Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

tamam canım önemli değil...iyi şükür bir değişiklik yok diyecektim ama aklıma geldi bundan sonra bebiş meselesi için kılımı bile kıpırdatmıycam tedavimide olmuycam bu gibi kararlar aldım canım....bu gün arkadaşımdaydım canım o yüzden...

yaaaa hayır çabala amaa rahatt ol tedirginlik olmasın sadece... bu arada eşim geldiii.... yemek falannnn dönmeyebilirim yarın görüşürüz
bozma moraliniiiii

canım ya bende seninle aynı duyguları aynı düşünceleri paylaşıyorum inan ben anne olamıcam mı niye olmuyo falan diye..insanın elinde olmuyo ama düşünmeden edemiyo..etrafımda hamile haberleri aldığımda üzülüyorum,etraftakilerin bebek söylemleride daha çok üzüyo beni..sanki bebek istemiyoruz..herkes sorunca allah ne zaman verirse deyip geçiştiriyorum ama ne zaman olcak bilmiyorum..allahım hepimize bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallahh

buarada bende yarın tekrar doktora gidicem yumurtam biraz daha büyüdümü diye baktırmak için..eğer büyüdüyse çatlatma iğnesi olcam..dua edin kızlar benim için inşallah yumurtam büyümüştür..

inş. canım ben hepimize dua ediyorum inş. bizde anne olacağız rabbim duysun sesimizi bize merhamet etsin inş..

eşin bari akşam gelince yardım etsin sen
zor iş keşke kabul etmeseydin yada hastalan yat kim ne derse desin duyma
aşılama yaptırdın değil mi
ama yatman lazım gerek

güzel haberlerini bekliyoruz

bende salı günü gideceğim doktora adetin 12.günü gel dedi
off çok fenayım yaa yoruldum sancım var offfffffffffffffff
bu saat olmuş illaki yorulursun
üzüldüm sana ya

2 kez tüp bebek tedavisi bşarısızlıkla sonuçlandı.1 yıl glukofen kullanıp bir süre ara verdim.bu arada adetlerim günü gününe düzeldi.hapı bırakınca tekrar düzensizleşmeye başladı.Dr a gittim glifor verdi bu arada diet artı hergün 1 saat tempolu yürüyüşle baya kilo verdim.glifora başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım.şuanda 5 aylık bir oğlum var.bu arada 17 yıl çocugum olmadı.herşey kısmetle arkadaşlar sabrınızı yitirmeyin ve dua edin.

seni tanımıyorum ammma bu resimi beyenip forum resmi yaptıysan bence çookkk zevklisinnn....aslında bu sitede sohbetten yana değildim amaa baktım ortalıkta kimsecikler yok azcık sohbet ediyim dedimmm çadırımız kurulsun ahamda benn gevezeliği bırakıveririmmm

eşim şehir dışında şuan canım ben çağırmadım kendileri geldi

maşallah çok şükür canım darısı bize inş.

selam kızlar nasılsınız..ben çok kötüyüm çok moralim bozuk doktordan geldimbiraz önce yumurtada hiç büyüme olmamış pazartesi günü gittiğim gibi aynı duruyo..doktor önümüzdeki ay tekrar denicez dedi adet olmamı bekleyip tekrar gidicem bu sefer dozu daha çok artırcakmışız klomeni günde 2 defa içecekmişim..beklemiyordum hiç yıkıldım resmen ben büyümüştür umuduyla gittim ama büyümemiş..bu ay boşa gitti inanın çok kötüyüm yaa.daha ilk tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulamadan gelecek aya kaldı..kistler yüzünden büyümemiş.. nefret ediyorum bu hastalıktan bütün hayatımızı etkiliyo kurtulamadım gitti yaaaaa

canım sen günde bir tanemi içtin sen pko lu değilmisin?

canım ben baştan beri 2 tane kullanıyordum bizde 1 tane işe yaramazki off ya bu doktorları anlamıyorum yaa neden 1 ay boşa geçsin neyse canım inş. gelecek ay olr üzülme lütfen bak benim 3 aydır gelişiyor ama yine olmadı

hadi yaaa bana hiç demedi 2 tane diye lanet olsun yaa bu doktoralar neden böyle yapıyoki bütün umutlarımı söndürdü zaten..1 ayımı boşa geçircem şimdi öyle mi.. isyan etmek istemiyorum ama neden bu hastalık hiç geçmiyo yaa hayatımızı etkiliyo..senin aşılaman inşallah tutacak cnm ben inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…