şu ana kadar yediklerim
sabah 2 adet domates
daha sonra bir bardak sıcak çikolata 49 kalori
öğle çok az yarım tabak ya da daha azdı etli patates yemeği ve bir kase salata
ara: (az önce ) : sıcak çikolata
bir ara da ağzıma nutella koydum kaşıkla toplam şimdiye kadar 438 kalori aldım
oohhh canım iç sıcak sıcak çikolataları
afiyet olsun :)
nasıl oldun geçtimi ağrıların?
ohh maşallahhhhh pofuduğumma nazarlar değmesin :) kızlar küstüm size ya beni unuttunuzz iyiceslm kızlar ve günlüşüm :)
gün itibariyle 68.4 oldum oohhh
bugün yediğime içtiğime gelince :
sabah:
azcık börek
1 şekersiz çay
1 dilim domates
bi kaç dilim salatalık
2 yeşil zeytin
öğlen:
1 tane karışık tost
ara:
1 tane küçük çikolata
akşam:
yarım pide
hepsi bu kadar :)
su içmeye devam ederken bi tane de sütlü kahve içicem :)
yapsada yapmasada batıyo de gitsin kuzumhe içtim valla o kadar da olsun çok fazla kalorisi yok zaten.
şu anlık geçti ağrılarım . ah şu nişanlım yok mu asıl sıkıntım onla. gerçi şuan bir şey yapmadı ama
ohh maşallahhhhh pofuduğumma nazarlar değmesin :) kızlar küstüm size ya beni unuttunuzz iyice
yapsada yapmasada batıyo de gitsin kuzum
harbiden sen nasıl oldun giremedimde bayadırr
ben seni soruyorum kuzum ya sen iyisen sorun yok varsın kilo al ama iy ol bi şekilde verilir kilolarhangi yönden nasıl olduğumu soruyorsun kuzum . nişanlımı soruyorsan 2 hafta önce çok buyuk kavga ettik ayrılmıştık nerdeyse şuan iyiyiz ama bakalım artık.
diyeti soruyorsan bayramdı tatildi derken saldık biraz.kilo aldım ama tartılmıyom korkuma :) şimdide toplamaya çalışıyorum ama bu akşam abarttım arkadaşlarla oturuyorduk yani bugün 1500 kaloriyi buldum maalesef
ben seni soruyorum kuzum ya sen iyisen sorun yok varsın kilo al ama iy ol bi şekilde verilir kilolar
sen kavitasyona falan gitsene hastaneye
merhaba arkadaşlar,fazla kilolarından şikayetçi olan bi arkadaşa daha yeriniz vardır umarım?
baktım olucak gibi değil bende bi günlük açayım dedim,başarmamak için neyim eksikki maşallah çok da fazlam var :)
şuanki kilomu tam olarak bilmiyorum ama 72.5 civarı bişeydi,boyumda 160 :) klasik fazla kilolu biriyim işte :)
kendimi değiştirme yolunda beni yalnız bırakmazsanız çok ama çok mutlu olurum..
her zarar bir kazançdır deyip öğleden sonra başladım bu işe..bakalım sabrımı zorlayarak eski halime dönmek istiyorum..lütfen desteklerinizi esirgemeyin..
canım kavıtasyonu bi araştır istersen durumun varsa yaptır derim ben hastaneye gidip kontrolden geçiyosun işlemin yapılcağı gün bellli bi miktar su içiyosun bi aletle karnına gel sürüp o aletle masaj yapıyolar karnına ve idrarınla birlikte eriyen yağların dışarı çıkıyo 1 seansta 1-2 beden inceliyolar ve bu bi kaç seans devam ediyo bi hastaneye gidip bilgi alıp görüşürsen daha sağlıklı bilgiler edinirsin kuzumnedir o canım.......ne işe yarıyor
Merhaba,
benden size tam destek!!! birbirimize benziyoruz 23 yaşındayım 1,61 cm boyum 73 kilom :) ve dediğin gibi eski halime dönmek istiyorum diyete başlangıçlarım oldu ama devemlılık olmadı 1 yılda 18 kg aldım nasıl oldu hala anlamadım sarhoştum herhalde :) neyse iki gündür diyete ve spora başladım gezinirken sana rastladım şimdiden başarılar birbirimizi takip edelim...
kızlar dün 900 kalori aldım ama aslında pek bir şey yemedim gün boyu.yani kayda değer yediğim yarım tabak fasulye ve ekmek yedim dün ve leblebi yedim .ekmek leblebi yemeseydim inanın kalorim 600 de falan kalırdı.dün yoğundum yiyemedim geç geldim eve o yüzden çay ile leblebi yedim ve çok acıkmıştım ekmek yedim.
ama bugün çok kaçırdım ve saat daha erken . şu ana kadar ne yazıkkı toplam 723 kalori aldım.öğle yemeğinde sevdiğim bi yemek vardı dayanamadım patlıacan kıymalı musakka vardı ondan yedim bi dolu tabak çok çok da dolu değildi ama tam bi tabak ve 1 dilim ekmek ve 2 kaşık pilav yedim maalesef
nerde bu millet
nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?