Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bende varim galiba hemde imkansiz birine Simdi birazdan onu görecegim hem heyecanliyim hem icim buruk Aklima nerden düstüyse nasil girdiyse kalbime

Son düzenleme:
Bunu demekten başka yapacağımız bir şey yok ki..

son 15 aydir (eski sevgilimden ayrildiktan sonra) hep böyle diyorum zaten. Vardir bundada bir hayir. Benim hoslandigim erkek sanirim yabanci (tam emin degilim) ama hic Türke benzemiyorum o yüzden imkansiz iste birde keske bu kadar tatli gülmese bakmasa

Son düzenleme:

Belki değildir ben de istenmiyorsunuz sandım :44:

Belki değildir ben de istenmiyorsunuz sandım :44:

orasini bilmiyorum ki. Hic konusmadik. tek bakisiyoruz selam veriyo gülüyo :) gicik sey...

Ama yabanci olma olasiligi cok yüksek hic türkce konustugunu duymadim. türklerlede almanca konustuguna göre yabanci büyük ihtimal

Zor durumdur..lisedeyken basima gelmisligi var..bakarsinda bakarsin ama baktiginla kalirsin benimki o zaman bi arkadasimla cikmisti hatta..kahrolmustum..askin her hali zorkii..yasa bakmiyor..bi kere vuruldun mu bittin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 yaşındayım ve hayatta 2 kere aşık oldum.İkisi de karşılıksızdı.İlk aşkım sınıfımıza 6.sınıfta gelen bir çocuktu.Zamanla içime işledi.Ama annemin de içine işlemiş olacak ki ondan her zaman oğlum diye bahseder Bu kendi kendime yarattığım baskı yüzünden yaklaşık 6 sene hiç bıkmadan sevdim.Tek kelime edemedim.Nihayet kendimi toparladığımda kendi kendime söz verdim '' Bir daha aşık olursan üzülmek yok! İçindekileri söyleyeceksin.Ayıp değil, günah değil !''

Öyle de yaptım.Üniversite hazırlıkta hoşlanmaya başladığım, zamanla en yakın arkadaşım olan, aşık olduğum çocuğa hislerimi söyledim.Ne reddedildim, ne kabul edildim.Öyle kötü bir durumda bıraktı beni.Reddedilmekten daha kötü bir duygu bence bu.Arafta kalmanın ta kendisi ! Kendime kızdığım nokta hiç tanıyamamışım sanırım onu.Bana böyle davranmasını, düzgün cevap vermemesini anlayamıyorum.Şu saatten sonra o bana gelse de ben gururumu yerle bir edip aylar sonra onun bir sözüyle kollarına atılmam.Zaten gelmesini de beklemiyorum Ama aynı zamanda en yakın arkadaşımı kaybettim.Sırdaşımı kaybettim.Başım beladaysa, bir sıkıntım varsa aklıma ilk gelen numarayı bırakın aramayı, ismini aklıma getirmeye çekinir oldum.Onca güzellikler çıktı gitti hayatımdan.Bir derdim olduğunda usanmadan bana sürekli halimi hatrımı soran insanı kaybettim.En çok üzüldüğüm nokta bu..Gerçi söylemesem düğününde çeyrek altın takmaya kadar giderdi iş sanırım Tatilde olduğumuzdan karşılaşmadım tabi..Daha işin iyi kısımlarındayım.Karşılaştığımda Allah bana sabır versin demekten başka çarem yok...

Aman kızlar siz, siz olun..sonuçlarına katlanamayacağınız işlere kalkışmayın..Kaç sene düşündüm ona açılmayı..Hazırladım kendimi güya..ama şu an omuzlarımdaki baskıdan dolayı dibe çöküyorum..

İyi dostluklar güzel ilişkilere döner diyolardı insanlar..İnanmıyorum..Ya da o kadar şanslı değilim.Hiç olamadım da zaten..

Platoniklere yardımcı olmak için başımdan geçen bir olayı yazayım buraya. Ben üni.de ilk senemde aşktan tamamen ümidimi kesmişken tesadüfen seçimde oy kullanırken aynı sandıkta oyunu kullanan birini gördüm. Önümdeydi ve görmeniz lazım geldi ben kaldım saniye saniye herşey yavaşladı. Hani o öne çıktı arkası flu oldu. İlk görüşte aşksa neyse ne hiç önemli değil ki adı. Yaşadığım şey ilk defa başıma geldi. Resmen mıknatıs gibi ona çekildiğimi hissettim. Onun çekim alanına girmiş gibi hissettim. Bakışlarında kaybolduğumu gördüm.

Kimliğine dikkat ettim. Adını okudum ve face.den arattım. Ortak iki arkadaşımız varmış ama kim belli değildi. Hep onun fotoğraflarına baktım. Sonra tesadüfen anasayfamda onun fotoğrafını gördüm. Ortak arkadaşımla etiketlenmiş. Ortak arkadaşım kızdı. Ben gün boyu onu düşünür olmuştum. Ama ona mesaj atacak cesaretim yoktu. Kıza mesaj attım çok yakın kankasıymış. Bu arada bir cesaret onu faceden de ekledim. Arkadaşım araya girdi ama benimle hiç ilgilenmedi. 3 yıldır sevgilisi yoktu ve arkadaşım ona beni söyledikten sonra sevgilisi oldu başka biri! Ama bir ay bile sürmedi. Benimle ilgilenmemeye devam etti. Onu takip ettim hep takıldığı mekanlarda takılmaya başladım 2-3 defa denk geldik çok yakın masalarda oturduk hatta ama bana bakmadı bile. Utancımdan bende ona bakmadım zaten ama hep ondaydım algılarım. Benimle ilgilenmeyince çok üzüldüm çünkü ben asla erkek peşinde koşacak bir kız da değildim. Face.den sildim unutmaya çok çalıştım olmadı. Fake hesap açıp mesaj attım sonra. Tabi bu aradan 4 ay geçtikten sonra oldu. Cevap verdi konuştuk ama benim gerçek kimliğimi merak etti. Zaten ben bu fake hesap olayını kendime yediremedim. Açıkladım ben buyum diye, tahmmin etmiştim dedi, neden face.den sildin beni falan dedi. Niye direk benimle konuşmadın dedi.

Sen bana hiç dikkat etti mi ki dedim evet biliyordum seni gördüm bikaç yerde dedi. Ben hiç benim fotoğrafıma bile bakmadı sanmıştım. Bunu duyunca biraz sevindim tabi. Ama konuşmamız yine de ilerlemedi. Beni hiç takmıyordu. Bu yüzden gene çok üzüldüm yaptıklarımı zaten yediremiyordum sen bu değilsin neden böyle saçma davrandın diye hep kızdım kendime.

En sonunda onu gördüğüm günden 5 ay geçtikten sonra ona mesaj attım ilk gördüğüm andan beri aklımda olduğnu ama böyle hiçbişey olmamasının beni yorduğunu. Bu yüzden artık aramızda birşey olmuycaksa söylemesini net bir hayır cevabını duymak istediğimi söyledim. Emindim zaten hayır diyeceğine. Ama şaşırttı beni ve tanımak istediğini söyledi böyle sana ne desem boş dedi. Bende tanımak istemedin ki hiç dedim. Şimdi istiyorum falan dedi inanmadığımı bikaç gün sonra beni unutacağını söyledim hayır dedi. Sonra iki hafta geçti bana tek bir mesaj atmadı. Ben yine bu sefer bitti mesaj atsa bile ona dönmem modlarındayım. Sonra attı bir gün mesaj duramadım hata üzerine hata yapmaya alışmıştım artık. Gene cevap attım sonra yine bni unuttu o günden beri 3 hafta geçti ben yine artık ona dönmem tavırlarındayım. Ama bu sefer kendime gelebildim ne yaptığımı hatalarımı tek tek değerlendirdim. Onu gördüğüm ilk an dün gibi aklımda ama imkansızmış anladım sonunda. Ne yaparsam yapayım o benden etkilenmemiş anladım.

Şimdi yine aşk olaylarına çok uzağım ama artık bi sonuç çıkardım. Kızlar siz siz olun ilk adımı kesinilkle karşıdan bekleyin. Çünkü erkekler onların peşinden koşan kızlara güvenmiyor herkese böyle davrandığımızı sanıyorlar.

Zaten bir kadın bence erkeğin aşkına karşılık vermek için yaratılmış. Diğer türlü üzülen hep biz oluyoruz. Her sizi sevene aşık olun demiyorum ama bırakın erkek size aşık olsun sonra siz ondan etkilenip etkilenmeyeceğinize bakın.

Ben inanıyorum bir gün aynı o çocuğa olan duygularım gibi bana hisseden biri çıkıcak ve bende ondan etkilenicem bu kader meselesi zaten.

Son düzenleme:

Sen gene çok cesaretliymişsin canım benim zaten bu konularda cesaretim yoktur.Bir kere yapayım dedim yukarıda gördüğün gibi elime yüzüme bulaştırdım.Tam anlamıyla red cevap almadığım halde bir daha hiç adım atmadım.Sanırım atmam da..Umarım kendi geleceğim için iyi bir şey yapmışımdır.Allah seni birinden uzaklaştırıyorsa vardır bir bildiği modumdayım kaç aydır ama aynı zamanda çok yakın bir arkadaşım olduğu için de özlem had safhada..Sabır versin Allah bana :)

Senin kadar umutlu olamasam da umuyorum ileride beni de çok sevecek biri çıkar karşıma..Sana da bol şanslar bu yolda!

Biri platonik mi dediiiiiiiiiiii ? Alın size %100 platonik saf aşık eflatuns :)

Saçlarımla ilgili çok muzdariptim surekli instagramdan o kuaför senin bu kuaför benim geziyordum hangi kuaföre güvenip yaptırsam diye. En sonunda bi kuaför buldum ve bi kızın saçını tam istediğim gibi yapmıştı, kıza tıkladım saçlarına bakmak için aman Allahım o da ne birden gözüme biri ilişti , başımdan aşağı kaynar sular yarabiiiim
Fotografın altında yorum yoktu diğer fotograflara baktım abisiymiş meğersem, benden 2 yaş büyük ama bu sene mezun olacağız ikimizde.
O kadar benziyoruz ki birbirimize, tip olarak değil çünkü o çok yakışıklı, uzun boylu basketbolcuymus beyefendim :) Bense kendimle hiç barışık olmayıp çevrem tarafından çok beğeninil buna anlam veremeden yaşayan 1.58lik minyon bi hatunum. Yani çocuğun omzunun altına gelirim artık bi shakira pique çifti oluruz Gülüşlerimiz o kadar benziyor ki, gözlerimizin kısılması, o samimiyet :)

Fake bi adresten ekledim herşeyini araştırdım, aile yapımız çok benzer, ikimizde göçmeniz, aynı şehirde yaşıyoruz, ve tam istediğim gibi hayallerimdeki erkek o, bunu hissedebiliyorum çok fazla çekiyor beni ve 6.hissim de kuvvetlidir.
Fake adresten sorular soruyorum kimliğimi belli etmeden bazen cevaplıyor bazen cevap vermiyor, çok mütevazi bi çocuk, ama kim oldugumu fazla merak etmedi etrafında çok kız var demekki, hain kızlaarrrr !
Eski sevgilisini bile buldum kız bi şehrin en zengin kızlarından ama görgüsüz kendini beğenmiş fakat güzel bir kız, boyu mu benim kadar :) Bu beni mutlu etti boy önemli bi faktör çünkü, ve ona sordugumda minyon kızları beğenirim cevabını aldım.

2 aydır her akşam dua ediyorum ramazanda oruçluyken sahurdayken hep dualarımda o vardı dogumgünümde mumlarımı uflerken de o aklımdaydı, tek istediğim bir tevafuk, hissettiğim o çekim ikimizi de saracak sadece bir kapının açılmasını bekliyorum.

Size sorum şu kızlar, arkadaşlarıma hep şöyle diyorum:''Ben dua ediyorum ve Allah'a bıraktım hayırlıysa benim için bizi karşılaştırır ama ben adım atmam, farklı düşünmesini istemem çünkü olursa o eşim olsun sevgilim olup bitecekse hiç başlamasın.'' arkadaşlarım beni çok umutsuz yapıyor sen adım atmazsan hiç bişey olmaz rüyalarda yaşama diyorlar. Sizce en dogrusu ne ?

ayy bak şimdii aslında ben de çok çekingenim bu konuda ama hayatımda ilk defa bu kadar derin duygular hissetmişken sonuna kadar gitmek istedim çünkü bir ömür acaba bi adım atsam o bana gelir miydi diye düşünücektim. Şimdi kafam rahat ve ders de çıkardım bu sayede o yüzden daha bana bir artı bu diye düşünüyorum. Ama bak sende yapmamışsın ama devam etsen yüzde 90 bana dönerdi hikayenin devamı zaten bunu da buraya örnek alalım diye yazdım bana başkası anlatmış olsaydı bu yaptıklarımın çoğunu yapmazdım. :) Bir de umudunu asla kesme bak 30unda bile tanışan var hayatının aşkıyla. Allah herkesin karşısına bu aşkı çıkarıcak bir gün inanıyorum ben buna, bu yüzden mutlu ol, umutlu ol, yüzün hep gülsün inşallah

Atmamaya kararlıyım :) Katılıyorum dediklerine canım, attığında ilk kez bunu yapacak bile olsam gözünde birden eksi konuma düşmekten korkuyorum çünkü onu tanımıyorum.
Allah büyük kaderimde yazılıysa er geç çıkacak karşıma karşılaşıcaz :)

Hayırlısı diye dua etmek lazım :)

Evet çok doğru en mantıklısını yapıyorsun mutlu ol

Çok doğru düşünüyosun canım.Ben de kafam rahat olsun mantığıyla giriştim yola ama hiç rahat değil kafam eskisinden de dolu Hep o tam red cevabı almadığım için oldu..Tam anlamıyla soramadım ben miydim hep tek aşık olan sen hiç hoşlanmadın mı benden ben mi hep yanlış anladım her şeyi diye..Keşke her şeyi kafamda bitirebilsem kafam rahat olabilse tek duam bu

Valla canım adım atma mağduru olarak sana ne desem bilemedim.Ben tanıdığım bir insana karşı bir adım attım en azından.Anladığım kadarıyla çocuğu instagramda beğenmiş bulmuşsun hani bırak desem o seni nerden görüp de hoşlanacak.Adres fake, ortak bir ortam yok..Durumun çok yok..Duan güzel ama..Ahh ahh ben ne dualar ettim..Kabul olmadıysa vardır bir hayır..Canımı hala çok yakıyor ama yapacak bir şeyim yok..

Benimki balığın kuşa aşık olması gibi bişey. Ne ben onu görüp yakayabilirim ne de o...
Ama hayatta imkansız diye bişey de yok bana göre, ''Ol'' emriyle neler gerçekleşmez ki :) Biraz hayalperestlik biraz da teslimiyet içinde olmak ama ben mutluyum böyle :)

Duan gerçekleşmediyse üzülme demek ki daha iyileri seni bekliyor arkadasım :)

Ne güzel demişsin bak, ben de katılıyorum üzülmeyin olmadıysa daha iyileri olacağındandır Hep şöyle düşünürüm ilerde evlendiğimde iyi ki seni tanıyana kadar başkası aklımı çelmemiş yoksa seninle nasıl olabilirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…