Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

karışık bi aşk olmuş
nedensiz bi şekilde okurken gözlerim doldu çok doluyum galiba bu aralar
umarım onunda dediği gibi mutlu olursun platonik olmayan aşklarda bulursun

tone_def immortal hoşgeldiniz kızlar a.s.
tone_Def anlatmak istersen dinleriz canım
immortal kaç senedir kaç defa çıkıp ayrılmışsınız, umarım artık toparlarsın kendini, dünyada bir tek o yok ki
biri gider gelir yenisi canım, ona saplanıp kalmamaya çalış :teytey:
ceyda sen de içli köfte modundan çık be kuzum
bak yaz geldi bu sıcakta bide aşk acısı çekilmez kızlar kaydirigubbakcemile3

amaaan sallayın şekerler :teytey:

çabalarınızla çıkıcam çenebazcım....

pek sanmıyorum onun benden çıkacağını
öyle bir yerleşmişki yüreğime sanki onunla beraber doğmuşum ve onunla beraber ölmek zorundaymışım gibi geliyor bazen...
farzet ki ben bi pazılım oda benim bir parçam pazıl nasıl bir parçası eksik olduğunda tamamlanamıyorsa onsuz bir yanım eksik sanki
ama umarım dediğin gibi olur
inşallah bende bulurum karşılıklı bi aşk...

ohhoo ne çıkcağını sanmadığımız şeylerin hönk diye çıktığını gördük
bir anlık kendime bunu niye yapıyorum demene bakar
bi bakmışsın çıkıvermiş el bile sallayamamışsın
birinin vakti öbürünün başladığı ana kadar zaten
yeni bir insanla beraber yeni bir defter
hiç sorunsuz 5 yıllık ilişkisini evlenmeyi düşünürken aldatılma nedeniyle bitiren bir arkadaşım da derdi
sanki onla doğdum onla ölmek zorundayım, nasıl yaşıyacağımı bile bilmiyorum derdi
ben ne kadar geçer desem de ısrarla bu cümleleri kurardı
bi başkasını tanıyıverdi, evleniverdi bile, şuanda gayet mutlu
bazen bi bakıyosun bişeyler oluvermiş hayatında
resmen hayatın değişivermiş...

umarım sonun arkadaşının ki gibi mutlu sonla biter
ama bana şimdilik imkansız gibi geliyo
unutacağımdır bigün ama benden götürdüklerine katlanmak çok zor..

götürdüklerini bırak, getirdiklerini düşün canım
her üzüntü insana bişeyler öğretir, her yanlış olgunlaştırır
bütün bunları kazandıktan sonra da bi sonraki ilişkin dadından yinmez olur bak gör :1hug:
kötü şeyler düşünme, kendini üzmeye değil mutlu etmeye çalış
kendine acıma, bunu çok yapıyoruz ama hata...

kendime acımak değil yaptığım belkide bu
kendimle çeliştiğim zaman çok oluyo aşık olduğumda
kalbimi dinlememeye onu susturmaya çalışıyorum
platonik bi aşk olduğunu ve geçeileceğine inanmaya çalışıyorum
ama sanki kendimi kandırıyor muşum gibi geliyor
belki bu sadece şimdilik böyle
benimle sevgili olmak isteyen bi kaç kişi de var çevremde ama
olmuyo onların her hareketinde bile onu buluyorum o olsaydı böylr yapardı şimdi burda olsaydı şöyle derdi vs.
çıkıcam bu illetin içinden ama ne zaman bilmiyorum:sinifsinif:

Bende geldim..sengözlerimebaksanab Hep platonik takılıyorum sanırım sorun bende :sinifsinif: Etrafımda benimle birlikte olmak isteyen çok kişi var ama onlarla ilgilenmek içimden gelmiyor , deneyim diyorum bu seferde suçluluk duygusu başlıyor, karşımdaki kişiye haksızlık yaptığımı düşünüyorum çünkü O'ndan başkasını düşünemiyorum..Benden 2 yaş büyük ve onu çok beğeniyodum..Güya sadece takılcaktım ama bi süre sonra onu sevmeye ve bişeyler beklemeye başladım, ama onun sevgilisi vardı..:1no2: İki arkadaşı benm ondan hoşlandığımı anlamış(bazı olaylar geçmişti) söylemişlerdir onada zaten, hem oda anlamıştır anlamamak için kör olmak lazım :bbo: Sevgilisiyle hiç görmedm onu ama ayrılıp barıştıklarını duyuyodum..Ve bana her zmn bakıodu gülümsüyodu bazen ben mi uyduruyorum diye düşünüyodum ama çevremdekilerde farkediyodu..Şimdi o mezun oldu:gitme: Ve ben hala ondayım..Bi sitede(!) ekledm oda kabul etti..Ben hep aşk dolu şeyler yazıyodum ve onlara yorum yapmaya başladı bi yorumu aynen şöyle '' Nedir senin bu aşk acın ya Açıl gitsin anasını satıyım platonik platonik nereye kadar'' '' Yazdığın şeyler fln hep aşk kokuyo''..Beni tanımıyo,hiç konuşmuşluğumuz yok sadece ondan hoşlandığımı biliyo, eminim, ve bana bunu yazıyo okudum vee..:1shok: Böyle başka yorumlar daha yaptı sanırsam konuşmaya çalışıyodu ama sonra fısss...:çok üzgünüm: Artık hiç konuşmuyoruz ve sanırım o başkasını sevmeye başladı..O kadar kötüyüm ki..Kimse anlamıyo artık bırak onu diyolar ama çok zor..1 aydan fazla oldu onu görmüyorum ama aklım hep onda..Onu unutmak ondan vazgeçmek istemiyorum..Böyle kalıncada acı çekiyorum,hayatımdan bi anda bölyle çıkmasına dayanamıyorum.Çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum kızlar kusura bakmayın :çok üzgünüm:

mervecim görüyodun ama konuşmuyodun sanırım...
ne diyeyim, anlıyorum diyebilirim sadece
birşey daha söyliyim, o üye olduğun sitede yazdığın yazılar, onun cevap vermesi, vereceği cevabı beklemen
bunların tümü ilgini hep canlı tutar
ne zaman ki hiç bir beklentin olmaz (beklentiden kastım ilişki değil, yorum yapmasını beklemen bile bir beklenti) anca öyle kurtulursun
emin ol zamanla herşey yoluna giriyor
dengesizlik yapmasına müsade etme sakın
çünkü bunlar ilgini bildiklerinde ilgine cevap vermese bile ilgini canlı tutmaya çalışırlar
sırf egoları için...

buna izin verme

a.s.

Doğru söylüyosun cnm ama işte elimde değilki..Zaten artık bi beklentim yok bişey kalmadı..:çok üzgünüm: Ama dayanamıyorum ondan kopmak bile istemiyorum sanki kendimi onu sevmeye şartlamış gibiyim..

Bunu yazını da çok beğendm çok doğru söylüyosun sanrım ben onu sevmeyi seviyorum ve bundan kurtulamıyorum ..:1no2:

işte canım, hiçbirimizin birbirimizden farkı yok aslında
hepimiz aynı şeyleri yaşadık, biliyoruz...
onun için sana tavsiyem zaten kurtulacaksın, ama kendini daha çabuk kurtarmaya bak...
ve kendini yıpratmamaya bak, senden bişeyler alıp götürmesine izin verme

Dengesizleri bulmaktada üstüme yoktur benim, benden hep bişeyler alıp götürüyor ve bende izin veriyorum..Etrafıma hiç bi zaman bunu yansıtmam ama içimde yaşadığımı ben bilirim..Aslında görsen senin gibi hiperaktif bi kız nasıl böyle şeyler yazar dersin ama öyle işte..a.s Daha öncede yaşadım bunu elbet geçicek, kurtulcam bu platonik aşk illetinden ,çektirdiği acıda yanına kalıcak..Unutana kadar acısını çekicem başka çarem yok ooooff off :1no2:
Platonik aşka hayır!
Desemde inanmayın çünkü hiçbi zaman gerçekleştiremediğim bi olaydır şakkıdı
:enbuyukkk:

kızlar elimde bi kandil mesajı ve 2 gündür düşünüyorum ona bu mesajı atsammı atmasammı diye.ilanı aşk ediyomuşum gibi olcak resmen:)

yüreğine yüreğimi sürüklemişken seni ondan ötürü sevmeyi öğrenmişkne bu kalbimi içime verenden ve senin sevgini içime serenden senli cennet isterim kandilin mübarak olsun.

bi türlü cesaret edip yollayamıyorum sizce yolliyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…