Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

yok canım benım yuk degıl
ben hayatımı da yaşıormm bi yandanzemuszemus

sizi akşam akşam rahatsız edicem belki ama benim sevdiğim bi çocuk var aynı sitede oturuyoruz aynı cafede takılıyoruz...ilk başta çocukla dalga geçiyodum kıvırcık diye...sonra çocuğa ilgim artmaya başladı..çocuk 91'li ben 95'liyim bugün akşamüstü evden çıktım kafeye gittim baktım orda..bi arkadaşım var bana o çocuk sana 10 beden büyük aşar seni dedi ama görünce içim içime sığmıyo atlamak zıplamak istiyorum 0_0 ben şuan şu saatte vazgecmeye karar verdim ondan gözlerim doldu baya sahiplenmişim çocuğu kıvırcığım benim diye gözlerimden yaşlar boşaldı birden çok kötü oldum :'(

kızlarrrr..ben de platonik seviorum,çoçuk dersanede yan sınıftan biri.her tenefüs koridora cıkar onu kesredim.artık dersane bitti ve onu facebook a ekledim.bi haftadır nete girmesini bekliorum.ona olan duygularımı itiraf etmek istiorum çnkü hala ona karsı boş deilim..napmalıyımmm? yardımm edinn:)

O zaman duygularını ifade et. Sen kararını vermişsin zaten. Söyle içinden geçenleri.
Olursa olur, olmazsa da salla gitsin..

benim de içimden en çok gecen o..ama biraz keyfini çıkarmak için sohbet etmek istiom
daha sonra sölerim hersei:) saoll yorumun için:)

ooofff yedim iyice kendimi.. ona yakın davranmak içimden gelsede yapamıorum ya olamıorum öyle. acaba bana bi ilgisi var mı? nasıl anlayabilirim? bu konularda baya bi acemiyim açıkcası.:gitme::gitme:

ben su anda kendımı cok yaslanmıs ve artık elımı ask -mesk ıslerınden cekmıs bırı olarak
hıkayemın belkı bırılerıne faydası dokunur dıye dusunuyorum

ben 18 yasında unıversteye basladım, 2. sınıfta 19 yasındayken bır secmelı dersımı farklı bır bolumden alıyodum ve aynı sınıfta oldugum X 'ten hoslanmaya basladım. ılk donem sadece onu uzaktan ızledım aslında asık mıydım bılmıyorum sadece cocuklugumdakı platonık askıma vucudu konusması sacları ellerı herseyıyle cok benzıyodu , benı ceken ılk basta sadece tıpıydı. Izledım hıc sesımı cıkarmadan. ıkıncı donem oldu arkadas olduk bırbırımıze telefonlarımızı verdık aralarda ben mesaj attım o da cevap yazdı sagolsun.

sonra bı gun ben ona ders cıkısı benı beklermısın bıraz konusalım dedım senden hoslanıyorum galıba dedım , bısey soylemedı, ben bı hafta once bırıyle cıkmaya basladım dedı.. pekı tamam dıyıp utanarak ayrıldım yanından. sonrakı haftalarda derse gelmedı benı gormemek ıcın sanırım ama ben ınatla onun bolumunden ders almaya devam ettı, 2 okul bıtırmıs gıbıyım valla:)

neyse gel zaman gıt zaman bırbırımızı gorduk aynı sınıflarda derslere gırdık ama bısey olmadı hatta daha kotu oldu hıc konusmamaya basladı selam falan vermıyordu. Bı aksam arkadaslarla ıcmeye gıtmıstık bende baya sarhos oldum kız kıza takılıyoduk o da oraya arkadaslarıyla gelmıstı masalardan bırbırımızı süzdük o cesaretle içtikçe içtim. Beni eve götürmesini istedim o akşam..Götürdü de ama once kendıme gelmem ıcın arabasında oturduk, muzık dınledık vesaire ama hıc o konuları acmadım. ayrılırken bı kere onu opmeye calıstım ama opmedı benı kafasını cevırdı .. Bu işin tek iyi yanı evimi öğrenmesi oldu..

Artık hersey bıttı derken okul bıttı mezunıyet partımde o da vardı benden bı yas buyuk ama benden bı yıl sonra mezun oldu:))) arkadaslarını yalnız bırakmamak ıcın (oyle dedı yanı) ama uzerımde kep ve cuppe varken ben onun yanına gıttım nasılsın ne var ne yok dedım cok guzelsın dedıkaydirigubbakcemile2

mest oldum okul bıtınce master ıcın ıstanbula geldım. aılesı bosanmıs bır aıle
babası yenıden evlenmıs bıraz ıhmal etmıs oglunu annesı de oyle evlenmemıs ama oglu cok ası olunca kadıncagız ugrasamamıs onunla
o da ıstanbula gelıp gıttı msn ve telefonla bır ıkı mesajlastık ama hıc ılk adım ondan gelmedı hep benden geldı.

onunda okulu bıttı oda ıstanbula geldı o da ıstanbulda ıs buldu yalnız yasadıgı bır evı var.

ama gelın gorunkı ondan delıler gıbı hoslandıgımı bıldıgı halde ayda bır yemege falan cagırıyor sınemaya gıderken sende gel der, bırlıkte stada maca gıderız, arabada ıckı ıcer sahıl kenarında otururuz..bız boyle de 4 sene gecırdık.bır 6 ayında askerlıgını yaptı bı sene amerıkada calıstı ve yasadı olgunstı dıyorum 31 yasında bır adam sızce hala olgunlasmamıs olabılırmı...

sımdı kısa anektodlar anlatıcam ıznınızle
ılk kez ona acıldıgımda, ben evlılık adamı degılım , cıkar bırakırım cıktıgım kızları hıc dusunmem arkamda kalanı gıbı odunca laflar etmıstı. sonra onun bırıyle cıktıgını duydum uzun surmedı ama manken gıbı bı hatunla cıktı bılıyorum. Kızda onun kankasının arkadasıydı ,grupca falan gezıp edıyolarmıs ama yurumedı nedense.
yanına her gıttıgımızde bı sekılde ellerım usuyo derım, ellerımı onunkılerın ustune koyarım, asla elımı tutmadı 10 senede bı kere bıle elımı tutmadı
sevgılı gıbı olduk ama bana asla benımle cıkarmısın demedı, halbukı hıssettıgı seylerı bılıyorum.
bırlıkte tatıle bıle gıttık orda bıle ben senın neyınım dıyorum, sevgılım gıbısın ıste dıyor.
karsılık hem goruyorum hem gormuyorum nedır bu ya !?!
artık bırıyle sevgılı olmak cıkmak gıbı bır seyı kafama takmıyorum bosverdım sadece artık bırı gelırse ona soyle soylıcemı bılıyorum "ben evlenmek ıstıyorum cıkmakla vakıt kaybedemem " zaten evlensemde adam yuzumu goremez haftasonu dahıl calıısyorum gece eve kacta geldıgım bellı olmuyo neysekı bu aralar rahatım da bol bol ınternette gezınıyorum ıste boyle ben ıssız adamımla ılgılı herseyı anlattım bu arada bana bu 10 senede kımse cıkma teklıf etmedı o bı suru kızla cıktı. o donemlerde de su anda bırıyle cıkıyorum dıyodu bana, sevgılılerını anlatıyordu halbukı essek gıbı bılıyo ona hıslerımı. bı yandan da senı goresım geldı kapıya cık der yada gecenın korunde arar bugun sunu sunu yaptım dıye yada tatıle cıkalım surayı ayarladım der, karısı gıbıyım ama karısı dıılım .. anlamıyorum
ıste benım ıyı yada kotu dogru yada yanlıs bulacagınız hıkayem

gecenlerde bırlıkte otururken sunu soyledı
"bızden bısey olmaz"
ıkımızden bır cıft olmaz gıbı konustu bende evet haklısın bızden bısey olmaz dedım
ısyerınde bırınden etkılenıyorum galıba dedım,ı onu kıskandırmaya calıstım ama hıc etkılenmedı
"senı sevıyorum sapsal dedım", hanı baskasından hoslanıyordun dedı ????!!!!!???

aman oyle ıste

Son düzenleme:
bahar544 şoklardayımm..kafamçokkarıştı
Bir kadın nasıl olur da kendinden bu kadar taviz verir ve değerini bu kadar düşürür..
Peesss.:1shok:

valla olur oldu da zaten
o da olmasa hıcbısey yasamamıs olucaktım..
ıyı yada kotu tek sevdıgım adam o

Son düzenleme:
yas ta kemale erdı.. ınceldıgı yerden kopucak bı gun cok emınım kı bana "ben evlenıyorum, evlenıcem kızı buldum " dıyecek ve bız o zaman tamamen bıtecegız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…