Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

bugun senın ıcın ınsallah en hayırlısı olurr allahımm gonlune gore versın ınsallah.ovtrelle catlatma ıgnesını onceden dıle getırseydın ben sana yollardım kargoyla bende 3 kutu var.dolap doldu tastıı:)ekonomık durumunuz ılerde ıyı olur ama gıttıgın yerde asılama fırsatını bulama bılırsın onun ıcın en ıyısını yaptın ıcın rahat olsun.olmada allah gostermesın en azından ıcınde keskeler olmazz...

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli..cnm aşılaman bugün olcak hayırlı olur inşallah hakkında en kısa zamanda bebişin tutunur annesinin göbeğinde :) bende cumartesi günü gittim doktora yumurtalar çatladımı diye ama çatlamamıştı 11.günümdü doktor bizim gibi hastalarda geç çatlar dedi bugün tekrar gitcem bakalım inş çatlamıştır..

amin inş. canım iğne içinde teşekkür ederim düşünmen bile yeterli canım benim inş. hepimize rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir....

sağol canım inş. rabbim kalbimize göre verir evet canım kendi çatlıcaksa 20. günü filan çatlar klomenle inş. seninde bebişin gelir ve bizede nasip eder rabbim

aşılama yaptıracak arkadaşlar ağrı filan olmuyor kendinizi rahat bırakırsanız ağrı hissetmezseniz korkmayın

dualarım seninle cnm inşallah tutarda hamiş olursun sende :) bende biraz önce doktordan geldim sol yumurtalığımda yumurta yok sağ yumurtalığımda var çok şükür..zaten 2 yumurtalıktada olursa ikiz olurmuş buda yeni bir bilgi bilmiyosanız eğer :) sağ yumurtalığımdaki yumurtanın biraz daha büyümesi lazımmış onun için perşembe günü tekrar gidicem olursa çatlatma iğnesi olcakmışım..ya kızlar bu çatlatma iğnesi nasıl vuruluyo nereye vurulcak bilmiyorum onun için soruyorum..vurulduktan sonra nolcak peki beni azıcık bilgilendirin lütfen

Son düzenleme:

canım ovitrelle aldıysan o çok basit koldan yada göbekden yapıyorlar anlamıyorsun bile evet canım 2 yumurtan varsa ikiz 3 yumurtan varsa üçyüz ama 4 yumurtanda kaliteli ise bazen başka aya bırakıyolar olsada birbirlerin gelişimini etkilediği için alıyorlar.....

canım daha iğneyi almadım bilmiyorum doktor ne vercek dediğini verir herhalde..iğneyi vurulduktan sonra beraber olcaksınız dedi ama kaç gün ve sonucu ne zaman öğrencem..daha iğneyi olmadan çok telaşlandım valla

canım iğneden sonra 12 ve 36 saat çok önemli ondan sonrada gün aşırı oluyor ama zaten söylerler onlar

sağol canım ya valla bütün aklımdakileri cevaplıyosun çok mutlu ettin beni senin kanaman durdumu bu arada

canım lavaboya gidince bişeyler akıyor kan ve spermlerde akıyor sanırım inş. rabbim ol desinde olsun 1 tanesi bile yeter ozaman hayılısı inş..

Son düzenleme:
canım birde klomenle olmazsa üzülme iğneye geçildiğinde bizim gibi hastaların 2. denemesinde veya ilkinde hamile olan çok arkadaş var bende bu sefer olmazsa iğnelerle yumurta geliştiricilere geçerim ama inş. gerek kalmaz

off ya bu gece eşimin annesi babası gelecek 1 hafta kalacaklar benim rahatsız olduğumu bilmiyorlar aşılama olduğumdan kimsenin haberi olmucak inş. olumsuz bişey olmaz

daha önce haberin olmadı mı? eşin eve gelince eline ver süpürgeyi viledayı, yemeğe de yardım etsın yap koca tencere yemeği üç gün yiyin bunu okuyunca kendimi adet olmuş gibi hissettim. ııyyyy

kanaman için eğer doktorun teli varsa arayıp sor olurmu diye..bende bilmiyorumki sana yardımcı olayım.. valla bizim daha tedavimiz yeni başladı ilk defa ilacı içiyorum ve çatlatma iğnesi olucam..ilkinde tutarsa bomba olur herhalde sen kaç yaşındasın ve kilon varmı cnm?bide unutmadan sağ yumurtalıkta yumurta varsa ve döllenirse kız bebiş oluyomuş duydun mu bilmem..

daha önce haberin olmadı mı? eşin eve gelince eline ver süpürgeyi viledayı, yemeğe de yardım etsın yap koca tencere yemeği üç gün yiyin bunu okuyunca kendimi adet olmuş gibi hissettim. ııyyyy
neden canım adet olmuş gibimi yok canım dün söylediler geleceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…