pokemon go belası..

Eşim ve ben her türlü oyun delisiyiz. Suan evin icinde iki dingil pokemon avliyoz. Sen de indir ayni onlar gibi davran. Valla yapacak bisi yok

Bu nedir ki? Anlamadim telefonla oynuyorlarsa kiziliyda neden bulusuyorlar? Hayatimda duymadim bu oyunu :/ tuhaf geldi..
Benimde dun haberim oldu boyle bi oyunun varligindan. Pokemon izlermiydin eskiden? Orda " surda bi pokemon varmis hadi yakalamaya gidelim ash!!" Diye bi macera baslatirlardi toplu halde. Orya giderlerdi ve pokemonu yakalarlardi. Hollandada yasakmis bu oyun ama kardeslerim avusturalya hesabi acmislar oynamak icin. Burda hollandada simdilik sadece pokemonlari yakalamak icin bi mekana gidiyosun. Bu mekan mesela media markt olabiliyor elektronik magzasi( magaza gazeteye ilan verdi bizde su pokemonlar var pokemon severler gelin gelin diye, amac musteri cekmek). Bi diger yer mesela bizim yakinimizdaki polis burosu( polisler kapiya uyari asmis" zirt pirt gelmeyin burya pokemon go oyunculari, yasak!!' Diye.)

Bizde durum boyle. Demekki galiba turkiyede bi level daha ilerledi artik pokemonlarla battle oluyor galiba.

Hollandada amsterdamda neden yasak? Cunku avusturalyada cok kisi resmen ölmus bu oyun yuzunden, karsidan karsiya gecerken. Mesela haberlerdede duydum abd de 3 kisi burda pokemon var diyip issiz bi koseye goturup soymuslar bazi kisileri.

Gasp tuzakları hazırlıyorlar ıssız yerlere gitmeyin diye bütün gazetelerde yazdı bugün kaç kişi hırsızlığa maruz kalmış dikkat edin int okuyabilirsiniz

Pokemonu bir kere izlemistim ama hic sarmadi beni bir daha izlemedim. Ben hep disarda oynardim televizyon basinda oturamazdim o yüzden duzenli hicbir sey izlememisimdir. Ama ablam cok izlerdi. Evet karsidan karsiya gecerken cidden cok tehlikeli.
Ben hicbir seye baglanamiyorum cok sıkılıyorum bu huyumu da seviyorum Allahtan :)) oturup telefonda oyun oynamak bana gore degil mesela :))

Arkadaş bu ne yaaa ! Yazılanları okurken gözlerim portledi meraktan krndi tlfnumdan Google play store eşinden app store baktım bakarken Tv8 de yılmaz morgul bu oyundan bahsetti bu kadar mı tesadüf olur :)))) çok ilginç arkadaş ne biçim oyun ve ne kadar da aktifmis herkes... ben sok ben iptal ben şaşkın ben gidik :))))))

Bende sevmem biseye bagli kalmayi.Mesela bi diziyi hafta hfta takip edemem. Usenirim sikilirim mecburi seylerden. Diziyi her hafta izlemek yerine, 2 saat icinde basi ve sonu aciga kavusan bi film izlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…