- Konu Sahibi superisi33
-
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresinden "bitkiler" başlığı altındaki "kuru soğan" bölümünü okuyarak daha geniş bilgi elde edebilirsiniz. Sonra da kürü uygulayanların yorumlarını okursanız, içinizde yanan umut ışığı iyice parlayacak.
merhaba bende pkosluyumm ama bir sey anlamiyorum.benim kilom gayet normal horman degerlerimde normal sivilce,killanma gibi hic bir sorunum yok,sadece adet duzensizligim var ama doktoruma gorede kesin pkosluyum.ben tedavime basladigimda 3ay vermisti hamile birakacakti sozde klomenle ama olmadi6 ayim gitti hic cevap vermedi yumurtaliklarim sonra gonal f denilen igneye gectik 5 aydirda onunla ugrasiyorum ilk ayinda tuttu bir dusuk yaptim, sonrasi gelmiyo ve vucudum ilaclara alisiyomus belli bir zamandan sonra ayni dozajlara cevap vermiyo.yaklasik 25 gundur igne vuruluyorumm tik yok 8mm den ileri gitmiyo folukuller.ne yapacagimida bilmiyorum.ya iki yildirr hastanerde kaldim biktimm inanin biktim.mahalle baskisindan milletin sozlerinden,her onune gelenden nasihat dinlemekten,hastanelere gidip gidip bos donmekten,her ay 5 kez kan vermekten,doktorlarin oyalamalarindan vede hamilelik testlerinden nefret ediyorummm.yani incili kadin olmak cok zor bir durum.umarim neler hissedigimi anlarsiniz sonra bu siteyi buldum baktim benimgibi cok insan varmis artik paylasarak tecrubelerimizi bir birimize yol gosterecez....
bnde pcloluyum maalesef.
sayısını hatırlayamıcam kadar klomen kullandım.
ama olmadı.
bu ay ilk defa gonal-f iğnelere başladık.
inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür...
canııımmm bugün idrar testi yaptım çift cizgi çıktı hem öle açık filan değil ikiside kıpkırmızı adetim 7 gün geçikmişti ama hiç inanmıyorum idrar testi bozuk gibi geliyoo kan testi yaptırmaya gitcem birazdan bakalım ne olcak ama hiç sevinemiyorum yaaaa
canııımmm bugün idrar testi yaptım çift cizgi çıktı hem öle açık filan değil ikiside kıpkırmızı adetim 7 gün geçikmişti ama hiç inanmıyorum idrar testi bozuk gibi geliyoo kan testi yaptırmaya gitcem birazdan bakalım ne olcak ama hiç sevinemiyorum yaaaa
evet canım bende duymuştum inş. iyi sonuç alırsın.....Canım istersen bide soğan kürünü kullan bende de var pko bu ay soğan kürüne başladım işallah etki eder daha öncedende 3 düşüğüm var. Sana iyi şanşlar sevgilerimle...
canım oda aynı inş. hamile kalacağız ama sanırım biraz uğraşmamız lazımarkadaşlar benim her iki overde polikistik yazıyordu raporda acaba bu daha zor mu bebek için ?
inş. bu sefer olur canım o ilaçlar klomenden daha etkili ama senin yumurtan oluyormuydu klomenle aşılamamı yaptıracaksınız....bnde pcloluyum maalesef.
sayısını hatırlayamıcam kadar klomen kullandım.
ama olmadı.
bu ay ilk defa gonal-f iğnelere başladık.
inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür...
,inş. hepimizin bebişi olur canım hiç umutsuzluğa kapılma umutdumuz olmadan herşeyi daha zor hale getirmekden başka bişey olmaz inş. hepimizin bebişleri olacakarkadaşlar ben henüz 10aylıkevliyim doktora şiddetli adet ağrılarım için gittim ve pcolu olduğum öğrendim az öncede söylediğim gibi her iki overdede var.sağ yumurtamda ayrıca enekoik kist çıktı.aslında bebek şimdilik düşünmüyordum ama korunarak geç kalmaktanda korkuyorum..doktor istemiyorsan bebeği erteleyebilirsin diyor başka bir doktor bebeğin olmayabilir dedi çok kararsız ve üzgünüm..soğan kürüne başladım 5 gün oldu akıntım hiç yok ayrıca tüylenme ve aşıırı kilom yok artık bebeği ertelemek istemiyorum öncelikle güzel bir iş hayalim vardı erteledim ne kadar doğru bilemiyorum 24 yaşındayım..daha öncede hiç aşılamaklomen yada başka tedavi görmedim okuduklarım hayal kırıklığna uğratıyor ama rabbimin kudretine inanıyorum inşallah oolur bebeğimiz
Canım ara kanamalar bende de olur hep endişelencek bi durum değil pkolularda çok normal zaten.. Kalınlaşan rahim tabakasının atıkları, dengesiz hormonlar.. vs vs normal yani..
Ne demek rica ederim ne mutlu bana umut oluyorsam.. Düşüğüne çok üzüldüm ama bunlara her zaman hazırlıklı olmak gerekiyor hele de pkoluysanız!! Bu aşılamada inş bebeğine kavuşursun ve sorunsuz bi hamilelikten sonra kuzunu alırsın kucağına canım benim..
Selam arkadaşlar
Bende pco hastasıyım. 5 aydır tedavi görüyorum. İlk olarak klomenle başladık fakat sonuç alamadım. Nisan ayında da rahim filmim çekildi şükür ki kanallarım açık çıktı. Eşimde de problem yok. Haziranda da puregona başladım. Daha sonra yumurtalarım gelişti ve 23 Haziranda çatlatma iğnesini vurduk. Malesef 28 Haziranda da başta leke şeklinde olmak üzere kan gelmeye başladı. Bugünde kontrol için doktoruma gidecem. Anlıyacağınız sonucu öğrenmek için adet zmanımı bile bekliyemedim. Çok erken geldi kanamam. Bana bu konu da bilgi verebilecek biri varmıdır acaba çok üzgünüm
Selam arkadaşlar
Bende pco hastasıyım. 5 aydır tedavi görüyorum. İlk olarak klomenle başladık fakat sonuç alamadım. Nisan ayında da rahim filmim çekildi şükür ki kanallarım açık çıktı. Eşimde de problem yok. Haziranda da puregona başladım. Daha sonra yumurtalarım gelişti ve 23 Haziranda çatlatma iğnesini vurduk. Malesef 28 Haziranda da başta leke şeklinde olmak üzere kan gelmeye başladı. Bugünde kontrol için doktoruma gidecem. Anlıyacağınız sonucu öğrenmek için adet zmanımı bile bekliyemedim. Çok erken geldi kanamam. Bana bu konu da bilgi verebilecek biri varmıdır acaba çok üzgünüm
Dualarım bütün anne adaylarıylaçok teşekkür ederim canım benim inş. olur bu sefer çok umutluyum bu ay rabbim boşa çıkartmasın umudumuzu
anladım inş. olur üzülmeyin buraya bi çok arkadaş geldi benim bu sitede tanıdğımda var pko ve ikizi olan zaten Allahın bize bir mucizesi aslında olursada 2 veya 3 de olur diyor doktorlar inş. 2 tane olur hepimizin
pardon sizin bir sorununuz yokmuş eşinizdemi problem inş. biran önce sizde kavuşursunuz bebişinize.....
ama sizin durumunuz daha zor hiç bişey yokken beklemek Allah yarcımız olsun çok kötü yaa doktora heray 4 kere muayne olmak
amin canımm inşş rabbim bizi fazla bekletmez.. bende pko yok.. benım dongulerım cok normal. hormon değerlerimde oyle.. sadece bu konuyu gorunce klomen kullanmıs biri olarak elimden geldiği kadarıyla bilgi vermek istedim..
eşimde de bir problem yok canımm. onunda değerleri normalin üstünde.. doktorlar hicbir sebep hastalık vs olmadan da %20 ihtimalle sebepsiz kısırlıklar olabiliyor dedi.. Allah ım bizleri cocuksuz bırakmaz inş..
benim 2 ay tedaviden sonra biraz psikolojim bozuldu.. suan ara verdimmm.. 1-2 ay sonra tekrar doktora gidicemm..
bir de siz demessen daha memnun olucam canımm
inş. canım artık bebişlerimiz gelsin bende çok istiyorum ama istiyenin olmuyor istemeyenler doğuruyor olsun Allahın bir bildiği vardır elbet inş. bizlerinde sağ salim bebişleri olacak buna çok inanıyorum
canım rahim filmi çok önemli ve eşinde sorun olmaması çok güzel inş. fazla beklemezsiniz kanama bendede olmuştu 5 gün sonra filan kistden dediler sancı filan oluyorsa yumurtan çatlamaya çalışırkende kanama oluyor korkulacak bişey yoktur inş..[/QUOTE
teşşekür ederim inşallah bir sorun yoktur :) sancı ve aşırı bir bel ağrısı çektim. bugün belli olacak artık. umarım kist olmamıştır...
Canım çatlatma iğnesinden sonra aşılamamı yapıldı doğal yollamı denediniz? Bu kanama yerleşme kanamasıda olabilir dicem ama gerçekten çok erken ee adette olamazama umudunu yitirme hamile olmaman içinde hiç bir sebeb yok ve inş hamişsindir canım benim... :81:
Canım doktorunu değiştirmeyi düşündün mü? Yani bu dozaj ayarlamaları ve yumurtlama takibinde doktor çok önemli.. İlkinde tutmuş olması büyük şans ve düşükbu da bütün pkoluların ortak kaderi bana göre.. Streste çok önemli üst üste zorlamasan biraz ara verip vücuduna müsade ettikten sonra gonal-f le tekrar deneyebilirsin, olumlu bi sonuç alacağına inanıyorum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?