- Konu Sahibi superisi33
-
günaydın bayanlar
dün itibari ile klomen kullanmaya başladım 12.günü gel dedi salı günü gideceğim
sonrasında doktor ne verecek bize iğne mi sadece ilişki planı vercem dedi
ama burda iğneden bahsediliyor
ve klomen kullananlar ne gibi yan etkileri var
bende halsizlik yaptı sürekli uykum geliyor
selam canım ben çıktımıştım sonrada kimse gelmedi heraldeiyi aksamlar kizlarr nassilsinizz.isterseniz bugun bir tanisma fastli yapalim ne dersinizz?kim nerden ne sorunu var ve neler yapmis bugune kadar?
yanlışlıkla sayfayı kapattım. Deminden beri sayfayı arıyorum :)
Muayeneye gittiğim gün 14.günümdü. Doktor bana yumurtan 24mm çok iyi dedi. Rahim duvarında gayet güzel kalınlaşma var dedi. Eğer adet görürsen 5. günü sabah akşam 5 gün boyunca birer tane klomen içiyorsun. Biter bitmezde muayeneye gel dedi. Klomen yumurtlamaya yardımcı olan bir ilaçmış. Eeee ben zaten yumurtluyorum. Niye bana klomen verdiğini anlamadım. Konu hakkında beni bilgilendirir misiniz?
selam superisi nasılsın canım
of eşimin ailesi bizde çok yoruldum bugün sancım var gibi
kıyamam ya dikkat et kendine yorma fazla dinlen başım ağrıyo falan de eşinin ailesine..hiçbişey sağlığından önemli değil unutma
evet canım mslesef yan etkileri çok ama idare edecez ilişki planı yani sana kaç saat sonra beraberlik olacağını söylicek ultranyonla bakacak yumurtan yeteri kadar büyümüşse çatlamamışsa çatlatma iğnesi verir ondan sonrada 12 ve 36 saat beraberlik önerir daha sonrada gün aşırı diyor bazı doktorlar inş. seninde bebişin gelir canım
teşekkür ederim isteyen herkezin gelmesi umuduyla
ben yaklaşık 4.5 senedir evliyim 3.5 yaşında bir oğlum varsağol canım sendedemi kilo problemi var kaç yıllık evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?