Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

sıkma canını hemen
bende 2 tane klomen alıyorum bakalım sonuç ne olacak

sana katılıyorum canım bu hastalık bizim sınavımız

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

sağ tafafımda biraz sızı oluyor sancılarım geçti acaba neden oluyor inş. bu sefer olur bu mübarek günde birbirimizide unutmalım lütfen dua edelim birimizden birinin Allah duasını kabül eder inş.

şimdi gördüm msjı bizde de 3 bitti 4 oldu. ben 1 yıldan fazladır çocuk istiyorum.iki ay klomen kullandım sonra doktor aşılama yapalım dedi. ben de rapor için uğraşıyorum ama önce rahim filmi istendi bu hafta çekecem. hayırlısı olsun artıkkkk. hayal kırıklıklarım çokk oldu şimdi yeni yeni sabbretmeyi öğreniyorum... hayırlı kandiller herşey gönlünce olsun ve umarım daha fazla çocuk hasretiyle sınanmayız....

canım sen neden rapor çıkartıyorsun devletde yaptırmıcakmısın:44ahalımı oluyor rahim filmini nekadara çektireceksin

canım sen neden rapor çıkartıyorsun devletde yaptırmıcakmısın:44ahalımı oluyor rahim filmini nekadara çektireceksin

canım sana şöyle anlatayım; roporu tüp bebek için istiyorum. raporum olursa özelde daha uygun bir fiyata yapabilirim. rapor olması için de önce aşılama yapılma şartı isteniyor. aşılmada da tüpler açık olmalı, işte şimdi rahim filmi için kolları sıvadım. ben acıya hiiiççç dayanıklı değilim istanbulda ağrısız dijital çeken bir özel merkez buldum orda çekileçek. kısacası önce film, sonra aşılama, hamile kalamazsam tüp bebek... kafan şişti dimi biraz uzun oldu

yok canım neden kafam şişsin bende konuşacak birini arıyordum o özeldeki nekadara tüplere bakar ki bana 300 dendi yaa kız inş. aşılamada tutarda gerek kalmaz tüpe inş. canım:82:

Son düzenleme:
yok canım neden kafam şişsin bende konuşacak birini arıyordum o özeldeki nekadara tüplere bakar ki bana 300 dendi yaa kız inş. aşılamada tutarda gerek kalmaz tüpe inş. canım:82:

inşalllahh canım aşılmayla olsa ohhh miisssss. rahim filmi için 330 dediler bana. bişi soracam yanlış hatırlamıyorsam ilk aşılmayla hamile kaldın dimi

inşalllahh canım aşılmayla olsa ohhh miisssss. rahim filmi için 330 dediler bana. bişi soracam yanlış hatırlamıyorsam ilk aşılmayla hamile kaldın dimi

ahh nerde o günler yok canım pazartesi aşılama yapıldı inş. tutar canım yaa banada dua et.....

selam kızlar nasılsınız bugün giremedim işlerim vardı ama yazdıklarınızı şimdi okudum..hepimizin kandili mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahh ve hepimize tez zamanda bebek versin..kızlar rahim filmini ne için istiyolar neye bakmak için yani..ben çektirmedim hiç ama doktorlar rahimin iyi diyo ultrasona bakarak..

buda hepinize benden

hafta sonu şehir dışında olcam yazdıklarınızı gelince okurum artık hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…