- Konu Sahibi superisi33
-
merhaba bende aranıza yenı katıldım butun msjlarınızı okudum . ınsallah ıkı gunun sonunda hayırlısıyla muradına erersın .bılırım ne zor gecer o ıkı gun. bende cok bekledım,hadı hayırlısı..selam kızlar bugün 15 günüm çatlatma iğnesinden sonra 2 gün daha adet olmazsam doktor kan testi yaptır dedi ama olurum heralde oluncada aşılama yaptıracaz ama inş. bebişim gelmiştir gerek kalmaz hayırlısı artık
merhaba bende aranıza yenı katıldım butun msjlarınızı okudum . ınsallah ıkı gunun sonunda hayırlısıyla muradına erersın .bılırım ne zor gecer o ıkı gun. bende cok bekledım,hadı hayırlısı..
hoşgeldin canım çok teşekkür ederim canım inş. hamileliyimdir eşiminde tayini çıktı malesef ordada hastane sorunu var bakalım ne yapacaz tedavi olmadan hamile kalmakda zor ama bakalım hayırlısı
hosbulduk tesekkurler canım .cok uzuldum sehrı degıstır,ıyı bır doktor bul,zaman kaybı hepsı sıtress ..nereye cıktı tayınınız? yapacagın gidinceye kadar elinden geleni yapacaksinn.bu sefer ıns.olur.olamaz ıse asılamaya basla vakıt kaybetmeden.allah yardımcın olsun, bol bol dınlen ayakta cok dıkılme.otobuslere asla bınme,oldugunu anlamadan kayberdesın..
ınsallah hamilelik belirtileridir ama 17 gun yeterli bence yarın hemen test yap belli olmustur ben 20 gun beklemıstım hastane kan tahlılı verdım ogleden sonra hamılesıınız dedıler 2 gun sonra adet oldum en azından dusuk yaptıgımı anladık,ustelık 2,dusukten sonra ınceleme altına alınıyosun .hakkından hayırlısı neyse mevlam onu versın canım
cokk uzuldum canım benımm ne derler: gorelım mevlam ne eyler neylerse guzel eyler.vardır bunda da bır hayırr ınsallah bıdahakı sefere, umıtlerını yıtırme.asılamada sansın bıraz daha fazla.neyse allah yardımcın olsunn...
bende polikistik over hastasıyım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinde 2. ayımız iğneyi vurduralı daha 6 gün oldu .. doktorum bu tedaviyi en az 6 ay denemeyi öneriyor..normal tedavi süreci öleymiş ama ben çok sabırsızım evleneli 2 sene oalacak 1 senedir korunmuyoruz ..eylül gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüorum
canım tüp bebek için erken değilmi bende 2. klomen tedavimi oldum çatlatma iğnesiyle bu ayda olmadı ama banada doktorum 5 kere kullanıp iğneli yumurta geliştiricilere başlanır olmazsa dedi daha sonrada aşılama enson çare tüp bebek bence sende aşılamayı dene bende 1 düşük yaptım aradan 4 ay geçti vitamin ve demir ilaçlarından sonra bayağı kilo aldım ve polikistik over dediler 8 aydır olmuyor inş. ilkkez aşılama yaptıracaz gelecek ay inş. olur ben aslında soğan kürü yaptığımdada adet zamanım normal zamanımda olur soğan kürü denicektim tekrar ama eşimin mecburi görevi ve orda istediğimiz gibi doktor bulamayız diye aşılamaya karar verdik inş. olur......................
canım tüp bebek için erken değilmi bende 2. klomen tedavimi oldum çatlatma iğnesiyle bu ayda olmadı ama banada doktorum 5 kere kullanıp iğneli yumurta geliştiricilere başlanır olmazsa dedi daha sonrada aşılama enson çare tüp bebek bence sende aşılamayı dene bende 1 düşük yaptım aradan 4 ay geçti vitamin ve demir ilaçlarından sonra bayağı kilo aldım ve polikistik over dediler 8 aydır olmuyor inş. ilkkez aşılama yaptıracaz gelecek ay inş. olur ben aslında soğan kürü yaptığımdada adet zamanım normal zamanımda olur soğan kürü denicektim tekrar ama eşimin mecburi görevi ve orda istediğimiz gibi doktor bulamayız diye aşılamaya karar verdik inş. olur......................
..Online forumdan gördüm yazınızı bende bildiğimi paylşmak istedim bu konuda
.Klomen benzeri ilaçlar 3 aydan fazla üst üste kullanlmaz diye biliyorum.Burada birçok arkadaştanda duygum bunu.Kendi doktorumda söyledi.İnternette klomen tedavisini araştırırkende okudum.Çok güçlü ilaçlar oldukları için 3 aydan fazla kullanılması vücuda zararlıymış.Bu yüzden pek önerilen ve kullanılan bir tedavi değil 3 ayın sonrasında.
aslında erken kiminle konuşsam en az 4-5 ay dene bu tedaviyi dior..ama bu psikoloji çok ayrı..dayanamıosun ..benim yumurtalarım klomenle büyüyor hiç bir problem yok ..ama bn sabırsızlanıorum çok fazla .. aşılamayı hiç düşünmedim çünkü şansı çok düşük ..normal yoldan olMA ihtimali yüzde yirmiyse bunu yüzde 25 e çıkartıyor yani yüzde beş arttırıyor sadece ..spermi alıp kanala koyuyorlar onun için direk tüp bebek istioum ihtimal yüzde 60-70 beni bu rahatlatıor biraz
normalde 3 kez ama rahim duvarın incelmezse 5 kez denenir ve bir daha hiç klomen kullanılmıyormuş rahim duvarına bağlı yani benimki incelmeye başladı diye ilaç kullandım bu ay sanırım 4. klomen olmaz bu ayda verir ve artık vermezler
Bak bu konua hiçbirşey bilmiyorum.Yazdığım benim içinde iyi olmuş öğrenmiş oldum.Rahim duvarının kalınlığı kaç biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?