Pofu'nun Diyet Günlüğü

oohhh canım iç sıcak sıcak çikolataları
afiyet olsun :)
nasıl oldun geçtimi ağrıların?

slm kızlar ve günlüşüm :)
gün itibariyle 68.4 oldum oohhh

bugün yediğime içtiğime gelince :

sabah:
azcık börek
1 şekersiz çay
1 dilim domates
bi kaç dilim salatalık
2 yeşil zeytin

öğlen:
1 tane karışık tost

ara:
1 tane küçük çikolata

akşam:
yarım pide

hepsi bu kadar :)

su içmeye devam ederken bi tane de sütlü kahve içicem :)

oohhh canım iç sıcak sıcak çikolataları
afiyet olsun :)
nasıl oldun geçtimi ağrıların?

he içtim valla o kadar da olsun çok fazla kalorisi yok zaten.

şu anlık geçti ağrılarım . ah şu nişanlım yok mu asıl sıkıntım onla. gerçi şuan bir şey yapmadı ama

ohh maşallahhhhh pofuduğumma nazarlar değmesin :) kızlar küstüm size ya beni unuttunuzz iyice
he içtim valla o kadar da olsun çok fazla kalorisi yok zaten.

şu anlık geçti ağrılarım . ah şu nişanlım yok mu asıl sıkıntım onla. gerçi şuan bir şey yapmadı ama
yapsada yapmasada batıyo de gitsin kuzum
harbiden sen nasıl oldun giremedimde bayadırr

ohh maşallahhhhh pofuduğumma nazarlar değmesin :) kızlar küstüm size ya beni unuttunuzz iyice

yapsada yapmasada batıyo de gitsin kuzum
harbiden sen nasıl oldun giremedimde bayadırr

hangi yönden nasıl olduğumu soruyorsun kuzum . nişanlımı soruyorsan 2 hafta önce çok buyuk kavga ettik ayrılmıştık nerdeyse şuan iyiyiz ama bakalım artık.

diyeti soruyorsan bayramdı tatildi derken saldık biraz.kilo aldım ama tartılmıyom korkuma :) şimdide toplamaya çalışıyorum ama bu akşam abarttım arkadaşlarla oturuyorduk yani bugün 1500 kaloriyi buldum maalesef

ben seni soruyorum kuzum ya sen iyisen sorun yok varsın kilo al ama iy ol bi şekilde verilir kilolar
sen kavitasyona falan gitsene hastaneye

kahvaltım
nutella attım ağzıma biraz
bir küçük kase çorba
2 dilim üçgen peynir

daha sonra 2 dilim üçgen peynir

öğle yemeği : çok azcık salata ve yarım tabak nohut yemeği ve sonra sıcak çikolata bir bardak

toplam 366 kalori

Merhaba,
benden size tam destek!!! birbirimize benziyoruz 23 yaşındayım 1,61 cm boyum 73 kilom :) ve dediğin gibi eski halime dönmek istiyorum diyete başlangıçlarım oldu ama devemlılık olmadı 1 yılda 18 kg aldım nasıl oldu hala anlamadım sarhoştum herhalde :) neyse iki gündür diyete ve spora başladım gezinirken sana rastladım şimdiden başarılar birbirimizi takip edelim...

nedir o canım.......ne işe yarıyor
canım kavıtasyonu bi araştır istersen durumun varsa yaptır derim ben hastaneye gidip kontrolden geçiyosun işlemin yapılcağı gün bellli bi miktar su içiyosun bi aletle karnına gel sürüp o aletle masaj yapıyolar karnına ve idrarınla birlikte eriyen yağların dışarı çıkıyo 1 seansta 1-2 beden inceliyolar ve bu bi kaç seans devam ediyo bi hastaneye gidip bilgi alıp görüşürsen daha sağlıklı bilgiler edinirsin kuzum

kızlar dün 900 kalori aldım ama aslında pek bir şey yemedim gün boyu.yani kayda değer yediğim yarım tabak fasulye ve ekmek yedim dün ve leblebi yedim .ekmek leblebi yemeseydim inanın kalorim 600 de falan kalırdı.dün yoğundum yiyemedim geç geldim eve o yüzden çay ile leblebi yedim ve çok acıkmıştım ekmek yedim.

ama bugün çok kaçırdım ve saat daha erken . şu ana kadar ne yazıkkı toplam 723 kalori aldım.öğle yemeğinde sevdiğim bi yemek vardı dayanamadım patlıacan kıymalı musakka vardı ondan yedim bi dolu tabak çok çok da dolu değildi ama tam bi tabak ve 1 dilim ekmek ve 2 kaşık pilav yedim maalesef

Hg cnm,anca cvp verebildim ksra bakma,ban yemisimde
Valla o kilo nasıl alınıyor bilmiyom da baya zor veriliyor,bnm kilom şuan 67.8 :) senide bekleriz

Cnm afiyet olsun,arada olur böyle düzensizlik,sen sık sık bunu tekrar etmedigin sürece bi problem yok bnce

bn geldim günlüşüm :)
68.3 ile dewam ediyorum yoluma
çok hastayım çookkkk spor falan yapamıyorum ooff ooff

yarın sağlıklı yaşam tarzıma devam ediyorum :)
hiç olmazsa okul açılana kadar azcık daha inceleyim yahu :)

veee ben an itibariyleee eski düzenime başlamış bulunmaktayım
diyetime bugün başlayamadım (ki şuna diyet demekten nefret ediyorummmm ) yarın sabah başlıyorum,az önce jillian ablamla level 2 /1 bitti :) hadi gözüm aydıınn :)

kilomu bilmiyorum geçenlerde 69.5 çıkmıştım maaleseffff sporu ve diyeti bozunca hoobbaa bildiğin şişiyorum ben yaaa
aayy bi de erkek arkadaşım bu aralar benle ve kilolarımla aşırı dalga geçmeye başladıııı ooff sinir oluyorum ama adam haklı yaa ne diyeyim vermem gereken tamm 17 kilo varr az da değil resmen 5 yaşındaki kuzenim kadar kilom varrr..!!!
kucağıma aldığımda çocuğu iki dakka tutamıyorum ''ayy sen ne kadar ağırsın'' diyorum ama kiloları kaç senedir taşıyorum
hadi kızlar varsa benim gibi sevgilisinden nişanlısından yada eşinden iltifat duymak isteyen gelin beraber birbirimize destek olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…