Pofu'nun Diyet Günlüğü

bu kan grubu diyeti hosuma gitti yani mantikli geldi :) basarilar canim :))
bu arada bi sorum var; sabah kahvaltisinda yumurta yediginde tokluk sagliyor mu? boyle bi dedikodu dolasiyor ortalikta
sicaklarda hic yiyemiyorum yumurta :/

Son düzenleme:

hoş geldin cnm
sende benim gibi yapıyorsun sanırım
bende karatay+glisemik indeks+kan grubu+dukanı karıştırdım :)
umarım işe yarar

bu kan grubu diyeti hosuma gitti yani mantikli geldi :) basarilar canim :))
bu arada bi sorum var; sabah kahvaltisinda yumurta yediginde tokluk sagliyor mu? boyle bi dedikodu dolasiyor ortalikta
sicaklarda hic yiyemiyorum yumurta :/

evet canım protein olduğundan dolayı açlık hissi olmuyor ki ben fazla açlığa dayanamayan biriyim bugün mesela 8 saat sonra 2. öğünümü yaptım düşün ara öğün de yapmıyorum :)

vayyy bee aradan geçen 8 saat sonra akşam yemeğimi de yedim hemde gün içinde hiç açlık hissetmeden var bunda bi işşşş

akşam yemeğimde 5 parça ufacık ufacık haşlama tavuk (dukan +kan grubu+karataya uygun )
ve bi kase az yağlı bol limonlu salata (içinde göbek salata+salatalık+soğan+maydano+kırmızı lahana vardı)

geceye doğru acıkmam umuyorum

beş yılın ardından ben nasıl olurum onsuz ölürüm ben kuzu.o kadar anı o kadar söz o kadar sevgi o kadar hayal nasıl silinir.

canım tabiki silinmez ama bu daha siz nişanlı iken sana böyle davranıyorsa sanma ki evlenince değişir!daha da beter olur!bu şekilde sen kendini üzüyorsun başka bişey değil

canım tabiki silinmez ama bu daha siz nişanlı iken sana böyle davranıyorsa sanma ki evlenince değişir!daha da beter olur!bu şekilde sen kendini üzüyorsun başka bişey değil

sevgisinden gram kadar şüphe etmiyordum sana da demiştim hatta ama artık ayrılmak için uğraşıyor sevmiyor beni.şu mübarek günde akıttığım her damla yaşım haram olsun ona

sevgisinden gram kadar şüphe etmiyordum sana da demiştim hatta ama artık ayrılmak için uğraşıyor sevmiyor beni.şu mübarek günde akıttığım her damla yaşım haram olsun ona

yapma canım benim yaaa inan bana şu üzülmelerinee değmezzzz!!!!!

jilian ablamla 1/30 yaptım
çok pis hamlamışım
yarın inşallah yataktan kalkabilirim

sanırım iyi gidiyorum ve doğru şeyler yedim açlık hissim yok :)
inşallah yarında böyle olurum :)

günaydıınn günayddııınnn :)

hemen yazayım bugün neler yedim içtim
tabiki koca bi bardak su ile başladım
kahvaltı tabağımda:
salatalık(kan grubuma+karataya uygun )+peynir (avuç içi kadar) (dukan+kan grubu+karataya uygun)+yeşil zeytin (kan grubuna+karataya uygun)+1 tane incir (kan grubu+karataya uygun)+taze kırılmış fındık (karataya+kan grubuna uygun) :)

tabiki şekersiz çay (karataya uygun )

menüm şimdilik bu kadar
inşallah bugünde 2 öğün yapıcam :) hiç olmazsa 2 öğün yapmaya çalışcam :)
arada belki çok acıkırsam salatalık yada badem yerim :)

bugün kiloma baktımda aman tanrım 69.8 olmuşum o kadar yemeye iyiki 70+ olmadım ya

şimdi bu kilonun %5 eksiğini hedef aldığım için inmem gereken ilk kilom 66.31
bunu ne kadar zamanda başarıcam bilmiyorum ama ben kendime bugünden itibaren 1.5 hafta veriyorum yani 10 gün :)

göbek:101
kol:33
bacak:61
basen :104
bel:83
göğüs:104

allahım ne kadar kalınım ben böle

Son düzenleme:
hoş geldin cnm
sende benim gibi yapıyorsun sanırım
bende karatay+glisemik indeks+kan grubu+dukanı karıştırdım :)
umarım işe yarar

Hoş bulduk çok tşk,
Aynen bu formül bana mantıklı geldi, çünkü kan grubuma göre yememem gerekenleri
Karatay'dan çıkarıyorum, şunu keşfettim ki insan en iyi kendisi biliyor, neyin iyi geldiğini
İşe yarayacak eminim, Sende mi 0 grubusun ?

Bu arada sabah :
1 yumurta / 3-4 tam ceviz, 1 kayısı, 5-6 zeytin, domates (üstüne keten tohumu yağı ) !!! şekersiz yeşil çay
Bağırsak problemi yaşayanlar keten tohumu yağı birebir, hele 0 grubuysanız !!
: ))

öglen yine yazarımm... : )

afiyet olsun canım sabah menün gayet güzel
aynen canım bende kan grubuma uygun olmayanları bi nebze karataydan atmaya çalışıyorum mesela domatesi yemiyorum 2 gündür hiç de aramıyorum
yok canım benim grubum A
bu arada gayet iyi olmuş seninde,bende ceviz yoktu ,kan grubuna da bakmam lazım yararlı mı zararlı mı ama canım ceviz ve fıstık çekiyor onun yerine fındık yedim 2 gündür
ben 2 öğün yapmaya çalışıyorum senin nasıl?ara öğün var mı?
bu arada senin kilon kaç canım ve tabiki boyun?

öğleni de beklerim cnm ben sanırım öğlen menüsü yapmıycam yani çok çok acıkırsam kan grubuna ve karataya uygun çiğ sebze atıştırırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…