Pofucum dayan sonucu insallah guzel olacak :) bugun 7.yi yaptim ama beni zorlamadi o karin hareketi yani bi garipti acaba ben cardioya mi baslasam ama 7 gun de cok az bilemedim ya yanlis mi yapiyorum diye kendime kizdim hatta
pofucan aynen son dediğine katılıyorum bunu bende okumuştum bu yüzden biz yemek yemeyi felsefe haline getirdik baloncukla,
kızlar sizden çookk özür diliyorum yetişemiyırum hem dersler hem sınav hem buraa
özel mesajlara cevap verip çıkıyorum bazen affedin
valla benim uyku düzenimde bozuldu uyuyamıyorum sonra 2 saatlik saatlik uykuyla derse gidiyorumhem yabancı bi doktor hemde karatay bunu öneriyor..bende bi deneyeyim dedim bakalım nolucak :)
cnm bn gördüğüm msjlara cvp veriyorum
valla benim uyku düzenimde bozuldu uyuyamıyorum sonra 2 saatlik saatlik uykuyla derse gidiyorum
canan karatay' ın bi röportajını okumuştum eskiden insanlar 2 öğün beslendikleri için hem sağlıklı hemde uzun yıllar yaşıyorlarmış
ben direk 2 öğüne geçmiştimsıcak ve ramazandandır cnm o :) mrk etme kışın düzelirsin
ben 2 öğün yapamam ya zor gelir,3 öğüne bi alışayımda hele :)
ben direk 2 öğüne geçmiştim
sana kolay gelsin başarılar :)
tatlım bende bi callen teyzeye başlamayadımmmmmayy tşk ettim bebeğim darısı başımıza bizde sizin gibi incecik olak da
tatlım bende bi callen teyzeye başlamayadımmmmm
cuma gününün callaneticsini yaptım bugünden başlayarak bi günlük tutucam bi derginin hediyesiydi çok şeker küçücük 2 yıllık ve her gün için yarım sayfa var yıllık planın hedeflediklerin dilek listen vesaire vesaire bi çok şey var içinde ve en güzeli ise çanta boyu benim elim küçüktür benim karışımla bile 1 karış değil o kadar küçükhayırdır neden
cuma gününün callaneticsini yaptım bugünden başlayarak bi günlük tutucam bi derginin hediyesiydi çok şeker küçücük 2 yıllık ve her gün için yarım sayfa var yıllık planın hedeflediklerin dilek listen vesaire vesaire bi çok şey var içinde ve en güzeli ise çanta boyu benim elim küçüktür benim karışımla bile 1 karış değil o kadar küçük
bende 1 kere yaptım sonra nasip olmadı ya hem dersler hem sınavlar yetişemiyorum artıkoof ooff bende 3 kere yaptım sonra devam edemedim :):)):) bi yandan üşengeçlik diğer yandan hiç cnm istemedi :)
ooff kızlarr oofff çok sıkıldım kilolu olmaktan yane kadar iradesiz biriyim ben
iradesiz degilsin canim sadece basarabilcegine inanmiyosun
iradesiz degilsin canim sadece basarabilcegine inanmiyosun
aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum az çok deneme yanılma yoluyla maşallah ustası olduk bu işin :)
bi bakıyorum çok iyi gidiyor,zaten spor geçmişimde var yani bi iki günlük spor değil benim yaptığım,sarkma falan hiç bişey yok allahtan,ama sonra bişey oluyorr aman allahım yemeden duramıyorum
yemeden duramadigin günler tiksinene kadar ye emin ol sonra yiyemezsin. yani bende öyle oluyor en azindanbak bana dondurmalari karpuzlari götürüyorum tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?