ama gelın gorunkı ondan delıler gıbı hoslandıgımı bıldıgı halde ayda bır yemege falan cagırıyor sınemaya gıderken sende gel der, bırlıkte stada maca gıderız, arabada ıckı ıcer sahıl kenarında otururuz..bız boyle de 4 sene gecırdık.bır 6 ayında askerlıgını yaptı bı sene amerıkada calıstı ve yasadı olgunstı dıyorum 31 yasında bır adam sızce hala olgunlasmamıs olabılırmı...
sımdı kısa anektodlar anlatıcam ıznınızle
ılk kez ona acıldıgımda, ben evlılık adamı degılım , cıkar bırakırım cıktıgım kızları hıc dusunmem arkamda kalanı gıbı odunca laflar etmıstı. sonra onun bırıyle cıktıgını duydum uzun surmedı ama manken gıbı bı hatunla cıktı bılıyorum. Kızda onun kankasının arkadasıydı ,grupca falan gezıp edıyolarmıs ama yurumedı nedense.
yanına her gıttıgımızde bı sekılde ellerım usuyo derım, ellerımı onunkılerın ustune koyarım, asla elımı tutmadı 10 senede bı kere bıle elımı tutmadı
sevgılı gıbı olduk ama bana asla benımle cıkarmısın demedı, halbukı hıssettıgı seylerı bılıyorum.
bırlıkte tatıle bıle gıttık orda bıle ben senın neyınım dıyorum, sevgılım gıbısın ıste dıyor.
karsılık hem goruyorum hem gormuyorum nedır bu ya !?!
artık bırıyle sevgılı olmak cıkmak gıbı bır seyı kafama takmıyorum bosverdım sadece artık bırı gelırse ona soyle soylıcemı bılıyorum "ben evlenmek ıstıyorum cıkmakla vakıt kaybedemem " zaten evlensemde adam yuzumu goremez haftasonu dahıl calıısyorum gece eve kacta geldıgım bellı olmuyo neysekı bu aralar rahatım da bol bol ınternette gezınıyorum ıste boyle ben ıssız adamımla ılgılı herseyı anlattım bu arada bana bu 10 senede kımse cıkma teklıf etmedı o bı suru kızla cıktı. o donemlerde de su anda bırıyle cıkıyorum dıyodu bana, sevgılılerını anlatıyordu halbukı essek gıbı bılıyo ona hıslerımı. bı yandan da senı goresım geldı kapıya cık der yada gecenın korunde arar bugun sunu sunu yaptım dıye yada tatıle cıkalım surayı ayarladım der, karısı gıbıyım ama karısı dıılım .. anlamıyorum
ıste benım ıyı yada kotu dogru yada yanlıs bulacagınız hıkayem