Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam bu konuyla ilgili ben 12 gün önce doktora gittim ilk kez adetim 10 gün geç kaldı ondan öncede kahverengi akıntı geldiği için 7 tane solda 2 tanede solda kist varmış bana adet olmam için primalut-n diye bi ilaç verdi 10 gün kullandım bıraktıktan sonra 3 veya 5 gün içinde gelir dedi bu suni bi yolmuş ve bende gelceğine dair bi belirti yok panik halindeyim başına daha önce gelen varsa paylaşabilir mi benimle
arkadaşlar aynı sorunlar bende de var kaç doktora gittim bana hep d.k hapı verip gönderiyodu bende çok tavsiye edilen bi doktora gittim bana kislerin spor egzersiz yaparak gecebileceğini söyledi 2 gün sonra tekrar gidicem bakalım gelişme var mı ne diyecek
benim ilk adet gördüğm aydan beri adetlerim düzensizdi 2 ayda 3 4 ayda bi oluyordum ilk başlarda ama hiç aldriş etmedim tüylenme vs gibi sorunum hiç olmadi ama 18 19 gibi yaşlarimda saç dökülmesi yaşadim neyse uzatmiym doktara gittim doğum kontrol ilaçları verdi inanin bir hafta kullandim ben bu kadar vücuda zarar veren bi ilaç hiç kullanmamiştim hemen biraktim yinede ümidimi kaybetmedim doktorlara gitmeye devam etmedim her dr doğum kontrol ilacı verdi ben yine kullanmadim sonra bi arkdasim takvim arkasinda sahlebin adet düzensizliğine iyi geldiğini okumuş bunu duydumda denemekten ne çikar dedim haftada iki üç kutu hazır sahlep alip içtim bi seferde kutuyu bitirdim inanin arkdaslar bi ay karnim ağridi afedersinz ishal felan sonra o ay beklemediğim aydi adet gördüm 30 40 günde bir adet görmeye başladim tekrar doktora gittim ultrason da dr dediki ne yaptin? kaybolmuştu kistlerim ben tabi çok sevinçli :) herkese sahleb tavsiye ederim
benim ilk adet gördüğm aydan beri adetlerim düzensizdi 2 ayda 3 4 ayda bi oluyordum ilk başlarda ama hiç aldriş etmedim tüylenme vs gibi sorunum hiç olmadi ama 18 19 gibi yaşlarimda saç dökülmesi yaşadim neyse uzatmiym doktara gittim doğum kontrol ilaçları verdi inanin bir hafta kullandim ben bu kadar vücuda zarar veren bi ilaç hiç kullanmamiştim hemen biraktim yinede ümidimi kaybetmedim doktorlara gitmeye devam etmedim her dr doğum kontrol ilacı verdi ben yine kullanmadim sonra bi arkdasim takvim arkasinda sahlebin adet düzensizliğine iyi geldiğini okumuş bunu duydumda denemekten ne çikar dedim haftada iki üç kutu hazır sahlep alip içtim bi seferde kutuyu bitirdim inanin arkdaslar bi ay karnim ağridi afedersinz ishal felan sonra o ay beklemediğim aydi adet gördüm 30 40 günde bir adet görmeye başladim tekrar doktora gittim ultrason da dr dediki ne yaptin? kaybolmuştu kistlerim ben tabi çok sevinçli :) herkese sahleb tavsiye ederim
anaa sahleple mi düzene girdi yaniii![]()
çok şaşırdım bende denemek isterim ama diyete girdim kilo alırım diye yapmak istemiyorum.. bende ne duyduysam yaptım soğan suyu bile içtim ama olmadı gelmedi bende oluruna bıraktım.. kaç ay içtin peki cnm sen? ben hergün 1 bardak içsem olmaz mı?
kızlar merhaba benim de son 1 yıldır adet sorunum var.daha önceleri de çok aşırı olmazdım ama son 1 yıldır neredeyse hiçe yakın oluyorum.benim her ay mutlaka oluyor ama beni rahatlatacak kadar olmuyorum.bi gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı.sonra da gebe kalmadım( düşükten sonraki 3 ay oldukça fazla oldum yalan yok o halimden çok memnundum.çünkü çok rahatladım adet olunca, zayıfladım.sonra yine azalmaya başladı.son gördüğüm adetim 3.günde tamamen bitti.zaten ilk günden itibaren pedi değiştirmesem doldurmayacak kadar oldum.adet göremeyince belimde kalınlaşma oldu göbeğim var mesela.bir de en belirgin ellerimde parmak üstlerimde tüy yoktu.parmaklarımın üstünde tüyler oluşmaya başladı.ben de pko olabilirmi diye araştırıyorum.doktora henüz gitmedim.muaynesi nasıl oluyor.ultrasonla bakılan bişeymi yoksa o doğum koltuğundamı muayne ediyorlar.o koltuktan çok korkuyorum
( nolur bana da anlatın ne yapmalıyım.