 3 haftadir görüsmüyoruz biz...
bir tartisma sonucu böyle oldu... ben artik üzerine düsmüyorum...

haftaya sinavim var ona konsantre olmaya calisiyorum

sende iyisin insallah cenebazim ?

a.s.

tartışmanızda bile hayır vardır belki tatlım :1hug:
zaten bi süre idare edince, sonra alışıyo insan a.s
sınavında kolay gelsin, başarılar canım...
ben de iyiyim çok şükür, bi sorunum yok a.s.

bunu burda paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdi yazdığım bu platonik aşk ile ilgili yazımı sizlere sunuyorum...

Aslında sevmezdim benim olmayan şeyleri.Ama bu sefer öyle bir aşk yaşıyorum ki..Kalbimle birlikte iliklerime kadar hissedeiyorum seni sevdiğimi.Senin beni seveceğine dair hiç bir umudumun olmamasına karşın kimseyi sevemeyeceğim kadar seviyorum seni.Zor bir duygu sana karşı duyduğum aşk.Seni seviyorum diyen insanlarım toplamı kadar seviyorum aslında seni.Zor beğenen biri olmana rağmen bu çirkin kızı beğeneceğini hayal ederek yaşıyorum..Belkide yaşamaya çalışıyorum.Hayal dünyamda yarattığım kişiyi seviyorum belkide belkide benim olmayışını seviyorum ama seviyorum adını bilmediğim bir şeyini.Adı pekte önemli değil aslında çok seviyorum seni.Anlatmaya çalışmam nafile aslında sesini duymayı seni sen olmadan yaşamayı seviyorum.Bunun adı platonik aşkmış kavuşulmazmış bu aşka ben sana kavuşamamayı seviyorum.Dedim ya sevmezdim benim olmayan şeyleri ama şimdi hiçbir zaman benim olmayacak birine tapıyorum.Neden ulaşılmazı ister kalp bilmiyorum ama seviyorum bu platonik aşkımı.Çevrende o kadar kız varken bakmazsın bana biliyorum ama zaten ben aşkımı seninle yaşamadan da seviyorum.Ağlıyorum ara sıra bu da aşkımın bir parçası oluyor.Ağlamadan aşk yaşanmaz.Herkesin olmuştur platonik bir aşkı bende onlar kadar büyük yaşıyorum herşeyi her zerreni.ımkansız aşkımı kavuşamayacağım bu aşkı her gün her anımda yaşıyorum.Bir ihtimal diyorum belki görür beğenir...Belkide şairin dediği gibi senin beni sevebilme ihtimalini seviyorum.

ceydacım burda paylaşmıcaksın da nerde paylaşıcaksın :1hug:

çok güzel yazmışsın canım
ellerine yüreğine sağlık, seni inanılmaz derecede anlıyorum...
ama emin ol birgün başkasına da aynı şeyleri hissedebilirsin, bu sefer karşılıklı da olabilir...

inşallah öyle de olur, yüreğin gibi temiz aşk seni bulur, bu sefer herşey daha güzel olur inşallah gönülden dilerim.

a.s.

bence her koşulda yani karşılığı varsa da yoksa da
söylenmesi daha mantıklı
çünkü karşılığı yoksa boşu boşuna daha fazla umut beslemezsin
karşılığı varsa zaten mutlu son :))
yani aslında söylenmesi değil de belli edilmesinden yanayım...
kartların açık oynanmasından...

eger karsi tarafin hal ve haraketlerinden anliyorsam ki kesinlikle olumlu tavirlari yok ve ben kendi kendime birseyler kurmusum icimde o zaman söylenmesinin yada belli edilmesinin dogru olmadigini düsünüyorum cünkü kisi hem kendini hem karsi tarafi zor durumda birakacagini saniyorum...
eger ki arada bir belirsizlik varsa acabalar varsa bazen bir umut isigi bazen karanlik bir yol gibi top gibi bir oraya bir buraya yuvarlaniyorsa arada ki bag o zaman aciklik getirilmesinden yanayim ki ancak ondan sonra her iki taraf atacaklari adimlarin ne yöne olmasi gerektigine dair net bir cevap bulabilirler...

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…