Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

o kız arkadas sakın sız olmayasınız.. yerimseniben

Uuuwww 8-9 sene de çokmuş yaa insan bıkar, sıkılır.:bbo: Bence arkadaşınızın başka problemleri vardır. Profesyonel yardım alırsa iyi olabilir.

Prensescim şimdi 20 yaşında, yani 11-12 yaşından beri aşık akannehir
Ben o yaşta ip atlıyordum yahu :)
Neyse bence arkadaşına en iyi çözüm başkasını bulmaktır, çivi çiviyi söker.
Etrafında tanıştırabileceğin arkadaşın falan varsa tanıştır ve bol bol konuş, kendine yazık ettiğini söyle.

ay benimde bi sevdiceğim var :gitme: ama o bilmiyo..4 yıldır yani ilk okuldan beri onu seviyorum ya napcam ben :hulya: Hayatta da söyleyemem

Son düzenleme:
ay benimde bi sevdiceğim var :gitme: ama o bilmiyo..4 yıldır yani ilk okuldan bari onu seviyorum ya napcam ben :hulya: Hayatta da söyleyemem

Söyle söyle rahatlarsın.:jeyyar:
Cidden bir yolunu bulup konuşmalısın yoksa nokta koyamazsın bu işe ve yıpranırsın.:/

geçen kuzenlerim zorla konuşturttu msnden telini istedim verdi :jeyyar:

ama çocuun mesaj hakkı yokmuş iyimi delikafadulden

Adım atılmış iştee yaauuu artık platonik olmaktan çıkıyor demek ki.laelaelaelaelae
Devam et sen. İyi yapmış kuzenlerin. Vakti geldiğinde konuşursunuz.

bilmiyorum valla :/pek olmaz gibi geliyo ama inşallah olur sositososito

ınan ki içinde kalmasından iyidir.
Ben de yaşadım bunu, kendimi bir ateşe attım sonuçlarını düşünmeden ve büyük sıkıntılar yaşadım ama onunla tanışmasaydım daha iyi olmayacaktı ki zaten.
Her iki durumda da kötü bir şey bu. Tanışsan,görüşsen ayrı dert; içinde tutsan ayrı dert. Ama bana göre içinde saklamak daha kötü. Çünkü her zaman gözünde muhteşem biri gibi kalacak ve ona özlem duyacaksın.
Tanırsan muhteşem olmadığını göreceksin hem de sevdiğin biriyle bir şeyler paylaşmış olacaksın. Sonu iyi de olabilir kötü de.. Bunu şimdiden düşünmek olmaz.. Yaşa ve gör. Biraz cesaretli ol.
Bol şans.yerimseniben

Bnmde hafiften bi platonik durum var.. aslında konuşmak istyrmda nası yapcam ya yardım edin kızlar sanki oda konuşmak istiyo başkasına saati soruyorum o cevap veriyo fln ama hiç doğru dürüst konuşmadık naapsam ya.....

Ben de aynı dertten muzdaribim platonik bi aşka düştüm...
Onun kız arkadaşı olduğunu yeni öğrendim ve canım acıyor..senağlama
Unutmaktan başka bir seçeneğim yok ne yazık ki..
Onun temiz kalbini, güler yüzünü, ahlakını, terbiyesine hoş kişiliğine
aşık olmuştum..:çok üzgünüm:

Evet açılmak en net çözümdür, en azından bir an önce yaşanması gerekenler yaşanır
Ama princesscim senin için üzüldüm :teselli:
Ama emin ol atlatılacak :1hug:

Sağol Çenebaz, bi şekilde unutacam ve yoluma devam edecem...:çok üzgünüm:
Zaman benim en iyi arkadaşım ve ilacım olcak...

yoruldum artık platonik yaşamaktan hemde beni sevmediğini umrunda olmadığımı bile bile:gitme:kurtulmak istiyorum beynimden atmak isstiyorum onu ama sürekli onunla yanyanayken olmuyosenağlamasenağlama

Evet princesscim bir düşün neler unutulmamış :1hug:
Ayşenurcum o zaman hep yanyana bulunma, bütün yolları kapat bir şekilde, emin ol başka yolu yok bu işin :1hug:

Ben de birinden hoşlanıyorum. Ama öyle büyük bir şey değil.
Beni çok çok üzen ilk aşkımın cinsinden çıktı bu da. Bir kez bile etrafına bakmadan yürüyüp gidiyor yanımdan.benneyaptımki Zaten çok az görüyorum. O da saniyelik. Tanışma şansım da çok düşük bu durumda.

Kader midir nedir bu böyle..Hep gizemli, kendi halinde takılan, zor insanları seçiyorum bu işler için.

Ama bu eskisi kadar acı veremez kesinlikle. Ondan eminim. Neyse okul da kapanacak zaten. Aklıma gelmez bundan sonra.

ben şu an birine platonik olarak aşığım yaklaşık iki yıldır fakat beni tanımıo ben onu görüyorum fakat o benim ismimi dahi bilmiyo aslında karşısına çıkıp konuşmak çok istiyordum fakat yapamıyorum etrafımda çok erkek var çirkin bi kız deilim fakat işte bilmiyorum.gerçi artık istesemde açılamam..keşke şimdiki aklım olsa diorum çook pişmanım kendimi hiç iyi hissetmiyorum belki gidip konuşsaydım yada en azından tanışsaydım diorum fakat beim için geçti çünkü sewdiğim adam 2 gün önce evlendi :a015:..bence siz siz olun hiç bi zaman aşkınızı içinizde saklamayın yoksa bnm gibi pişman olursunuz :çok üzgünüm:

Evet kızlar bende aranızdayım benimki tam platonik aşk değil ama yinede öyle sanırım.Benimki bizim mahallede teyzesinde kalıyor.15 mart 2010'da aşık oldum ona farkettim o da bana bakıyordu ama ikimizde bişey söyleyemedik 28 martta arkadaşlarla gezmeğe gitmiştik 1 saat sonra o da arkadaşlarıyla geldi 6 kişiydik bir çift evliydi diğerleride hemen kaynaştı diğeri dediğim onun teyzesinin oğlu ve bizde ortamda muhabbet etmeye başladık gürültülü bir mekandaydık.O gece çok güzel geçti güldük eğlendik içtik oynadık ve gece bitti arabadada yanyana oturduk benden telefon numaramı istedi ama aklımda olmadığı için veremedim 1 gün geçtikten sonra ben msj attım slm ben gamze diye cevap vermedi neyse bende arkadaşa sordurdum neden aramıyomuş diye oda msjını geç gördüm uyuyodur diye rahatsız etmek istemedim demiş.Sonra bir daha aramadı.Bir kaç gün sonra evli arkadaşlarda mangal yaktık o da vardı ama ben hiç onunla konuşmadım o arasıra benimle konuştu soru sordu bende cevap verdim öyle.Sonra arkadaştan öğrendim benim için yaşı küçük ve aynı mahalledeyiz şu an olmaz demiş.Ben hiçbirşey diyemedim tabiki çünkü çoktan aşık olmuştum.Evli arkadaşımızda otururken teyzesinin oğlu biraz alkollüydü ve bana herşeyi anlattı..Burda misafir olduğu için korkuyormuş kimseye laf getirmemek için ve malesef benim aynı mahalleden çıktığım olduğu içinde çekiniyormuş.Bana sen ona yanaş dedi bende gurur yapıp yanaşmadım.Ve öyle konu kapandı bir kaç kez daha hepberaber gezmeğe gittik yine arkadaş gibiyiz öyle muhabbet ediyoruz ama ben ona aşık oldum ve seviyorum.Hep annem yanımdayken karşılaşıyorduk ve selamlaşmıyorduk.Geçen gün yolda karşılaştık ben onu görünce başımı eğdim konuşmayacaktım ama o üstüme doğru yürüdü bende ona gülümsedim o da naber Gamze dedi bende iyiyim senden nbr dedim iyiyim dedi ikimizde birbirimize dikkatlice baktık bana gülerek noldu yaa dedi bende yookbişey dedim ve hadi görüşürüz deyip yürüdüm ama kalbim gitti ya benden bişey söylememi bekledi yada bişey söylcekti bilmiyorum.Kızlar ne yapsam yaa şuan burda yok yurtdışında nolurr bana yardımcı olun ne yapmalıyım? :gitme:

Merhabalar,
ben yaklaşık 3-4 aydır birinden çok hoşlanıyorum.ama bu hoşladığım çocuktan en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor.onun sevgilisi var. o çocuğa açıldı ama çocuk onu istemedi. çok üzülüyor.onun bu durumunu gördükçe bende çok üzülüyorum ve kendimden utanıyorum.çocukla muhabbetimiz var.ama fazla yakın değiliz.ne yapmalıyım? ona açılmalıyım yoksa bunu kalbime mi gömiyim? şimdiden teşekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…