Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

evet aslında doğru söylüyorsunuz ama işin bide söyledikten sonrası var şimdi arkadaşız hemde çok iyi herhangi bi aşk mevzusu bile geçmezken ben gidip duygularımı blli ettikten sonra herhangi bi karşılığı yoksa bide çok büyük bi acı var sonunda...en acı tarafıda bu zaten ama platonik kaldığındada hep bi belkiler olacak bu yüzden ne yapsam bilmiyorum....

vay çenebazımın topiğin reğtinğler düşmüş biraz artıralım nirdesin kız topik elden gidiyokaydirigubbakcemile3

ev sahibi bile topiğyle ilgilenmezse cemaat napsın :roflol:
işler kesat umudum
müşteri yok

platonik takılan yok demek kaydirigubbakcemile3

ev sahibi bile topiğyle ilgilenmezse cemaat napsın :roflol:
işler kesat umudum
müşteri yok

platonik takılan yok demek kaydirigubbakcemile3

ben bulim bari bi tane polotonik sırf senin hatrına bulacam gerçeğinden hayır bende plotonik takılcamkaydirigubbakcemile3

selam napıosunuz hiç yaşamadım ben ya platonikask falan baya varmış yaşyan
allah gönlünüze göre versin arkdaşlar

canım bu mesajını görmemişim...
bence zaten söyleme şimdilik ama ne bileyim
çaktır biraz ama sonradan da kıvırabilecek şekilde çaktır kaydirigubbakcemile3
yani şöyle,
sen kıymet verdiğini belli et, sonra karşılıksız olduğunu anlarsan
ne alaka canım dersin, ben bütün arkadaşlarıma kıymet veririm yerimseniben
yalnız bu dediklerim çok komik geldi şu anda :roflol:
kendi kendime gülüyorum :roflol:

çenem nerdesin canım hiç topice uğramıyorsun
bu arada bencede sen aşık olduugn ınsan olarak belli etme ceyda yani ilk başta şunu kabul et canım sen aşık oldgun kişi seni sevmek zorunda oldugunu düşünmeden ilgini belli etmeye çalış eğer anlamazsa bir anda ilgini kes aptal olsun neden niçin diye sorgulamaya başlasın merak uyandırır.yani vur kaç taktiği uygula her zaman işe yaramıştır:)

hayatacım inzivaya çekildim :roflol:
buralardayım, hep onlineım, konuları okuyup yorum yapıyorum, ama muhabbet edecek fazla vaktim olmuyor canım...
burayı takip etmek kolay, buraya beklerim sizi kaydirigubbakcemile3

öncelikle hoşgeldin çenebazvereliniortak

evet aslında süper taktik ve vurkaç tabiride çok iyi uymuş aşk için bunlarıda yapmak gerek demekki deniycem sonuçtan haberdar ederim sizibelkide karşılığı olsa benim için bu kadar değerli olmayacak neyse deneyip görelim....

hoşbuldum ceydacım :1hug:
evet emin ol karşılık almaya başladığın anda biraz işin rengi değişiyor kaydirigubbakcemile3
bu sefer sen kusur bulmaya başlıyosun, doğası böyle şu melem aşkın...

Evet ben de katılıyorum,platonik gerçeğe dönüşmeye başlayınca nedense bir süre alışamıyorsun...sanki başka biriymiş gibi geliyor...kusurlarını buluyorsun hatta başka birine bile yönelebiliyorsun.

çünkü kendi dünyanda kahramanlaştırdığın
masal karakteri haline getirdiğin
büyülü, efsunlu, sorunsuz, mükemmel
yani gerçek dışı zat-ı muhterem elin erişebileceği bir yerde olunca sanki cazibesini yitiriyor.
yani aslında sen yarattığın hayale aşık olduğunun farkına varıyorsun...
yarattığın hayalle gerçeği arasında dağlar kadar fark olduğunu görüyorsun...
onu değil onu sevmeyi sevdiğini görüyorsun...
oof oof... mafoldumben

evet bence zate yaşadığımız şeyin tanımı veya tarifi bu belkide çok bağlanmamızın yada vazgeçilmez olmasının sebebi bu benimde aşkım varsın böyle kalsın

bnde yeni gldm bu sitee ama sanırım bnde szdnm
bn olayımı anlatıım size
bn sevdm 1 yıl o biliodu bunu teklıf de ettm ama isdemedi ertesi yıl gldi kndi teklf ettı bn salak sevyrm ya kabul ettm
nse snra bi haftadan snra ayrıldı
snra 2 yıl snra tekrrdan çıkdk ve 1 ay ama bitti..!
ve ayrıldık
sevemedi bnı..!
onsuz mutlu olmamı isdedi..
ama olmadı olmadı..
onsuz mutlu fln olmadm..:S:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…