slm tatlışkom :)
bi kaç gündür gelemiyorum yazamıyorum ksra kalma emi :)
bugün sabah 1 şeftali yedim (cnm bişey istemiyordu )
az öncede 1 lahmacun bol salata (bu da akşam yemeği )
sanırım başka bişey yemem hiç cnm yemek istemiyor
spor yapabilirmiyim bilmiyrm ama jillian ablama devam etmem lazım
Slm Pofu,
Tüm takipçilere de mrb.. : )
Baktım bu gün gelen olmamış, valla ben de bayram tatili boyunca hiiç yazamadım,
Zaten yazıcak bişi de yoktu, kahvaltı hariç pek diyet yaptığım söylenemez.. : ((
Bu sabah işe başladım ama tartılmaya çok korkuyorum, en az 1 kg almış olabilirim.. : (
Ben çantayı hak ettim.. : ((
oyy tşkler tatlıımm :) nbrsin bakiimm yoktun bayadır
memlekette bayram telaşı falan derken hiç yazamadım ama kilo aldım sanırsam ve regliyim . haftaya pazartesiye kadar biraz düzeltmem lazım pazartesi tartılırım ancak.
bugün yedikleri
öğle yemeğim yarım tabak kıymalı makarna ama kıymalı dediğime bakmayın toplasan içinde bir köfte kadar kıyma yoktu ve yarım bardak ayran
ara: biraz çorba içtim yine
ha bir de 2 adet light üçgen peynir yedim
az önce de bir kaç kaşık kuru fasulye ve büyük bir kase çorba içtim ama yerim yine ben dayanamam
erkek arkadaşıma inatt zayıflıyorum!!(her ne kadar ona inat desemde tabiki asıl sebep kendi benliğim,özgüvenim,istediğim kıyafetlere girebilmek amacım)o bunun farkında bile değil!!ve hatta hiç olmayackkk!!!çünkü yaptığı bişeye öyle içlendimkii anlatamammm!!!ilk hedefime 2 kilo kaldı,onuda verdimmiii elsin 2. hedef :) hiç olmazsa okul açılana kadar şöyleee bi 4-5 kilo versemmm baya ii olacak kendi açımdan çünkü okul zamanı acaip hareketliyim ordan oraya koşturmaca :)
ne dedi ki sana canım
canım bende birkaç plates hareketi yapmaya başlayacağım
bence başla cnm hatta şimdi başla yani aç youtube dan izleyerek yap göreceksin hem vücudunu dinlendiriyor hem zihnini:)
çok karnım ağrıyor canım reglden dolayı ağrılarım geçsin bir kaç bir şey yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?