Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

canım ya geçmiş olsun inşllh biran önce geçer ve biran önce kavuşursun meleğine rabbim dualarımızı kabul eder inşllh bu güzel günde benimde kafamı kurcalayan bişey var doktorun dediğine göre benim sağda 2 adet yumurtam vardı sol tarafta yumurta gözükmüyodu yumurtlar catlamş dedi ama acaba 1 tanesimi catladıki diğeri kist olmuş olabilir yada sonradan büyüyen yumurta olduysa catlamadan kiste dönüşmüş olabilirmi reglimde bu yüzden geçikiyodur kafamda çok sorular var bunun bi tek cevabıda test yapmak bu güzel günüde atlatayım hemen bi test yapcam gebelik yoksada doktor yolu gözükcek yine hayırlısı olsun bakalım rabbim daularımızı kabul eder inşllh

ama canım bendede büyümeyen kistler varmış bugün doktor gösterdi ama ben adet oldum onla ilgisi yok sanırım sen bir test yap artık merakdayım

Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin kandilini kutluyorum, Rabbim bu mübarek gecede her ne isteğiniz varsa verir inşallah..
Bende klomen kullanarak anne oldum, sizlere moral olur diye yazmak istedim..En şiddetlisinden polikistik overim.. Aşırı tüylenme mi dersiniz, fazla çoook fazlamı kilo mu dersiniz, uzun sürelere varan adet gecikmeleri mi ne derseniz hepside var..Evlenmeden öncede bu sorunla yüzyüze olduğum için kolay çocuk sahibi olamayacağımı biliyordum. Evliliğimin 3,yılında ilk olarak aşılamayla hamile kaldım ikizlerime.. Bu aşılamada göbekten iğneyle 2 tane yumurtam büyüdü ve ne mucizedir ki ikiside ilk denemede tuttu.. Ama Rabbimin imtihanı bitmiyor öncellikle buna kendinizi hazırlayın kızlar ve o mucizelerimi gebeliğimin 18. haftasında kaybettim.. Çok acıydı Allah kimseye yaşatmasın..Bu gebelikten sonra bana doktor asla kilo vermeden gelme deyince büyük bir hırsla ve kaybetmişliğinde verdiği acıyla 6 ay gibi kısa sürede 30 kilo verdim ve yine doktor kapısındaydım. Tabi bu değişen dengelerle işimin kolay olacağını hissediyordum. Doktor klomenle deneyelim kaç yumurta büyütücez dedi.. 5 gün boyunca sabah akşam 1 kutu klomen kullandım sadece ve yumurtlama takiplerine gittim. Ve yine 2 yumurtam büyüdü, doktor riske atmayalım aşılama yapalım deyince itiraz etmedim ama doğal yolla denemeyide düşünmedim değil. Tabi 4 yıllık hasret ve kayıplar var deneme lüksümde yoktu çatlatma iğnesinin ardından aşılamayla kızıma hamile kaldım.. Ve imtihanlar yine bitmiyor, bitmeyecekte kızlar.. Küçük meleğm 31. haftamda erkenden gelince büyük endişelerle ya bişey olursa ya şöyle ya böyle derken şimdi 15 aylık küçük bi cadı oldu çıktı başımıza Yani diyeceğim evet anne oldum sonunda Rabbime sonsuz hamdolsun.. ama gelin bana sorunn.. Kolay olmuyor kızlar..Allah büyüktür başıma gelenlere bu hastalığa kaybettiklerime asla isyan etmedim.. Rabbimden istedim sadece inanın gittiğim doktorlar özel felan deildir devlet hastanesi polikliniğiydi.. O aşılamarıda o gün poliklinik muayenede kim varsa asistan doktor onlar yapmıştır..Çok büyük harcamalarda yapmadım olduğu kadar sadece.. Herşey nasip.. Siz elinizden geleni yapın umudunuzu asla kaybetmeyin, kilomu verin diyorlar azmedin verin kızlar.. Asla pes etmeyin.. Herşeye rağmen olmuyorsa Rabbim bilir.. sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince cevaplarım hoşcakalın...

canım benim çoookk çoookkk geçmiş olsun geçmişte zaten ALLAH A şükürler olsun rabbim bundan sonraki gebeliklerinde hemen verir inşllh meleklerini bende pko hat safalarda değil ama eşimde problem var 1.hareketlilik sayısı çok az 2.morfoloji bozukluğu var yani yapı bozukluğu sperm sayısı iyi ama buda pek bi işe yaramıyo önemli olan hareketlilik yumurtayı dölleyebilmesi ben günde 1 tane klomen kullandım yumurtam büyüdü ve kendiliğinden çatladı gerisi eşime kaldı ama ondan da pek umudum yok senin sanırım eşinde bi problem yok bizimde tutsa tutsa ya aşılamada yada tüp bebekte inşllh gerek kalmaz ama eğer o aşamalara gelirsekte inşllh bende senin kadr şanslı olurum en sonunda o duyguyu yaşarım anne olurum

inşallah canım sizde anne olursunuz.. dediğin gibi sen hafif yaşıyorsun bu hastalığı eşinde sorun olmasa gebeliğini etkileyeceğini sanmıyorum.. Benim eşimde hiç bi sıkıntı yoktu ve gebeliğimde bana rağmen hemen gerçekleşti..ama hiç sayı olmayanlari düşünürsek şanslısınız tüpte cevap alabilirsiniz..

öncelikle bizlere umut verdiğin için çok teşekkür ederim bende polikistik over sendromluyum malesef ve 1 düşük yaptım 1 aylık ondan sonra kullandığım ilaçlardan aldığım kilolar kolaycada gitmiyor malesef inş... bu 3.kutu klomenim ve aşılama yaptıracaz bu sefer inş. bizimde ve her isteyeninde rabbim tez zamanda meleğini yollar

Son düzenleme:
arkadaşlar benim açtığım konuya bakan sayısı 1,276 kişi ama cevap yazan sayısı 10nu geçmedi neden bizimle paylaşıp beraber yol almamızı sağlamıyolarlar anlamadım hepimiz bu illetle uğraşıyoruz bari iyi sonuç alanları görünce umutdumuzun boş olmadığını görmek bizi rahatlatıyor

Son düzenleme:
Slm. ilk defa bi konuya yazıyorum. bu ay bende ilk defa klomen kullandım. ayrıca pkom var. daha önce tüp bebek yaptırdım tutmadı. eşim ameliyat oldu. dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. karnımda ağrım var. kendimde belirtiler arıyorum ama sadece adet olma belirtileri dışında belirti yok. Allah anne olmak isteyen herkese nasib etsin.

amin canımm inşAllah rabbim herkese hamile kalıp cocuk sahibi olmayı nasip etsın.....

klomenle 2 ay boyunca tedavi gordumm.. maalesef hamile kalamadımm.. üstelik hiçbir sorunumuz yokk.. sadece sana sunu diyebilirim adet gecikmesi yapabiliyor.. inşallah senın adetınn 9 ay gecıkır genede fazla umitlenmemeye calıs. sonuc husran olunca kötü oluyoruzzz..

Teşekkür ederim. inşallah hepimiz için en hayrlısı olur.

siz nasıl hamile kaldınız ikiziniz oluyor sanırım maşallah darı bize inş..

inş. olmuştur canım zamanı gelince engel tanımaz bendede pko var bu 3.klomen bu sefer aşılama yapacaz inş. olur lcw deki hamile tişortlerini görünce dayanamıyor bende onlardan kullanmak istiyorum rabbim hepimize nasip etsin..

Yok guzelim ben hamile deqilim. Halen uqrasiyorum. Ikzlerim olmasini cok istiyorum. Ticket e koydum oylesine.

anladım inş. olur üzülmeyin buraya bi çok arkadaş geldi benim bu sitede tanıdğımda var pko ve ikizi olan zaten Allahın bize bir mucizesi aslında olursada 2 veya 3 de olur diyor doktorlar inş. 2 tane olur hepimizin

pardon sizin bir sorununuz yokmuş eşinizdemi problem inş. biran önce sizde kavuşursunuz bebişinize.....

ama sizin durumunuz daha zor hiç bişey yokken beklemek Allah yarcımız olsun çok kötü yaa doktora heray 4 kere muayne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…