Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Ama bir de şöyle düşün ne büyük davalar bile zaman aşımına uğrayıp düşüyor, sen ona açıldıysan o net bir cevap vermediyse bu da aynı şey ömrünün sonuna kadar onu beklemeyeceğini er geç bu duygunun biteceğini biliyor sonuçta. Sen de bu aşkını zaman aşımına uğratmaya çalış derim. Çünkü ben de net bir red almadım ama bu şekilde düşünerek kurtuldum acılarımdan. Umarım sende de işe yarar.

mrb kızlar ben de platonik miyim değil miyim anlayamadım yoksa takıntım mı kendimi platonikmiş gibi yapıyor bilemiyorum. ama ben de varım sanırım heralde galibaaa

Anlat canım istersen biz dinleriz seni :)
bir türlü flört edemememi anlatıyorum o halde.
aynı şehirdeniz aynı üniyi kazanmışız bir ara tanışmışız ben unutmuşum bile 1 sene sonra sen böyle böyle aynı şehirdeymişiz diye sosyal paylaşım sitesinden mesaj atmış öne hatırlayamadım sonra hatırladım konuştuk arada ama nasılsından öteye gitmedi konsere çağırdı gelemeyeceğimi söyledim. e tanışalı kaç sene olmuş üstelik tanımıyorum ki ne genişlik tanıştırmak ama duur bu genişlik daha genişlik denmez.
arada konuşuyorduk okul başladı görüşmek istediğini söyledi rahatsızdım görüşemedik diğerine de onun sorumsuzluğundan(bana mesaj atmayı unutmuş ) görüşemedik saydım sayıştırdım özür diledi neyse konuşmuyorduk doğum günümde telefonda kutladı umarım affetmişsindir dedi ben de kızgın değilim dedim onu önemsediğimi düşünmemesi için
konuştuk ettik yer bildirimlerinden benim gittiğim yere gelmiş beni aradı açtım sen nerdesin dedi söyledim arkana baksana dedi baktım o masama geldi kızlı erkekli kalabalıktık baya masaya geçti bana mesaj atmış 2 elim kanda olsa görüşelim diye
ben de olabilir dedim gün ayarlayamadık bir türlü uygun olmadı iki taraflı yine sonra instagramdan bir gördüm el ele eski sevgilisiyle foto . hatta o karşılaştığımız yerde bu sefer o kız da yannda karşılaştık rengi attı sadece gülümseyip selam vermedim zaman geçti filan bir gün baktım beni instagramdan takip etmeyi bırakmış ben de onu bıraktım
hatta faceden foursquareden de çıkarttım farkında mıdır onu bile bilmiyorum hiç bu kadar değersiz hissettirmemişti kimse bana
bir ay önce kızla fotosunu kaldırdı şimdi de kız hiçbirşeyini beğenmiyor çocuk da. benden özür dilemesini çok bekledim ama olmadı. geri dönüş yapmadı hiçbir yerden ...
şimdi gururum kırılmış umudum bitmiş hissediyorum ben hiç ısrar emedim teklif bile etmedim hatta olduğumuz şehre arabasıyla kaç kez gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim. şimdi değerli oldu gözümde.
o bile olmadı son umudumdu belki tanısak birbirimizi hoşlanmayacaktık ve bitecekti arkadaş olacaktım ama böyle yarım kaldı ve hala bana davranışını anlayamadım uzunca anlatmış bulundum kusura bakmayın

yok canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz niye okumayalım. O çocuk okuduklarıma göre gözümde sanki sürekli birilerine yazan biri gibi şekillendi. Senin peşinden koşarken kim bilir kimlere daha aynı sözleri söylüyormuş. Gerçeği bilemeyiz tabi ama ben böyle düşündüm çünkü hemen eski sevgilisiyle el ele falan ne oluyo yani aynı anda hemen böyle? Gerçekten sana değer vermiş olsaydı diğer kız olmazdı bence. Sen niye kendini değersiz hissediyorsun canım bu onun yanlışı tamamen. Biz kızlar fazla çabuk güveniyoruz bu erkeklere ama onları sağı solu belli olmuyor malesef. Bence sen o tekrar dönse bile karşılık verme bu yaptıklarından sonra. Senin duyguların ne peki şimdi bu çocuğa karşı?

aslında hırs mı yoksa gerçekten tutuldum mu anlam veremiyorum.
keşke yapmasaydım demesini istiyorum. yada karşılaşalım ve yeniden konuşmaya çalışsın istiyorum.
ben değer vermiştim o versin istiyorum. kendimi bu kadar ağırdan alırken o kişinin bu duruma düşürmesi çok üzdü beni.
şuan o kızla ayrılmışlar diye düşünüyorum fotoğraflardan. whhatsapp , facebook , instagram , foursquare, her yerden takip ediyorum rehberinden silmemiş beni . faceden ve foursquareden ben sildim çünkü instagramdan takip etmeyi bırakmıştı. aslında olayları sanala indirgemeyi anlam yüklemeyi hiç sevmiyorum ama böyle gelişti işte.
takip etmemeye çalışıyorum. ama düşündükçe içim de bir garip oluyor. karşılaşabilme ihtimalimiz mutlu ediyor beni. hiç mantıklı davranmıyorum yani..
3 yıldır bir ilişkim olmadı benim. yani benden de karşıdan da kaynaklı olaylardan dolayı birini hayatıma alamadım bir şekilde
acaba döner mi diyorum .. acaba adam olur mu acaba keşke der mi vs vs
hayatıma alabileceğim birisiydi uygun görüyordum. çok uygun görüyordum kültür meslek yaş vs vs
şuan bunları hissediyorum çok karışık işte :)

anladım canım öncelikle ne hissettiğini iyi düşün geçicidir belki boşuna da yorma kendini :) zamana bırak geri dönerse eğer davranışlarını iyi gözlemle seni tekrar yanıltmasın davranışları. Ama sanki baştan böyle yaptıysa bundan sonra geri dönme diye düşündüm. Çünkü davranışları bana pek güven vermedi çocuğun. En iyisini sen bilirsin ama.

bakalım göreceğiz artık nedir ne değildir:)
senin hikayen ne peki ?

kızlar bu şarkı hepimize gelsin

Yine soluyor içimde bütün çiçekler,
başka bir baharda gülümserler.
Yorgun kalbim, yorgun hayallerim, dileniyorlar bana hâlâ gururuma. Hep bir ümit yüreğimde, hep aynı cesaret, içimden bir ses der "sabret, sabret".
Onca düşün arasından, ne var ardından bana geriye kalan?
Yine Hüsran her daim feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim.
Hüsran, feryat figan kalbim yenilmedim o zalim görmüyor ki yarabbim..

ahh ahh bu da ayrı bir hikaye olmuş.
haketmeyen kişiyi haketmediği yere ne zaman koymaktan vazgeçeceğiz bilmiyorum.
umarım biran önce bu kişileri hayatımızdan tamamen defederiz.
ayrıca Kızlar siz siz olun ilk adımı kesinilkle karşıdan bekleyin. Çünkü erkekler onların peşinden koşan kızlara güvenmiyor herkese böyle davrandığımızı sanıyorlar. cümlene çok katılmıyorum evet kısmen doğru ama bak benim halime ben peşinden koşmadım hatta geç mesaj attığında tartıştım vs vs bak nooldu :)
o kişilik meselesi yapan her şekilde yapar yapmayan hiçbir koşulda yapmaz.
allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. sen bana diyorsun ya dönme bu cocuğa diye ben de diyorum sana o gelse de dönme. hatta dönmesin ki kafanı bir daha karıştırma saçmalığına girmesin

bu şarkı da benden bizlere ..

Duvarları maviye boyadım
Maviyi çok seversin
Penceremde menekşeler dizili
Sularken şarkı söylersin
Gramafon da eski alaturka
Hoşuna gider bilirim

O yaz evinin içinde
Denize nazır
Sabaha kadar bekledim seni
Birden dalgalar dedi ki gelmeyeceksin

Birden çıktım viraneden
Koşa koşa indim kumsala
Acı acı sövdüm sonra
Yüzümü kırbaçlayan rüzgara

Şu başta yazdığın şeyin aynısını yaşamıştım. birini görür görmez öylece kalakalmıştım. hatta tanışıyorduk o sırada öyle kaldım ki elimi uzatmadım bir an. nasıl görünüyorumdur dışarıdan o sırada bilemiyorum. yeni tanışmamıza rağmen yıllardır tanıyor gibiydim. farklı bir histi. aslında onun da bana karşı duyguları var gibiydi. ama o ara bir aynı yerde bulunuyorduk öyle görüyordum falan ama sonra ben başka bir yere gittim ve böylece bir daha da görmedim.

ben zaten sosyal medyayı hiç kullanmam. yani biri bana ulaşmak istese ulaşamaz. onun face i falan vardı yani başka birininkinden bakmıştım. yani istesem ben ona ulaşırdım ama ulaşmadım. hem ben de erkeğin adım atması gerektiğini düşünüyorum, hem de karakter olarak tanımadığım için tam olarak biz sevgili olabilir miyiz emin olamadım. unuturum sandım. aradan zaman geçti hala aklımda.

ama şöyle bir şey var ki ben aşkın varlığına inanmıyorum. ben onu hala düşünüyorum çünkü takıntı yaptım.

mesela o da bana çok anlamlı bakıyordu çok tatlı çok kibar davranıyordu. gerçekten hisleri var gibiydi. ama arada bakıyorum öyle başkalarının sosyal medya hesaplarından kendisine başka kızları beğeniyor aranıyor gibi. o zaman benden hoşlanıyordu 3 ay sonra başkasından 3 ay sonra başkasından. ben halbuki onunla aramda farklı bir elektrik olduğunu sanmıştım. onda yokmuş demek ki. nerede o dizilerdeki, filmlerdeki, şarkılardaki aşklar.

ay yazdıklarım çok saçma ve anlaşılmaz oldu da belki öyle içimi dökmek istedim. ben de kendime söz verdim kimseye kendimi kaptırmıcam. millet unutup gidiyor olan bana oluyor.

Platonik sevmek çok güzel ama..

Platonik platonik seviyorum onuuu kuyban olduğumm

Ne güzel anlatmışsın ben seni o kadar iyi anladım ki... O da sana öyle baktı diyorsun ya bence biz bunu görmek istiyoruz aslında öyle değil. Çünkü bende onu ilk gördüğümde onda öyle farklı bi bakış hissettim ama gördük ki yalanmış. Bir de ben ne kadar sevsem bile o benim peşimden koşmazsa benim ona olan sevgim giderek azalır. Sonuçta biz kızız peşimizden koşmalı bize kendimizi özel hissettirmeliler. Bizle olmazsa kimseyle olmazı yaşatmalılar. Hem o sana istese emin ol her şekilde ulaşırdı sana. İyi yapmışsın adım atmamakla. Doğru kişi yani gerçek aşk da bulur bizi bir gün elbette :)

ulaşmayı ister miydi istemez miydi bilemiyorum ama ulaşması gerçekten imkansızdı. biz zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz herhangi bir ortak arkadaş ortak bir şeyimiz yoktu. o zamanda iş amaçlı aynı ortamda bir süre bulunduk biraz resmiyet de vardı tabi. iş ortamı sonuçta samimiyet olmuyor. ilgili davrandığı ortada olan bir şeydi de sadece beğeni olabilir hafif bir hoşlanma olabilir sonuçta erkek milleti. inşallah doğru kişi gerçek aşk bulur da bizi dediğin gibi böyle saçma insanları düşünmekten kurtuluruz.

Platonik ask güzeldir, zararsızdır, ama zaman kaybıdır. Ben de yasadım, hem de senelerce.
Bir seyleri ufakken tecrübe etmeli, yoksa büyüdükten sonra üzülmek böyle seyler için zor oluyor. Daha fazla tecrübem olsaydı, bu kadar saf olmazdım, daha az üzülüyor olurdum ve bazı hatalar yapmazdım muhtemelen. Agac yasken egilir diye bosuna dememisler...

Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. Okulda daha ilk senem olduğu için herkesle yeni yeni tanışıyorum ve tanıştığım kızlardan birisi, kendi sınıfındaki arkadaşlarıyla tanıştırdı beni 3-4 hafta kadar önce.
Zaten kalabalık bir gruptuk, herkesi öyle detaylı inceleyemedim. Arkadaşımla farklı sınıflarda olduğumuz için de çoğu zaman derslerimiz kesişmedi, kesiştiği gün yine kalabalıktık yine bir şey anlayamadım.
Dün akşam, daha küçük bir grup olarak dışarı çıktık ve o malumunuz kişi de oradaydı. Çocuğu ilk gördüğümde zaten beğenmiştim, dün de öyle küçük arkadaş grubu olunca karşılıklı iki kelam edebilme fırsatımız oldu ve gayet de eğlendik.
Bugün yine okulda ben tam yemekhaneden çıkarken, o da tam yemeğini almışken karşılaştık ve hususi olarak ona gidip "Afiyet olsun" demek geldi içimden, gittim ve dedim. Önce teşekkür etti, eşyalarımı topladığımı görünce de "Nereye gidiyosun ya otursana!" dedi gülerek, hemen o an elimdeki eşyaları yere saçıp yanıbaşına oturasım geldi ama dersim vardı ve gitmek zorundaydım. Bunu söyleyince de çok sesini çıkaramadı tabii.
Ben daha önce hiç aşık olmadım hatta genelde erkeklerle flörtten ileriye de gidemedim. Bu konularda hayli acemiyim o yüzden.
Ne hissettiğimi bilmiyorum. Yani bunun adı aşk mı? Platonik aşk böyle mi oluyor? Aşık olunca ne yapmam gerekir vsvs
Ayrıca onun beni gerçekten fark etmesini istiyorum ama bir kız olarak küçükken babaannem bile beni "Erkek fatma" diye çağırırdı, yani bunun benim için hiç kolay olmadığını anlarsınız...
Tabi bir de onun da aynı şekilde hissetmesi var. Şimdilik kötü bir sinyal almadım ondan ama dediğim gibi öyle 7/24 birlikte değiliz belki de bütün arkadaşlarına öyle davranıyordur.
Ne yapmalı

Kızlar bende sanırım aranıza katıldım :) Sürekli gittiğim spor salonunda görevli kişi var erkekler bölümünde ilgileniyorum bakalım şimdilik sadece bakışıyoruz bilmiyorum farketti mi beni. Foursqa. dan ekledim kabul etti. Faceden ekledim hala bekliyorum bakalım kabul etmesini. Ama yüzyüzeyken selam bile veremiyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…