Çok doğru düşünüyosun canım.Ben de kafam rahat olsun mantığıyla giriştim yola ama hiç rahat değil kafam eskisinden de doluHep o tam red cevabı almadığım için oldu..Tam anlamıyla soramadım ben miydim hep tek aşık olan sen hiç hoşlanmadın mı benden ben mi hep yanlış anladım her şeyi diye..Keşke her şeyi kafamda bitirebilsem kafam rahat olabilse tek duam bu
mrb kızlar ben de platonik miyim değil miyim anlayamadım yoksa takıntım mı kendimi platonikmiş gibi yapıyor bilemiyorum. ama ben de varım sanırım heralde galibaaa
bir türlü flört edemememi anlatıyorum o halde.Anlat canım istersen biz dinleriz seni :)
bir türlü flört edemememi anlatıyorum o halde.
aynı şehirdeniz aynı üniyi kazanmışız bir ara tanışmışız ben unutmuşum bile 1 sene sonra sen böyle böyle aynı şehirdeymişiz diye sosyal paylaşım sitesinden mesaj atmış öne hatırlayamadım sonra hatırladım konuştuk arada ama nasılsından öteye gitmedi konsere çağırdı gelemeyeceğimi söyledim. e tanışalı kaç sene olmuş üstelik tanımıyorum ki ne genişlik tanıştırmak ama duur bu genişlik daha genişlik denmez.
arada konuşuyorduk okul başladı görüşmek istediğini söyledi rahatsızdım görüşemedik diğerine de onun sorumsuzluğundan(bana mesaj atmayı unutmuş ) görüşemedik saydım sayıştırdım özür diledi neyse konuşmuyorduk doğum günümde telefonda kutladı umarım affetmişsindir dedi ben de kızgın değilim dedim onu önemsediğimi düşünmemesi için
konuştuk ettik yer bildirimlerinden benim gittiğim yere gelmiş beni aradı açtım sen nerdesin dedi söyledim arkana baksana dedi baktım o masama geldi kızlı erkekli kalabalıktık baya masaya geçti bana mesaj atmış 2 elim kanda olsa görüşelim diye
ben de olabilir dedim gün ayarlayamadık bir türlü uygun olmadı iki taraflı yine sonra instagramdan bir gördüm el ele eski sevgilisiyle foto . hatta o karşılaştığımız yerde bu sefer o kız da yannda karşılaştık rengi attı sadece gülümseyip selam vermedim zaman geçti filan bir gün baktım beni instagramdan takip etmeyi bırakmış ben de onu bıraktım
hatta faceden foursquareden de çıkarttım farkında mıdır onu bile bilmiyorum hiç bu kadar değersiz hissettirmemişti kimse bana
bir ay önce kızla fotosunu kaldırdı şimdi de kız hiçbirşeyini beğenmiyor çocuk da. benden özür dilemesini çok bekledim ama olmadı. geri dönüş yapmadı hiçbir yerden ...
şimdi gururum kırılmış umudum bitmiş hissediyorum ben hiç ısrar emedim teklif bile etmedim hatta olduğumuz şehre arabasıyla kaç kez gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim. şimdi değerli oldu gözümde.
o bile olmadı son umudumdu belki tanısak birbirimizi hoşlanmayacaktık ve bitecekti arkadaş olacaktım ama böyle yarım kaldı ve hala bana davranışını anlayamadım uzunca anlatmış bulundum kusura bakmayın
yok canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz niye okumayalım. O çocuk okuduklarıma göre gözümde sanki sürekli birilerine yazan biri gibi şekillendi. Senin peşinden koşarken kim bilir kimlere daha aynı sözleri söylüyormuş. Gerçeği bilemeyiz tabi ama ben böyle düşündüm çünkü hemen eski sevgilisiyle el ele falan ne oluyo yani aynı anda hemen böyle? Gerçekten sana değer vermiş olsaydı diğer kız olmazdı bence. Sen niye kendini değersiz hissediyorsun canım bu onun yanlışı tamamen. Biz kızlar fazla çabuk güveniyoruz bu erkeklere ama onları sağı solu belli olmuyor malesef. Bence sen o tekrar dönse bile karşılık verme bu yaptıklarından sonra. Senin duyguların ne peki şimdi bu çocuğa karşı?
aslında hırs mı yoksa gerçekten tutuldum mu anlam veremiyorum.
keşke yapmasaydım demesini istiyorum. yada karşılaşalım ve yeniden konuşmaya çalışsın istiyorum.
ben değer vermiştim o versin istiyorum. kendimi bu kadar ağırdan alırken o kişinin bu duruma düşürmesi çok üzdü beni.
şuan o kızla ayrılmışlar diye düşünüyorum fotoğraflardan. whhatsapp , facebook , instagram , foursquare, her yerden takip ediyorum rehberinden silmemiş beni . faceden ve foursquareden ben sildim çünkü instagramdan takip etmeyi bırakmıştı. aslında olayları sanala indirgemeyi anlam yüklemeyi hiç sevmiyorum ama böyle gelişti işte.
takip etmemeye çalışıyorum. ama düşündükçe içim de bir garip oluyor. karşılaşabilme ihtimalimiz mutlu ediyor beni. hiç mantıklı davranmıyorum yani..
3 yıldır bir ilişkim olmadı benim. yani benden de karşıdan da kaynaklı olaylardan dolayı birini hayatıma alamadım bir şekilde
acaba döner mi diyorum .. acaba adam olur mu acaba keşke der mi vs vs
hayatıma alabileceğim birisiydi uygun görüyordum. çok uygun görüyordum kültür meslek yaş vs vs
şuan bunları hissediyorum çok karışık işte :)
bakalım göreceğiz artık nedir ne değildir:)anladım canım öncelikle ne hissettiğini iyi düşün geçicidir belki boşuna da yorma kendini :) zamana bırak geri dönerse eğer davranışlarını iyi gözlemle seni tekrar yanıltmasın davranışları. Ama sanki baştan böyle yaptıysa bundan sonra geri dönme diye düşündüm. Çünkü davranışları bana pek güven vermedi çocuğun. En iyisini sen bilirsin ama.
bakalım göreceğiz artık nedir ne değildir:)
senin hikayen ne peki ?
Platoniklere yardımcı olmak için başımdan geçen bir olayı yazayım buraya. Ben üni.de ilk senemde aşktan tamamen ümidimi kesmişken tesadüfen seçimde oy kullanırken aynı sandıkta oyunu kullanan birini gördüm. Önümdeydi ve görmeniz lazım geldi ben kaldım saniye saniye herşey yavaşladı. Hani o öne çıktı arkası flu oldu. İlk görüşte aşksa neyse ne hiç önemli değil ki adı. Yaşadığım şey ilk defa başıma geldi. Resmen mıknatıs gibi ona çekildiğimi hissettim. Onun çekim alanına girmiş gibi hissettim. Bakışlarında kaybolduğumu gördüm.
Kimliğine dikkat ettim. Adını okudum ve face.den arattım. Ortak iki arkadaşımız varmış ama kim belli değildi. Hep onun fotoğraflarına baktım. Sonra tesadüfen anasayfamda onun fotoğrafını gördüm. Ortak arkadaşımla etiketlenmiş. Ortak arkadaşım kızdı. Ben gün boyu onu düşünür olmuştum. Ama ona mesaj atacak cesaretim yoktu. Kıza mesaj attım çok yakın kankasıymış. Bu arada bir cesaret onu faceden de ekledim. Arkadaşım araya girdi ama benimle hiç ilgilenmedi. 3 yıldır sevgilisi yoktu ve arkadaşım ona beni söyledikten sonra sevgilisi oldu başka biri! Ama bir ay bile sürmedi. Benimle ilgilenmemeye devam etti. Onu takip ettim hep takıldığı mekanlarda takılmaya başladım 2-3 defa denk geldik çok yakın masalarda oturduk hatta ama bana bakmadı bile. Utancımdan bende ona bakmadım zaten ama hep ondaydım algılarım. Benimle ilgilenmeyince çok üzüldüm çünkü ben asla erkek peşinde koşacak bir kız da değildim. Face.den sildim unutmaya çok çalıştım olmadı. Fake hesap açıp mesaj attım sonra. Tabi bu aradan 4 ay geçtikten sonra oldu. Cevap verdi konuştuk ama benim gerçek kimliğimi merak etti. Zaten ben bu fake hesap olayını kendime yediremedim. Açıkladım ben buyum diye, tahmmin etmiştim dedi, neden face.den sildin beni falan dedi. Niye direk benimle konuşmadın dedi.
Sen bana hiç dikkat etti mi ki dedim evet biliyordum seni gördüm bikaç yerde dedi. Ben hiç benim fotoğrafıma bile bakmadı sanmıştım. Bunu duyunca biraz sevindim tabi. Ama konuşmamız yine de ilerlemedi. Beni hiç takmıyordu. Bu yüzden gene çok üzüldüm yaptıklarımı zaten yediremiyordum sen bu değilsin neden böyle saçma davrandın diye hep kızdım kendime.
En sonunda onu gördüğüm günden 5 ay geçtikten sonra ona mesaj attım ilk gördüğüm andan beri aklımda olduğnu ama böyle hiçbişey olmamasının beni yorduğunu. Bu yüzden artık aramızda birşey olmuycaksa söylemesini net bir hayır cevabını duymak istediğimi söyledim. Emindim zaten hayır diyeceğine. Ama şaşırttı beni ve tanımak istediğini söyledi böyle sana ne desem boş dedi. Bende tanımak istemedin ki hiç dedim. Şimdi istiyorum falan dedi inanmadığımı bikaç gün sonra beni unutacağını söyledim hayır dedi. Sonra iki hafta geçti bana tek bir mesaj atmadı. Ben yine bu sefer bitti mesaj atsa bile ona dönmem modlarındayım. Sonra attı bir gün mesaj duramadım hata üzerine hata yapmaya alışmıştım artık. Gene cevap attım sonra yine bni unuttu o günden beri 3 hafta geçti ben yine artık ona dönmem tavırlarındayım. Ama bu sefer kendime gelebildim ne yaptığımı hatalarımı tek tek değerlendirdim. Onu gördüğüm ilk an dün gibi aklımda ama imkansızmış anladım sonunda. Ne yaparsam yapayım o benden etkilenmemiş anladım.
Şimdi yine aşk olaylarına çok uzağım ama artık bi sonuç çıkardım. Kızlar siz siz olun ilk adımı kesinilkle karşıdan bekleyin. Çünkü erkekler onların peşinden koşan kızlara güvenmiyor herkese böyle davrandığımızı sanıyorlar.
Zaten bir kadın bence erkeğin aşkına karşılık vermek için yaratılmış. Diğer türlü üzülen hep biz oluyoruz. Her sizi sevene aşık olun demiyorum ama bırakın erkek size aşık olsun sonra siz ondan etkilenip etkilenmeyeceğinize bakın.
Ben inanıyorum bir gün aynı o çocuğa olan duygularım gibi bana hisseden biri çıkıcak ve bende ondan etkilenicem bu kader meselesi zaten.
Platoniklere yardımcı olmak için başımdan geçen bir olayı yazayım buraya. Ben üni.de ilk senemde aşktan tamamen ümidimi kesmişken tesadüfen seçimde oy kullanırken aynı sandıkta oyunu kullanan birini gördüm. Önümdeydi ve görmeniz lazım geldi ben kaldım saniye saniye herşey yavaşladı. Hani o öne çıktı arkası flu oldu. İlk görüşte aşksa neyse ne hiç önemli değil ki adı. Yaşadığım şey ilk defa başıma geldi. Resmen mıknatıs gibi ona çekildiğimi hissettim. Onun çekim alanına girmiş gibi hissettim. Bakışlarında kaybolduğumu gördüm.
Kimliğine dikkat ettim. Adını okudum ve face.den arattım. Ortak iki arkadaşımız varmış ama kim belli değildi. Hep onun fotoğraflarına baktım. Sonra tesadüfen anasayfamda onun fotoğrafını gördüm. Ortak arkadaşımla etiketlenmiş. Ortak arkadaşım kızdı. Ben gün boyu onu düşünür olmuştum. Ama ona mesaj atacak cesaretim yoktu. Kıza mesaj attım çok yakın kankasıymış. Bu arada bir cesaret onu faceden de ekledim. Arkadaşım araya girdi ama benimle hiç ilgilenmedi. 3 yıldır sevgilisi yoktu ve arkadaşım ona beni söyledikten sonra sevgilisi oldu başka biri! Ama bir ay bile sürmedi. Benimle ilgilenmemeye devam etti. Onu takip ettim hep takıldığı mekanlarda takılmaya başladım 2-3 defa denk geldik çok yakın masalarda oturduk hatta ama bana bakmadı bile. Utancımdan bende ona bakmadım zaten ama hep ondaydım algılarım. Benimle ilgilenmeyince çok üzüldüm çünkü ben asla erkek peşinde koşacak bir kız da değildim. Face.den sildim unutmaya çok çalıştım olmadı. Fake hesap açıp mesaj attım sonra. Tabi bu aradan 4 ay geçtikten sonra oldu. Cevap verdi konuştuk ama benim gerçek kimliğimi merak etti. Zaten ben bu fake hesap olayını kendime yediremedim. Açıkladım ben buyum diye, tahmmin etmiştim dedi, neden face.den sildin beni falan dedi. Niye direk benimle konuşmadın dedi.
Sen bana hiç dikkat etti mi ki dedim evet biliyordum seni gördüm bikaç yerde dedi. Ben hiç benim fotoğrafıma bile bakmadı sanmıştım. Bunu duyunca biraz sevindim tabi. Ama konuşmamız yine de ilerlemedi. Beni hiç takmıyordu. Bu yüzden gene çok üzüldüm yaptıklarımı zaten yediremiyordum sen bu değilsin neden böyle saçma davrandın diye hep kızdım kendime.
En sonunda onu gördüğüm günden 5 ay geçtikten sonra ona mesaj attım ilk gördüğüm andan beri aklımda olduğnu ama böyle hiçbişey olmamasının beni yorduğunu. Bu yüzden artık aramızda birşey olmuycaksa söylemesini net bir hayır cevabını duymak istediğimi söyledim. Emindim zaten hayır diyeceğine. Ama şaşırttı beni ve tanımak istediğini söyledi böyle sana ne desem boş dedi. Bende tanımak istemedin ki hiç dedim. Şimdi istiyorum falan dedi inanmadığımı bikaç gün sonra beni unutacağını söyledim hayır dedi. Sonra iki hafta geçti bana tek bir mesaj atmadı. Ben yine bu sefer bitti mesaj atsa bile ona dönmem modlarındayım. Sonra attı bir gün mesaj duramadım hata üzerine hata yapmaya alışmıştım artık. Gene cevap attım sonra yine bni unuttu o günden beri 3 hafta geçti ben yine artık ona dönmem tavırlarındayım. Ama bu sefer kendime gelebildim ne yaptığımı hatalarımı tek tek değerlendirdim. Onu gördüğüm ilk an dün gibi aklımda ama imkansızmış anladım sonunda. Ne yaparsam yapayım o benden etkilenmemiş anladım.
Şimdi yine aşk olaylarına çok uzağım ama artık bi sonuç çıkardım. Kızlar siz siz olun ilk adımı kesinilkle karşıdan bekleyin. Çünkü erkekler onların peşinden koşan kızlara güvenmiyor herkese böyle davrandığımızı sanıyorlar.
Zaten bir kadın bence erkeğin aşkına karşılık vermek için yaratılmış. Diğer türlü üzülen hep biz oluyoruz. Her sizi sevene aşık olun demiyorum ama bırakın erkek size aşık olsun sonra siz ondan etkilenip etkilenmeyeceğinize bakın.
Ben inanıyorum bir gün aynı o çocuğa olan duygularım gibi bana hisseden biri çıkıcak ve bende ondan etkilenicem bu kader meselesi zaten.
Şu başta yazdığın şeyin aynısını yaşamıştım. birini görür görmez öylece kalakalmıştım. hatta tanışıyorduk o sırada öyle kaldım ki elimi uzatmadım bir an. nasıl görünüyorumdur dışarıdan o sırada bilemiyorum. yeni tanışmamıza rağmen yıllardır tanıyor gibiydim. farklı bir histi. aslında onun da bana karşı duyguları var gibiydi. ama o ara bir aynı yerde bulunuyorduk öyle görüyordum falan ama sonra ben başka bir yere gittim ve böylece bir daha da görmedim.
ben zaten sosyal medyayı hiç kullanmam. yani biri bana ulaşmak istese ulaşamaz. onun face i falan vardı yani başka birininkinden bakmıştım. yani istesem ben ona ulaşırdım ama ulaşmadım. hem ben de erkeğin adım atması gerektiğini düşünüyorum, hem de karakter olarak tanımadığım için tam olarak biz sevgili olabilir miyiz emin olamadım. unuturum sandım. aradan zaman geçti hala aklımda.
ama şöyle bir şey var ki ben aşkın varlığına inanmıyorum. ben onu hala düşünüyorum çünkü takıntı yaptım.
mesela o da bana çok anlamlı bakıyordu çok tatlı çok kibar davranıyordu. gerçekten hisleri var gibiydi. ama arada bakıyorum öyle başkalarının sosyal medya hesaplarından kendisine başka kızları beğeniyor aranıyor gibi. o zaman benden hoşlanıyordu 3 ay sonra başkasından 3 ay sonra başkasından. ben halbuki onunla aramda farklı bir elektrik olduğunu sanmıştım. onda yokmuş demek ki. nerede o dizilerdeki, filmlerdeki, şarkılardaki aşklar.
ay yazdıklarım çok saçma ve anlaşılmaz oldu da belki öyle içimi dökmek istedim. ben de kendime söz verdim kimseye kendimi kaptırmıcam.millet unutup gidiyor olan bana oluyor.
Ne güzel anlatmışsın ben seni o kadar iyi anladım ki... O da sana öyle baktı diyorsun ya bence biz bunu görmek istiyoruz aslında öyle değil. Çünkü bende onu ilk gördüğümde onda öyle farklı bi bakış hissettim ama gördük ki yalanmış. Bir de ben ne kadar sevsem bile o benim peşimden koşmazsa benim ona olan sevgim giderek azalır. Sonuçta biz kızız peşimizden koşmalı bize kendimizi özel hissettirmeliler. Bizle olmazsa kimseyle olmazı yaşatmalılar. Hem o sana istese emin ol her şekilde ulaşırdı sana. İyi yapmışsın adım atmamakla. Doğru kişi yani gerçek aşk da bulur bizi bir gün elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?