- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
selam hatice
selam peri nasılsın formda geçerken dikkatimi çekti bi bakayım dedim naptın
canım 5mm altında olduğu zaman doktorlara göre pek iyi sayılmıyor bebek olsada düşer diye dinlendiriyolar yada kalınlaştırı ilaç var estrofem diye ondan veriyolar bende kullandım bu ay 4.78 olmuş benim yumurtam çabuk tepki veriyor klomene o yüzden 13 gününde iğnemi olduğumdan kalınlaşamıyor buda pek iyi olmuyor sanırım
merhaba superisi
bi süredir giremedim nete
nasılsın?
nar suyu rahmi kalınlaştırıyomuş bana dr.um söylemişti...
organik nar sularıda oluyomuş hazırlardan yani
bilginize...
hoşgeldin canım bende benimle aynı şeyleri yaşıyan arkadaşlarla fikir alış verişi yapmak istedim aynı şeylerle uğraşıyoruz.beni anlayan insanlara çok ihtiyacım var
iyi geceler
merhaba bendede pco var sol yumurtalığımda sağ normalmiş kilo kıllanma sivilce hepsi var anlayacağınız
size birşey sormak istiyorum pco olupta ara kanaması olanlar varmı?
iyi geceler
merhaba bendede pco var sol yumurtalığımda sağ normalmiş kilo kıllanma sivilce hepsi var anlayacağınız
size birşey sormak istiyorum pco olupta ara kanaması olanlar varmı?
öncelikle bizlere umut verdiğin için çok teşekkür ederim bende polikistik over sendromluyum malesef ve 1 düşük yaptım 1 aylık ondan sonra kullandığım ilaçlardan aldığım kilolar kolaycada gitmiyor malesef inş... bu 3.kutu klomenim ve aşılama yaptıracaz bu sefer inş. bizimde ve her isteyeninde rabbim tez zamanda meleğini yollar
merhaba bende pkosluyumm ama bir sey anlamiyorum.benim kilom gayet normal horman degerlerimde normal sivilce,killanma gibi hic bir sorunum yok,sadece adet duzensizligim var ama doktoruma gorede kesin pkosluyum.ben tedavime basladigimda 3ay vermisti hamile birakacakti sozde klomenle ama olmadi6 ayim gitti hic cevap vermedi yumurtaliklarim sonra gonal f denilen igneye gectik 5 aydirda onunla ugrasiyorum ilk ayinda tuttu bir dusuk yaptim, sonrasi gelmiyo ve vucudum ilaclara alisiyomus belli bir zamandan sonra ayni dozajlara cevap vermiyo.yaklasik 25 gundur igne vuruluyorumm tik yok 8mm den ileri gitmiyo folukuller.ne yapacagimida bilmiyorum.ya iki yildirr hastanerde kaldim biktimm inanin biktim.mahalle baskisindan milletin sozlerinden,her onune gelenden nasihat dinlemekten,hastanelere gidip gidip bos donmekten,her ay 5 kez kan vermekten,doktorlarin oyalamalarindan vede hamilelik testlerinden nefret ediyorummm.yani incili kadin olmak cok zor bir durum.umarim neler hissedigimi anlarsiniz sonra bu siteyi buldum baktim benimgibi cok insan varmis artik paylasarak tecrubelerimizi bir birimize yol gosterecez....
ya bendede varpko lu olup hamile kalanlarda var arkadaşımya umutsuzluğa kapılma bende soğan kürüne başladım denemende fayda var bugün 5.günüm.. 2 ay korunmadıık olmadı bu ay soğan kürüyle deniyoruz umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
arkadaşlar benim her iki overde polikistik yazıyordu raporda acaba bu daha zor mu bebek için ?
bnde pcloluyum maalesef.
sayısını hatırlayamıcam kadar klomen kullandım.
ama olmadı.
bu ay ilk defa gonal-f iğnelere başladık.
inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?