Ben de birinden hoşlanıyorum. Ama öyle büyük bir şey değil.
Beni çok çok üzen ilk aşkımın cinsinden çıktı bu da.Bir kez bile etrafına bakmadan yürüyüp gidiyor yanımdan.benneyaptımki Zaten çok az görüyorum. O da saniyelik. Tanışma şansım da çok düşük bu durumda.
Kader midir nedir bu böyle..Hep gizemli, kendi halinde takılan, zor insanları seçiyorum bu işler için.
Ama bu eskisi kadar acı veremez kesinlikle. Ondan eminim. Neyse okul da kapanacak zaten. Aklıma gelmez bundan sonra.
Senin gibi güzel kizi görmemesi icin kör olmasi lazim
Heralde oda öyle
Degerini iyi bilcek biri karsina ciksin sana layik söyle yanina yakisan sevgisini belli etmekten cekinmeyen boshayallersmile
Tryamour ben de hep zor insanları çağırıyorum ya, nedenini de çözemedim, mutlaka kuantumda bir şeyde bir açıklaması var bunun :)
Dark.angel çok üzüldüm canım, ama hayırlısı böyleymiş demek, vardır bunun da bir hayırı.
BosnakGuzeli canım bence çocuk da boş değil sana karşı bir işaret bekliyor gibi, netten iletişim kurmaya çalış derim, sonrasını sonra düşünürsün.
Ezgican ben tam anlamadım canım, en yakın arkadaşın da o çocuktan hoşlanıyor ama o arkadaşının sevgilisi mi var, ben yanlış mı anladım :bbo:
Eğer doğru anladıysam sevgilisi varken başkasını da idare etmeye çalışan bir kız için kendi aşkımdan vazgeçmem açıkçası :umursamaz:
Etrafına baksa görcek de onu yapmıyor iştee..
Hem herkesin zevki başka biri beğenir biri beğenmezz.. Tipi değilimdir belki.
O da sorun değil aslında. İnsanlar birbirini tanıdıkça da sevebiliyor. Ama o ortam
da hiç olmuyor ki. :sinifsinif: Zaten çok çok umrumda olduğunu söyleyemem.
Yine de tanımak isterdim. CADIARZU
Umarım canım çok sağol.
Sen hala bir şey yazmadın o kıpırtılardan bahsetikten sonra. Yeni bir gelişme olmadı mı.?:uhm:
bazen süprizler olabilir ve beklemediklerimiz gerceklesebilir umudunu kaybetme ama cokta kapilma ki zaten yapmassin ama belli mi olur belki bir ortam olur ve tanisirsiniz imkansizda degil yanihihoyyyt ,
Bende bir gelisme yok en son iste söylemistim cagirdi diye galiba gelmemi bekliyor , Ona kesin gelirim demedim bilmiyorum belki bakariz gibi seyler söyledim süpriz olucak onun acisindan gelisim yerimseniben
Iki lafindan biri gelmiyomusun duu yanii :roflol:
evet öyle. alışkanlığım o dior.önce ayrıldı sonra barıştı.ben hala onu aklımdan çıkaramıorum:asigim::asigim:
aslında benimkisi platonikliğe girer mi bilmiyorum.
birisi var hayatımda 4 sene olacak neredeyse tanışalı..
4 senedir birbirimize yazan kankalarız..
böyle güvenilmez laçka bi havası var
hep bekledim sevgisinden emin olabilmeyi
en sonunda oldum öyle bi jest yaptı ki anca aşık bi adam yapardı bunu
ama gözümde de öyle değerli ki hırt
ben bütün ilişkilerimi çok basit harcamış biriyim
o nedenle onu da bu şekilde harcamaktan korkuyorum..
elimde olmayan birşey bu ama kaybetmekten çok korkuyorum.
o ne kadar bozulsa da benim sevgili kankamopuyorumnanaktan
zaten şu soruya verdiğimiz cevap her daim aynı
- Neden senin sevgilin yok?
- Amaaaan ne gerek var sevgiliye, çekemem sevgili falan
Vallahi hiç kusura bakmasın, hem karnım doysun hem pastam dursun yok öylelmaz:
Ne kadar midesiz bir durum, alışkanlıkmış, o zaman önce o alışkanlıktan kurtulsun, öyle şey mi olur
Hem sevgilisi duracak, hem başka kişilerle mercimek-fırın olmaya çalışacak, olmazsa elindekinden de olmak istemiyor.
Ben olsam böyle tepkimi de gösterir, o kızla yollarımı ayırır, kendi yolumu çizerdim. :umursamaz:
Ah kardeş ah, ne olursan ol kanka olma, bu çok kötü bir durum.
Önlemini almazsan değil 4 yıl 14 24 yıl bile gider böyle,
Eğer sevgisinden eminsen işin rengini değiştirmeye bak,
Bütün ilişkilerimi basitçe harcadım diyorsun, böyle giderse bunu da harcamış olacaksın kanka ayağıyla benneyaptımki
ahh canım
aslında ilk kanka muhabbeti yoktu
tesadüfen benden gizlediği uzun bi ilişkisi oldugunu öğrendim
inanamadım,yıkıldım resmen
resimlerle falan emin oldum.ama hiç bilmedi bildigimi
ondan sonra basladı zaten bu kanka muhabbetı
afalladı zaten
sonra nefretımı atmak ıcın 2 arkını kendıme aşık ettim
hatta biriyle fena birbirne girdi
kızdan ayrılmıs ama
ahhh ahhh ondan cıkmazdayız biz
ne kopabilioruz ne de bişi olabiliorr
sevgi var böyle aşık aşık bakıoruz birbirimize
ama ne o bana güvenior olanlardan sonra ne de ben ona
işin kötü yönü ona neden güvenmediğimi hiç bi zaman bilmicek
Vallahi hiç kusura bakmasın, hem karnım doysun hem pastam dursun yok öylelmaz:
Ne kadar midesiz bir durum, alışkanlıkmış, o zaman önce o alışkanlıktan kurtulsun, öyle şey mi olur
Hem sevgilisi duracak, hem başka kişilerle mercimek-fırın olmaya çalışacak, olmazsa elindekinden de olmak istemiyor.
Ben olsam böyle tepkimi de gösterir, o kızla yollarımı ayırır, kendi yolumu çizerdim. :umursamaz:
Ah kardeş ah, ne olursan ol kanka olma, bu çok kötü bir durum.
Önlemini almazsan değil 4 yıl 14 24 yıl bile gider böyle,
Eğer sevgisinden eminsen işin rengini değiştirmeye bak,
Bütün ilişkilerimi basitçe harcadım diyorsun, böyle giderse bunu da harcamış olacaksın kanka ayağıyla benneyaptımki
bilmiyorum ki belki ona hislerimi belli ettiğimde
bütün gözündeki değerim gidecek gibi geliyor
ama bu şekilde de kimseye hayrı yok durumun
bilmiyorum ki belki ona hislerimi belli ettiğimde
bütün gözündeki değerim gidecek gibi geliyor
ama bu şekilde de kimseye hayrı yok durumun
katılıyorum sanaa yaa benle bidaha hiç konuşmazsa? mahvolurum benmafoldumbenmafoldumben
İyi ama söylemezseniz de er geç hayatından çıkacaksınız, emin olun kanka ayağıyla bir yere kadar dayanabiliyor insan.
Sonra mecburen yeter artık diyorsun, hiçbir şey söylemeden çıkıyorsun hayatından,
Böyle ne bir yere bağlanmış oluyor ne aklınızdaki soru işaretleri bitiyor,
Kurulmamış cümleler ansiklopedisinde yerinizi alıyorsunuz malesef boshayallersmile
katılıyorum sanaa yaa benle bidaha hiç konuşmazsa? mahvolurum benmafoldumbenmafoldumben
İyi ama söylemezseniz de er geç hayatından çıkacaksınız, emin olun kanka ayağıyla bir yere kadar dayanabiliyor insan.
Sonra mecburen yeter artık diyorsun, hiçbir şey söylemeden çıkıyorsun hayatından,
Böyle ne bir yere bağlanmış oluyor ne aklınızdaki soru işaretleri bitiyor,
Kurulmamış cümleler ansiklopedisinde yerinizi alıyorsunuz malesef boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?