- 1 Haziran 2016
- 481
- 620
- 103
- 36
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Çocuklarina anlatırlar biz babanla pokemon avinda tanıştık diyeAy yakinda insanlar pokemon avinda tanisip aşık olup evlenebilir bile. Nerde kaldi o yagmurlu havada kitaplarla kosarken carpisip aşık olmalar. Vay be teknoloji
Vayy çakalhahahah ben de oynuyorum
level 11
işyerimi pokestop yapmışlar 10 dk da bir pokemon geliyo
evin ortadaki cami de gym olmuş dün ele geçirdim
gotta catch'em all!!!!
bırakın oynasınlar siz de oynayın ya
bi zevkimiz var ona da kızmayın nolur
valla bu oyun için bayaaa bir boş zaman lazım. kucağımda 6 aylık bebemle pokemon avına çıkamıyorumöyle pokemon peşinde gezmek lazım zamanınız olsa eğlenceli aslında
Konum dedigin gps mi? Ben yuklemeye çalıştım paket ayristirilamadi dedi. O ne demek ki?Kızlar konum u açmayı unutmayın oyun açılmaz yoksa
oyun açıkken yürümen lazımVayy çakalpek şanslısın bende 10km yapmaya çalışıyorum ymurta çıkıcak diye off off
Vayy çakalpek şanslısın bende 10km yapmaya çalışıyorum ymurta çıkıcak diye off off
e bütün sanal gerçeklik oyunları öyle
popmundo
sims
second life
vs vs
her oyunun bi jargonu var
kardeşim dota denen bi oyun oynuyo
bi konuşmaları var ne dilde konuşuyo anlamazsın
Gps evetKonum dedigin gps mi? Ben yuklemeye çalıştım paket ayristirilamadi dedi. O ne demek ki?
Olur mu yahuoyun açıkken yürümen lazım
kapalıyken uzaklığı saymıyo
bir de bazen oyun kitleniyo
tam yumurta çatlıycak amanın kapanıyo
sonra ymurta gitmiş
Kaçma gel burayaAyy bi yaşıma daha girdim. Keşfedip bir de ona sarmadığım için çok mutluyum. Daha fazla bilgi almadan kaçıyorum.
Başka oynayanlarıda görüyorsun bakıp gülüşüyorsunDeli gibi sokakta dolanıp,sağa sola bakınca insanlar ne diyor acaba
Google play da mı bu oyun
Evin içinde yürüyünce bir şey olur mu ben indirdim ama bomboş mantığını anlayamadım.Başka oynayanlarıda görüyorsun bakıp gülüşüyorsunama çok komik deli gibi dolanıyorsun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?