Pofu'nun Diyet Günlüğü

Slm Pofu,
Tüm takipçilere de mrb.. : )

Baktım bu gün gelen olmamış, valla ben de bayram tatili boyunca hiiç yazamadım,
Zaten yazıcak bişi de yoktu, kahvaltı hariç pek diyet yaptığım söylenemez.. : ((
Bu sabah işe başladım ama tartılmaya çok korkuyorum, en az 1 kg almış olabilirim.. : (
Ben çantayı hak ettim.. : ((

hoş geldin cnm
olsun ya zararın neresinden dönersen kardır :)

bugün 68.7 oldum çok şükür hemde regl olmama rağmen :) gelsin 67 ler hadi bakalımmm :)

yediğime içtiğime gelince bugün :)

sabah su ile açılış yaptım

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
3 tane zeytin
bi lokma ekmek :)

öğlen:
yarım lahmacun

akşam:
3 kaşık barbunya
bi kaç tane sarma
biraz salata

bugün çok su içemedim ama yatana kadar tamamlarım :)

oyy tşkler tatlıımm :) nbrsin bakiimm yoktun bayadır

memlekette bayram telaşı falan derken hiç yazamadım ama kilo aldım sanırsam ve regliyim . haftaya pazartesiye kadar biraz düzeltmem lazım pazartesi tartılırım ancak.

bugün yedikleri

öğle yemeğim yarım tabak kıymalı makarna ama kıymalı dediğime bakmayın toplasan içinde bir köfte kadar kıyma yoktu ve yarım bardak ayran[/QUOTE]

ara: biraz çorba içtim yine

ha bir de 2 adet light üçgen peynir yedim

az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam

az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam[/QUOTE]

senide bayram gazisi ilan ediyorum

hoş geldin cnm ayy bende reglim kızz bugün öldüm bittim resmennnn :
toparlasın kuzummm afiyet olsun bu arada :)

az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam

senide bayram gazisi ilan ediyorum

hoş geldin cnm ayy bende reglim kızz bugün öldüm bittim resmennnn :
toparlasın kuzummm afiyet olsun bu arada :)[/QUOTE]

sağol bebeğim inşallah ya bende ki bu boğazla biraz zor toparlarım ama haftaya bari 61 i görsem tartıda ona da sevinirim

[/QUOTE]

sağol bebeğim inşallah ya bende ki bu boğazla biraz zor toparlarım ama haftaya bari 61 i görsem tartıda onuda sevinirim[/QUOTE]

oooo görürsün yahuuu sende :) hızlı aldığın kiloyu hızlı verirsin :)

veeee jilian ablamla level1 de /7 bitti oohh şükür kaldı 3 :):):):)

erkek arkadaşıma inatt zayıflıyorum!!(her ne kadar ona inat desemde tabiki asıl sebep kendi benliğim,özgüvenim,istediğim kıyafetlere girebilmek amacım)o bunun farkında bile değil!!ve hatta hiç olmayackkk!!!çünkü yaptığı bişeye öyle içlendimkii anlatamammm!!!ilk hedefime 2 kilo kaldı,onuda verdimmiii elsin 2. hedef :) hiç olmazsa okul açılana kadar şöyleee bi 4-5 kilo versemmm baya ii olacak kendi açımdan çünkü okul zamanı acaip hareketliyim ordan oraya koşturmaca :)

jillian ablamı bitirmeme tahminen 23 günüm kaldı
sonrasında nasıl bişey yapsam acaba diye düşünüyorum
zayıfladıktan sonra biraz kas yapmayı planlıyorum uzun kas ama asla şişme kas değil zaten boyum kısa iice tıknaz olurum

ne dedi ki sana canım

ne dedi ki sana canım

:):)o hep bişeyler diyor zaten beni motive etmek için geleni yapıyor :)
ama bu sefer bişey demedi aslında bişeyde yapmadı ben biraz içlendim bişeye ondan öyle yazdım yani onun haberi yok :)

çok karnım ağrıyor canım reglden dolayı ağrılarım geçsin bir kaç bir şey yapacağım

bende tüm gün yattım akşam üstü geçti şuan çok iyiyim Allahtan ya sıcak su torbası varsa koy cnm beline ii geliyo

şu ana kadar yediklerim

sabah 2 adet domates

daha sonra bir bardak sıcak çikolata 49 kalori

öğle çok az yarım tabak ya da daha azdı etli patates yemeği ve bir kase salata

ara: (az önce ) : sıcak çikolata

bir ara da ağzıma nutella koydum kaşıkla toplam şimdiye kadar 438 kalori aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…