- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
selam evitax nasılsın??
canım 5mm altında olduğu zaman doktorlara göre pek iyi sayılmıyor bebek olsada düşer diye dinlendiriyolar yada kalınlaştırı ilaç var estrofem diye ondan veriyolar bende kullandım bu ay 4.78 olmuş benim yumurtam çabuk tepki veriyor klomene o yüzden 13 gününde iğnemi olduğumdan kalınlaşamıyor buda pek iyi olmuyor sanırım
Sonradan gördüm yazdığını teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?
Hım bana hep rahim çok iyi diyolardı bende diyodum neden acaba sürekli bunuda söylüyorlar üzerine basa basa.Gerçekten iyiymiş demekki.Sorma klomen benide mahfette aşırı tepki vermiş yumurtalarım üstelik 50mg klomenle şimdi buay kisti eritmeye çalışıyorz bakalım neler olucak.Klomen dyince artık sinirlerim hopluyo
canım bende ilk doktora gittiğimde rahim duvarın çok güzel bebek olursa tutunabileceği şekilde dedi 2 kere klomen kullandım aa çok ince dedi bende şaşırdım ama çok iyi demiştiniz dedim klomenin etkisindendir dedi o inceltiyormuş
Bana daha tedaviye başlamadanda iyi demişti.Tedavi sırasındada çok iyi dedi.kist oluştuktan sonrada çok iyi dedi.SAnırım benimkini etkilemedi.Umarım etkelemezde.Ben istemiyorum birdaha klomen kullanmayı
bence yumurta geliştirici iğnelere başla o daha etkiliymiş inş. ilk ayında hamile kalırsın
50mg klomen koca koca kistler yaptı.Sen bana iğneye başla daha etkili diyorsun
pko olupta evlenince hemen hamile kalan varsa yazsın lütfen yaaaaaaaaaa
canım aynı şey değilki klomen yaramazsa iğnelere geçiyor benim yumurtalarımda çabuk gelişiyor diye doktor iğnelere geçeriz olmazsa dedi sen çatlatma iğnesi olmadınmı?
benim arkadaşım var bu sitede aşılama için yumurta geliştirici iğneleri kullandığı ay hamile kalmış ve aşılamaya gerek kalmamış
aslında ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kalmıştım ama düşükden sonra 8 aydır olmuyor ve pkolusun dediler hamile kalmadan gittiğimde bişey yok dediler ama düşükden sonra pko varmış söylemiş olmamız lazım o doğuşdan gelen hastalık dediler
Ben klomen tarzı iğnelerin.Klomene cevap vermeyen (klomen sayesinde yumurtası büyümeyen kişilerde kullandığını biliyorum.iğne daha ağırdır bence.Araştırma yapma gereği duymadım hiç bu konuda ama mantıken öyle.Doktor söylemişse vardır tabi bir bildiği.Evet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Ovıtellemine böyle birşey.Ama kist oluştu daha doğrusu benim durumum karışık.Normal yumurtalığımdaki kistleri büyütmüş klomen.DOktor pko demişti bana ama değilmişim.Klomeni kullanınca yumurtalığımdaki basit kistler büyümüş!Karışık benim durumum yani.sanırım ilaçsız devam eder önümüzdeki ay yumurta takibine.Klomen tedavisini yapan doktoru değiştirdim.Şimdiki doktor bana bunları söyleyen.O bana sen 50mg klomenle bu hale geldiysen oooo dedi.Bilmyorum belkide 50mgı yarım yarım kullandırır.Çünkü ağır geldi 50mg klomen yada dediğin gibi iğne daha hafif ve etkinse onuda kullandırabilir görücez bakalım.
aaa canım öle mi korunmayı bırakıp hamile kalmışın iştye kendiliğinden negüzel ama niye düştü çocuk gelimedi mi kaç aylıkken düştü yada haftalıkken
1 aylıktı düştüğünde ama pko dan değil kızamıkçıkdan düştü daha sonrada pko denilen illetde geldi peşinden
yine onda pko nun da etkisi vardıor canım çünkü pko da bebek zor tutunuyomuş
ya 1 aylık da olsa yinede güzeldi dimi senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?