Kızlar Merhaba.. : )
Kan grubu diyeti ile mi güzel zayıfladınız ?
Ben Karatay uyguluyorum şu anda, fena gitmiyor aslında ama hızı istediğm gibi diil,
Sabırsızım ben de biras.. : (
o - RH - negatifim ben de, kitabını okıuyorum şu an, onlardan da karma yapıyorum uyduğu kadar,
zaten beyaz olan ve işlenmiş olan her şey yasak, meyveyi öğün içinde az miktarda tüketiyorum,
ara ögün kesinlikle yok, çünkü en az 5-6 saat leptin hormonu salgılanmasına izin vermek gerekiyor ki yağlar erisin..
1 saat yürüyorum ve haftada 3-4 gün 20'ser dk.yüzüyorum.
bu kan grubu diyeti hosuma gitti yani mantikli geldi :) basarilar canim :))
bu arada bi sorum var; sabah kahvaltisinda yumurta yediginde tokluk sagliyor mu? boyle bi dedikodu dolasiyor ortalikta
sicaklarda hic yiyemiyorum yumurta :/
öğlede iyiydim şu an tam tersiyim
evet canım o malum kişiden dolayı.resmen istemiyor beni
ya o zaman sende uzak dur canım niye üzüyorsun kendini istemiyorsa defolsun gitsin
beş yılın ardından ben nasıl olurum onsuz ölürüm ben kuzu.o kadar anı o kadar söz o kadar sevgi o kadar hayal nasıl silinir.
canım tabiki silinmez ama bu daha siz nişanlı iken sana böyle davranıyorsa sanma ki evlenince değişir!daha da beter olur!bu şekilde sen kendini üzüyorsun başka bişey değil
sevgisinden gram kadar şüphe etmiyordum sana da demiştim hatta ama artık ayrılmak için uğraşıyor sevmiyor beni.şu mübarek günde akıttığım her damla yaşım haram olsun ona
hoş geldin cnm
sende benim gibi yapıyorsun sanırım
bende karatay+glisemik indeks+kan grubu+dukanı karıştırdım :)
umarım işe yarar
Hoş bulduk çok tşk,
Aynen bu formül bana mantıklı geldi, çünkü kan grubuma göre yememem gerekenleri
Karatay'dan çıkarıyorum, şunu keşfettim ki insan en iyi kendisi biliyor, neyin iyi geldiğini
İşe yarayacak eminim, Sende mi 0 grubusun ?
Bu arada sabah :
1 yumurta / 3-4 tam ceviz, 1 kayısı, 5-6 zeytin, domates (üstüne keten tohumu yağı ) !!! şekersiz yeşil çay
Bağırsak problemi yaşayanlar keten tohumu yağı birebir, hele 0 grubuysanız !!
: ))
öglen yine yazarımm... : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?