- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Ay benim öyleios mu telefonunuz yardımcı olayım
tel elimde bekliyorumios mu telefonunuz yardımcı olayım
Ay benim öyleNasıl indiricem
tel elimde bekliyorum
Eşim,abisi,2 yeğeni,eltim ve görümcem topluca bu oyunu oynuyorlar. Ben de başta indirdim ama bağımlılık yani bu ve ben artık o kadar oynamıyorum. Gece 2'de eşim ve yeğeni kalkıp arkadaşlarıyla kızılayda buluşuyorlar gym falan diyorlar. Evde herkesin elinde bir telefon ben kendi kendime afedersiniz deli dana gibi dönüyorum ortada. Hadi herkes oynuyor,eşimin bana yardımcı olması gerek en çok o oynuyor. Bir şey söyleyince de "daha yeni başladık 1 ay geçsin hevesimiz gider" diyor eşim. Deliricem artık bunalıma gircem evde hepsi toplanmışlar ben tek başıma takılıyorum. Hepsinin telefonunu kırasim geliyor. Evde misafir var diye dışarı çıkamıyorum da anca buraya yazabiliyorum. Bunaldım yahu her şey büyüyor büyüyor kafamda kurup duruyorum..
Eşim ve ben her türlü oyun delisiyiz. Suan evin icinde iki dingil pokemon avliyoz. Sen de indir ayni onlar gibi davran. Valla yapacak bisi yok
Olur mu yahukonum açık sonuçta evin içinde geziyorum dolsun diye
Benimde dun haberim oldu boyle bi oyunun varligindan. Pokemon izlermiydin eskiden? Orda " surda bi pokemon varmis hadi yakalamaya gidelim ash!!" Diye bi macera baslatirlardi toplu halde. Orya giderlerdi ve pokemonu yakalarlardi. Hollandada yasakmis bu oyun ama kardeslerim avusturalya hesabi acmislar oynamak icin. Burda hollandada simdilik sadece pokemonlari yakalamak icin bi mekana gidiyosun. Bu mekan mesela media markt olabiliyor elektronik magzasi( magaza gazeteye ilan verdi bizde su pokemonlar var pokemon severler gelin gelin diye, amac musteri cekmek). Bi diger yer mesela bizim yakinimizdaki polis burosu( polisler kapiya uyari asmis" zirt pirt gelmeyin burya pokemon go oyunculari, yasak!!' Diye.)Bu nedir ki? Anlamadim telefonla oynuyorlarsa kiziliyda neden bulusuyorlar? Hayatimda duymadim bu oyunu :/ tuhaf geldi..
Ey insanoğlu ne kadar da boş zamanın var
İsraf yazık günah
Benimde dun haberim oldu boyle bi oyunun varligindan. Pokemon izlermiydin eskiden? Orda " surda bi pokemon varmis hadi yakalamaya gidelim ash!!" Diye bi macera baslatirlardi toplu halde. Orya giderlerdi ve pokemonu yakalarlardi. Hollandada yasakmis bu oyun ama kardeslerim avusturalya hesabi acmislar oynamak icin. Burda hollandada simdilik sadece pokemonlari yakalamak icin bi mekana gidiyosun. Bu mekan mesela media markt olabiliyor elektronik magzasi( magaza gazeteye ilan verdi bizde su pokemonlar var pokemon severler gelin gelin diye, amac musteri cekmek). Bi diger yer mesela bizim yakinimizdaki polis burosu( polisler kapiya uyari asmis" zirt pirt gelmeyin burya pokemon go oyunculari, yasak!!' Diye.)
Bizde durum boyle. Demekki galiba turkiyede bi level daha ilerledi artik pokemonlarla battle oluyor galiba.
Hollandada amsterdamda neden yasak? Cunku avusturalyada cok kisi resmen ölmus bu oyun yuzunden, karsidan karsiya gecerken. Mesela haberlerdede duydum abd de 3 kisi burda pokemon var diyip issiz bi koseye goturup soymuslar bazi kisileri.
Yok ya yükleyemedimhttp://www.applefoni.com/ios-icin-pokemon-go-indir/ biz buradaki 1. yöntemden yaptık. etrafınızda 14 yaşından büyük bir oğlan varsa her şekilde hallediyor ama
kucağımda 6 aylık bebem var valla kanguruyu kapıp pokemon avına çıkmayı düşünmedim değil
Pokemonu bir kere izlemistim ama hic sarmadi beni bir daha izlemedim. Ben hep disarda oynardim televizyon basinda oturamazdim o yüzden duzenli hicbir sey izlememisimdir. Ama ablam cok izlerdi. Evet karsidan karsiya gecerken cidden cok tehlikeli.
Ben hicbir seye baglanamiyorum cok sıkılıyorum bu huyumu da seviyorum Allahtan :)) oturup telefonda oyun oynamak bana gore degil mesela :))
Dün bizim mutfakta varmış bi tane , oğlum ne yaptı ne etti yakaladı, iyi beni ısırmadı o yaratık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?