- Konu Sahibi superisi33
-
selam kızlar nasılsınız..ben çok kötüyüm çok moralim bozuk doktordan geldimbiraz önce yumurtada hiç büyüme olmamış pazartesi günü gittiğim gibi aynı duruyo..doktor önümüzdeki ay tekrar denicez dedi adet olmamı bekleyip tekrar gidicem bu sefer dozu daha çok artırcakmışız klomeni günde 2 defa içecekmişim..beklemiyordum hiç yıkıldım resmen ben büyümüştür umuduyla gittim ama büyümemiş..bu ay boşa gitti inanın çok kötüyüm yaa.daha ilk tedaviye başladık çatlatma iğnesi vurulamadan gelecek aya kaldı..kistler yüzünden büyümemiş..nefret ediyorum bu hastalıktan bütün hayatımızı etkiliyo kurtulamadım gitti yaaaaa
sana katılıyorum canım bu hastalık bizim sınavımızbak canım herkezın bunyesı aynı degıldırr.doktorunda senın belkı 1 taneye cevap verebılme ıhtımalını dusundugunden 1 clomenle baslattı.sonuc olarak bu ılaclar okadarda masum degılller vucuduna zarar verıyolar doz arttıkca yan etklıerıde artıyo.bende 1 le basladım 2 ye gectık sonra 3 e.gunde 3 tane aldıgımda hormon degerlerımı mahvetmıstı,yanı doktorlar deneyerek senın vucudunu tanıyolar,okdar yolun basındasınkı ılk ayda bu ısyann normal degıll.bu ısın sırrıı sabırr her ay yıkılıpp bırdahakı aya daha fazla umıtle bakmaktır.bu hastalık bızımm sınavız olsun dunyadakı dıye dusun.allah daha agırlarıyla bızı denemez ınsallah.allah yardımcın olsunnnn
sağol tatlım..2008de evlendim ben sende mi o yıl evlendin yoksavalla canım ben daha tedaviye yeni başladım..aralıktan beri çocuk için çalışıyoruz adetlerim düzensizdi hep şu son 3 aydır düzene girdi nasıl olduysa..ilk defa klomen içtim bu ayki adetimde hergün 1 tane..rahim filmi çektirmedim hiç doktor gerek görmedi herhalde..bir yığın test yaptırdım şeker testi hormon testi falan herşeyim ii çıktı rahimimde iyiyimiş..sen hangi aşamadasın cnm..
canım sen neden rapor çıkartıyorsun devletde yaptırmıcakmısın:44ahalımı oluyor rahim filmini nekadara çektireceksin
canım sana şöyle anlatayım; roporu tüp bebek için istiyorum. raporum olursa özelde daha uygun bir fiyata yapabilirim. rapor olması için de önce aşılama yapılma şartı isteniyor. aşılmada da tüpler açık olmalı, işte şimdi rahim filmi için kolları sıvadım. ben acıya hiiiççç dayanıklı değilim istanbulda ağrısız dijital çeken bir özel merkez buldum orda çekileçek. kısacası önce film, sonra aşılama, hamile kalamazsam tüp bebek... kafan şişti dimi biraz uzun oldu
yok canım neden kafam şişsin bende konuşacak birini arıyordumo özeldeki nekadara tüplere bakar ki bana 300 dendi yaa kız inş. aşılamada tutarda gerek kalmaz tüpe inş. canım:82:
inşalllahh canım aşılmayla olsa ohhh miisssss. rahim filmi için 330 dediler bana. bişi soracam yanlış hatırlamıyorsam ilk aşılmayla hamile kaldın dimi
ahh nerde o günleryok canım pazartesi aşılama yapıldı inş. tutar canım yaa banada dua et.....
ahh nerde o günleryok canım pazartesi aşılama yapıldı inş. tutar canım yaa banada dua et.....
27 temmuzsonuç ne zaman belli olacak batın ne
inşallah olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?