Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Tatlım platonik aşk konusunda epeyce deneyimli birisi olarak söylüyorum bence fazlasıyla adım atmışsın ondan bekle selamı, ama ikna edici bakışlarını da kullan :)

Tatlım platonik aşk konusunda epeyce deneyimli birisi olarak söylüyorum bence fazlasıyla adım atmışsın ondan bekle selamı, ama ikna edici bakışlarını da kullan :)
Aynen fazlasıyla adım attım çıkışta karşılasıyoruz yanında birileri oluyor çekiniyorum ama resim atıyor sanki onda da var birşeyler gibi bakalım ne olacak :)

Yok ya hiçbişey yaptığı yok bende sabırsızım bilmiyorum şu özelliğimden ne zaman kurtulacağım

Yok yahu benim platonik aşka hiç sabrım kalmamış lise universite yıllarında beklerdim sabırla şimdi hiç .. Hemen birşeyler olsun filan derdindeyim adama üsteledim geri tepti çokta umurumdaydı (

Merhabalar benimde ilk goruste hoslandigim biri var.yaklasik 2-3 aydir bana baktigini bisyler hissettigini dusunuyirdum bakislarini yakaliyordum.bana farkli bakiyor gibi geliyordu.teklif etmesini bekledim simdiye kadar.malesef gece hafta ortak bir arkadasimizdan annesinin onu bir kizla tanistirdigini ogrendim yikildim resmen.sizce bu kadar yanilmis olablir miyim .? ne yapabilirim tabi yapilacak bisey varsa

eğer tanışmıyorsanız arkadaşınızdan sizi tanıştırmasını rica edebilirsin ya da bir yolunu bulup mutlaka konuşmaya çalış

Kızlarr benim bu 5. sene olacak ahh ben nelere gidemm

Platonikliği tadında bırakmak lazım.
O zaman güzel oluyor.
Yaş küçükse uzun sürebilir ama olgunlaştıkça tahammül edilmiyor pek.
Duygularını kontrol edebilir hale geliyorsun.
Mesela ben de evli olan hocama bayılıyorum.
Ama oluru olmayan bir durum sonuçta.
O yüzden duygularm kontrol altında. Beğenmekle kaldım öyle. Bekar olsa işler değişirdi elbette.

sert görünüşünün altında yatan bir yumuşak ruh var şefkat dolu bakışları gülümsemesi.onu arıyor gözlerim içim pır pır gördüğümde.Beni sevmiyor ama onun için sıradan biriyim ne yazık ki

Rüyamada giriyor ya kış kış yallah kimseyi sevmeyin kardeş kafanız rahat olsun

Rüyamada giriyor ya kış kış yallah kimseyi sevmeyin kardeş kafanız rahat olsun

Hele bi de o ruya gercekci gibiyse.. Uyandığında sap gibi kalıyorsun ya.. "Rüyaymıs ulan,halbuki nasıl da gercekti" diyosun ya caresizce... Of allahım of... O ruyaların en guzellerini yasamayı nasip et bize..

Son düzenleme:
Hele bi de o ruya gercekci gibiyse.. Uyandığında sap gibi kalıyorsun ya.. "Rüyaymıs ulan,halbuki nasıl da gercekti" diyosun ya caresizce... Of allahım of... O ruyaların en guzellerini yasamayı nasip et bize..
Evet tam bir hayal kırıklığı oluyor Amin canım inşallah

yakın zamanda da spor salonunda bir çocuk benle ilgilenir gibi oldu. 30 yaşında falan gösteriyor.o sırada ben salona yeni gelmiştim.kimseyi tanımıyordum.kimsenin face i falan yoktu bende. çocuk resmen soyadımı öğrenmiş,beni aratmış,eklemiş. iyi kabul ettim. 2 gün sonra beni silmiş! demek ki profilimde hoşlanmadığı bir şey gördü. benim tahminim politik görüş farklılığı. başka ne olabilir ki? çocuk muhafazakar kesimmiş. (ve 24 yaşındaymış! bu arada benim doğum yılım face te kapalı.) sonra bana 2 gün boyunca çok soğuk davranmaya başladı. kötü kötü bakıyor. yanıma oturmuyor. içeri girince yerini değiştiriyor falan.antrenör de o gün sanki inadına inadına bizi yanyana getirdi. ben de ağzımı tutamadım "burda benden hoşlanmayanlar olabilir" dedim . o günden sonra artık normal davranmaya başladı. yani konuşması gerekirse konuşuyor benle. başka bir muhabbetim yok. bu arada antrenör ,herkese bir konuşma yaptı.tesadüf mü bilmiyorum. işte "burda kimse kimseye yan gözle bakmayacak.benim salonumda öyle şeyler olmaz" diye!o günden beri bende çocuğa karşı bir duygu oluşmaya başladı.herhalde psikolojik bir durum. (bakın çok ta güzel öz eleştiri yapıyorum:) ) bazen çocuğun bakışını yakalıyorum ama bilmiyorum.. hoşlanıyor olsa ne olacak ?bu işin oluru yok:hem politik görüş-yaşam farklılığı(doğulu bir ailelermiş.), hem yaş farkı,hem antrenörün konuşması...bu engellerinden hepsinden aşk doğdu anlayacağınız. bir de haftada 3
gün düzenli olarak görmek durumundayım.ne yapayım?ben de normal davranmaya çalışıyorum.belki de bu aşk değildir bilemiyorum.hani hayatım boyunca (7 ay dışında.keşke o adam da olmasaydı daha iyiydi!) yalnızdım ya. belki de aşık olma fikrine aşık oldum.

tavsiyeleriniz? görüşleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…