Pofu'nun Diyet Günlüğü

cancagzım merhaba
bu erkek arkadaşlar yok muuuuuuuuuuuuu :)
benımkıde hıc bısey demıyor ne destek ne köstek
barı yorum ya dıorum hıııııc
benımde vermem gerken bı 18 kılo var
varımmm ıltıfat duyalım en guzelı bız olalım hahhaha

mrb canım hoşş geldiinnn sefa getirdinn :)
aaman sormaa yaaa önce ''şişko patates '' dedi ,sonra ayy çok hastayım elimden tut çek beni dedim,''zayıf olsaydın kucağıma alırdım ama nerdeee '' dedi (uyuzz insan ya ) çok sinir olduuummm ben yaaa kaçtırrr benle alay ediyor hakkediyorum da yani onun da suçu yok ki!!! ben zayıflayayım diye iddialara mı girmedikkkk!!!!spora mı yollamadı!!!! kendi bile benim yanımda yemedi bi ara ki canım çekmesin diye ama gel görrrr ben bi alıp vermekteennn oohhh yerimde sayıyorumm!!!bana bi, gün dediki,bi zayıfla sana gidip daracık kısacık siyah bi elbise alıp en güzel lokantada bunu kutluycam,bi zayıflasan fıstık gibi olucaksın nolur az ye,kendine hakim ol....vs :) hatta en son dedi zayıflada artık nişanlanalım görsünler benim sevgilim ne kadar kibar ne kadar güzel maşallah deyip çatlasınlar diye..
hatta canım aşkım öyle destek olmuştu ki bi ara,ben sinirden ağladım telefonda kapadık neyse aradan 1 dakka geçmedi upuzun msjlar (hala saklarım :)) ama ben naptım 1 gün yapıp 2. gün ıı ıhhh yok anam zayıflayamadım
çünkü tek sorunum istikrarlı değpilim!
aslında ne yapmam gerekeni bilen biriyim,sporu da severim,yemem dediysem öldürseler yemem ama işte istikrar sorunu anacım

Son düzenleme:

hoşbulduuuuumm canım benımmm

ya ama bence senı gaza getırmeye calısmıs hep baksana elbıse fılaaaan
ya canım benım aynen bende 1 gun yapıyorsam 3 gun bozyorum... bende ıstıkrarsızım napcaz bız canım ya..
gel bak ıkı yabancıyız yenı tanıstık.. yzumuzu bıle gormedık ama gel bız söz verelım yapalım su pıs dıyetı yahu.. yeter ya genclık yıllarım gıdıyor.. en guzel caglarım sısko olmakla gectı yakında mezunıyetımde var.. gel bız basaralım bu ısı ha ?

yapalım yahuuu yapalım da istediğimiz kıyafetlere girelim :):) ben burdayım varımda :)
yaa şuna diyet demeyelim emi ben uyuz oluyorum DİYET kelimesine amann tanrım öccüüü gibi bişey diyet deyince yemeyesim olsada yiyorum aman allahıımmm çin işkencesi mübareeekkk
sen neler yapıyorsun mesela??

benim basenlerde sorunum yokta göbekde var,kocaman bi simit var gitmiyorrr gitmiiyoorr allahın cezası şey
ayy valla olsun güzel olsun ak olsun pak olsun ama olsun yaaa güzel güzel giyinmek istiyorum,vazgeçip vazgeçip başladığım yere dönmekten valla billa bıktım usandım ama benim tek suçluuuuu (

göbek mı mekık cekseneee ay hemenecık 1ayda gecer valla göbek möbek kalmaz..
bende ya alısverıs merkezlerıne gıdıyorum
1 sey alamadn ckıorum hıc bır sey olmuyor.. en guzel caglarım dıger kızları kıskanmakla gecıyor

kızz o bende de varrr millet giyiniyooo daracık daracık ben kızları inceliyorum sapık gibi

kızz o bende de varrr millet giyiniyooo daracık daracık ben kızları inceliyorum sapık gibi

aynen ya benımkının adı yıgıt
bır gun gene kızın bırıne bakıyorum suzuyorum
yıgıt dondu dedı kı sebnem kızlara ılgın mı var kactr kızlara bakarken goruyorum dedı guldu offf off
daş gıbı olalım yaa yarın ayrı bır bakcam su dunyaya azımlendım yavv..
bu arda kac yasındasın okuyo musun calısıyor musun.

benimkide görmüş bi gün dedi pofu sen neden kadınların kalçasına bakıyorsun aaa mrk yaa niye bakcam
26 yaşındayım cnm 27 ye az kaldı yaşlanıyorum amaniinn
okuyorum ben öğrenciyim şu yaşımda
sen?

aynen aynen
ne yaslanması en guzel cagdasın ben 18 yasındayım ama ruhum buyuk benım
lise son üniversiteye hazırlanıyorum
eger istersen abla diyebılırım. senınle yasıt ablam o da ankarada okuyor :))

aynen aynen
ne yaslanması en guzel cagdasın ben 18 yasındayım ama ruhum buyuk benım
lise son üniversiteye hazırlanıyorum
eger istersen abla diyebılırım. senınle yasıt ablam o da ankarada okuyor :))

ayy cnm inşallah kazanırsın :)
enem senin ablanda mı var:) yok bee bana abla deme ıı ıhhh :) iyi böylee

bugün 68.9 çıktım tartıda :) ama regl olcam hafiften şişmeye başladım..
birazdan jillian ablamı yapcam regl olursam diye işimi garanti edeyim
akşamda call beg oohh :)

bugün 68.9 çıktım tartıda :) ama regl olcam hafiften şişmeye başladım..
birazdan jillian ablamı yapcam regl olursam diye işimi garanti edeyim
akşamda call beg oohh :)

günaydınnn
acaba ben görebilecek mıyım su 6'lı sayıları..
(

vee jillian ablamla level 2 /2 tamamdır :):):) çookk terledimm ççookkkkk

günayddıın canımm :)
ayy niye görmeyesin yahuu :)
çok da güzel görürsün ama zamana ihtiyacın var malum pat diye olmuyor

vee jillian ablamla level 2 /2 tamamdır :):):) çookk terledimm ççookkkkk

bilmiorum bugun dun verdıgım sozu dusunerek hareket edıcem bugn ve bugunden sonra
artık bende 78 degıl 68 65 60 olmak ıstıyorum ((

ve maşşallah sporlara bak.. sporda yapmıorum yaa
ama bugun 30 dk mezdeke yapıcam
egzersız yaparım bırde. bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…