Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

canııımmm bugün idrar testi yaptım çift cizgi çıktı hem öle açık filan değil ikiside kıpkırmızı adetim 7 gün geçikmişti ama hiç inanmıyorum idrar testi bozuk gibi geliyoo kan testi yaptırmaya gitcem birazdan bakalım ne olcak ama hiç sevinemiyorum yaaaa

Canım doktorunu değiştirmeyi düşündün mü? Yani bu dozaj ayarlamaları ve yumurtlama takibinde doktor çok önemli.. İlkinde tutmuş olması büyük şans ve düşük bu da bütün pkoluların ortak kaderi bana göre.. Streste çok önemli üst üste zorlamasan biraz ara verip vücuduna müsade ettikten sonra gonal-f le tekrar deneyebilirsin, olumlu bi sonuç alacağına inanıyorum inşallah..

bnde pcloluyum maalesef.
sayısını hatırlayamıcam kadar klomen kullandım.
ama olmadı.
bu ay ilk defa gonal-f iğnelere başladık.
inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür...

İnşallah iğneyle sonuca ulaşırsınız, Allah büyüktür...

Aaa neden kan testini mutlaka yaptırın ve bu sevinci doya doya yaşayın.. Benim kanda belli olmasına rağmen idrarda çok geç belli olmuştu..

ayyyyy negüzel ben tahnmin etmiştim inş. hayırlısı olur canım kandada baktır neden gerçek olmasın sonuçda bayağı geçmiş inş. doğrudur...

Canım istersen bide soğan kürünü kullan bende de var pko bu ay soğan kürüne başladım işallah etki eder daha öncedende 3 düşüğüm var. Sana iyi şanşlar sevgilerimle...
evet canım bende duymuştum inş. iyi sonuç alırsın.....
arkadaşlar benim her iki overde polikistik yazıyordu raporda acaba bu daha zor mu bebek için ?
canım oda aynı inş. hamile kalacağız ama sanırım biraz uğraşmamız lazım
bnde pcloluyum maalesef.
sayısını hatırlayamıcam kadar klomen kullandım.
ama olmadı.
bu ay ilk defa gonal-f iğnelere başladık.
inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür...
inş. bu sefer olur canım o ilaçlar klomenden daha etkili ama senin yumurtan oluyormuydu klomenle aşılamamı yaptıracaksınız....
,inş. hepimizin bebişi olur canım hiç umutsuzluğa kapılma umutdumuz olmadan herşeyi daha zor hale getirmekden başka bişey olmaz inş. hepimizin bebişleri olacak

çok teşekkür ederim canım benim inş. olur bu sefer çok umutluyum bu ay rabbim boşa çıkartmasın umudumuzu

Selam arkadaşlar
Bende pco hastasıyım. 5 aydır tedavi görüyorum. İlk olarak klomenle başladık fakat sonuç alamadım. Nisan ayında da rahim filmim çekildi şükür ki kanallarım açık çıktı. Eşimde de problem yok. Haziranda da puregona başladım. Daha sonra yumurtalarım gelişti ve 23 Haziranda çatlatma iğnesini vurduk. Malesef 28 Haziranda da başta leke şeklinde olmak üzere kan gelmeye başladı. Bugünde kontrol için doktoruma gidecem. Anlıyacağınız sonucu öğrenmek için adet zmanımı bile bekliyemedim. Çok erken geldi kanamam. Bana bu konu da bilgi verebilecek biri varmıdır acaba çok üzgünüm

canım rahim filmi çok önemli ve eşinde sorun olmaması çok güzel inş. fazla beklemezsiniz kanama bendede olmuştu 5 gün sonra filan kistden dediler sancı filan oluyorsa yumurtan çatlamaya çalışırkende kanama oluyor korkulacak bişey yoktur inş..

Canım çatlatma iğnesinden sonra aşılamamı yapıldı doğal yollamı denediniz? Bu kanama yerleşme kanamasıda olabilir dicem ama gerçekten çok erken ee adette olamaz ama umudunu yitirme hamile olmaman içinde hiç bir sebeb yok ve inş hamişsindir canım benim... :81:

anladım inş. olur üzülmeyin buraya bi çok arkadaş geldi benim bu sitede tanıdğımda var pko ve ikizi olan zaten Allahın bize bir mucizesi aslında olursada 2 veya 3 de olur diyor doktorlar inş. 2 tane olur hepimizin

pardon sizin bir sorununuz yokmuş eşinizdemi problem inş. biran önce sizde kavuşursunuz bebişinize.....

ama sizin durumunuz daha zor hiç bişey yokken beklemek Allah yarcımız olsun çok kötü yaa doktora heray 4 kere muayne olmak

amin canımm inşş rabbim bizi fazla bekletmez.. bende pko yok.. benım dongulerım cok normal. hormon değerlerimde oyle.. sadece bu konuyu gorunce klomen kullanmıs biri olarak elimden geldiği kadarıyla bilgi vermek istedim..

eşimde de bir problem yok canımm. onunda değerleri normalin üstünde.. doktorlar hicbir sebep hastalık vs olmadan da %20 ihtimalle sebepsiz kısırlıklar olabiliyor dedi.. Allah ım bizleri cocuksuz bırakmaz inş..

benim 2 ay tedaviden sonra biraz psikolojim bozuldu.. suan ara verdimmm.. 1-2 ay sonra tekrar doktora gidicemm..

bir de siz demessen daha memnun olucam canımm

inş. canım artık bebişlerimiz gelsin bende çok istiyorum ama istiyenin olmuyor istemeyenler doğuruyor olsun Allahın bir bildiği vardır elbet inş. bizlerinde sağ salim bebişleri olacak buna çok inanıyorum

Son düzenleme:
inş. canım artık bebişlerimiz gelsin bende çok istiyorum ama istiyenin olmuyor istemeyenler doğuruyor olsun Allahın bir bildiği vardır elbet inş. bizlerinde sağ salim bebişleri olacak buna çok inanıyorum

ewet canım aynen.. bende senın gibi dusunuyorummm....

Aşılama olmadı normal yolla denedik. bugün 6 da doktoruma gidicem. belli olacak artık neden olduğu. hamile olmasam da üzülmicem..Rabbimin bir bildiği vardır:) güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim :)

canım benim doktorumu degıstırmeyı dusundum ama suanda gıttıgım doktor da hastanenın en ıyısı,eger hastanede dısında tedavıye devam edersem ılaclara ve doktora odeme yapmak zorundayım sımdı bedava.yumurta takıplerım ve hormon takıplerı buyuk bır tıtızlıkle yapılıyo,en onemlısı vucudun ılaclara verdıgı tepkı.hayırlısı olsun mevlam bılır verecegı zamanı.
sunuda paylasmak ıstıyorum ıstıyorum sızlerle arkadaslar bugun doktorum ovıtrelle catlatma ıgnesınden 24/36 arasindaki ve sonrasi iliskilerin sabah olması verımlılıgı artırıyomus.sabahkı spermler daha hareketlı ve saglıklı olumus,ılıskı sonrasıda 1 saat ayagı kalkmadan belının altına yastık koyarak yatılacakmıs,ınsallah ıse yarar ,bıde boyle denıyelim bakalim degisiklik oluyomu? allahımm hepimize hayırlısını nasıp etsın ve bekle sabrı versın,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…