Kızlar bende sanırım aranıza katıldım :) Sürekli gittiğim spor salonunda görevli kişi var erkekler bölümünde ilgileniyorum bakalım şimdilik sadece bakışıyoruz bilmiyorum farketti mi beni. Foursqa. dan ekledim kabul etti. Faceden ekledim hala bekliyorum bakalım kabul etmesini. Ama yüzyüzeyken selam bile veremiyorum ya..
Aynen fazlasıyla adım attım çıkışta karşılasıyoruz yanında birileri oluyor çekiniyorum ama resim atıyor sanki onda da var birşeyler gibi bakalım ne olacak :)Tatlım platonik aşk konusunda epeyce deneyimli birisi olarak söylüyorum bence fazlasıyla adım atmışsın ondan bekle selamı, ama ikna edici bakışlarını da kullan :)
eğer tanışmıyorsanız arkadaşınızdan sizi tanıştırmasını rica edebilirsin ya da bir yolunu bulup mutlaka konuşmaya çalışMerhabalar benimde ilk goruste hoslandigim biri var.yaklasik 2-3 aydir bana baktigini bisyler hissettigini dusunuyirdum bakislarini yakaliyordum.bana farkli bakiyor gibi geliyordu.teklif etmesini bekledim simdiye kadar.malesef gece hafta ortak bir arkadasimizdan annesinin onu bir kizla tanistirdigini ogrendim yikildim resmen.sizce bu kadar yanilmis olablir miyim .? ne yapabilirim tabi yapilacak bisey varsa
Canım insan sıkılır vallahi sana zarar bırak yahu 5 sene nedir :)Kızlarr benim bu 5. sene olacak ahh ben nelere gidemm
Rüyamada giriyor ya kış kış yallah kimseyi sevmeyin kardeş kafanız rahat olsun
Evet tam bir hayal kırıklığı oluyorHele bi de o ruya gercekci gibiyse.. Uyandığında sap gibi kalıyorsun ya.. "Rüyaymıs ulan,halbuki nasıl da gercekti" diyosun ya caresizce... Of allahım of... O ruyaların en guzellerini yasamayı nasip et bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?