- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
evet ben istanbuldayim bende ozel bi hastneye gidiyom reklam olmasin ismni yazmak yasakdir belkiBen Antalyadayım Memorial hastanesine gidiyorum sen istanbuldasın sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben istanbuldayim bende ozel bi hastneye gidiyom reklam olmasin ismni yazmak yasakdir belkiBen Antalyadayım Memorial hastanesine gidiyorum sen istanbuldasın sanırım
Anladım Allah hepimize şifa versin Canım inşallah sende kısa Zaman'da bebişini eline alırsın insanın tanımadığı kişiye ettiği dua daha tesirli olurmuş senin için dua ettim edeceğim güzel haberlerini bekliyorumevet ben istanbuldayim bende ozel bi hastneye gidiyom reklam olmasin ismni yazmak yasakdir belki
Allah senden razi olsun insalah rabbim sanada hayirli evlatlar nasip eder hepimiz icin insalah senin adet duzensizligin varmi canimAnladım Allah hepimize şifa versin Canım inşallah sende kısa Zaman'da bebişini eline alırsın insanın tanımadığı kişiye ettiği dua daha tesirli olurmuş senin için dua ettim edeceğim güzel haberlerini bekliyorum
Sağol canım hepimizden yok benim adetlerim normal üşütmemeye dikkat et sen kendini sıcak tut hepAllah senden razi olsun insalah rabbim sanada hayirli evlatlar nasip eder hepimiz icin insalah senin adet duzensizligin varmi canim
ne guzel ya ben ilacsiz olmuyorumSağol canım hepimizden yok benim adetlerim normal üşütmemeye dikkat et sen kendini sıcak tut hep
Benimde bir dönemim vardı öyle geçer hep iyi düşün iyi enerji ver çoğunlukla psikolojik her şey ben inanıyorum burdan hamileyim yazacaksın banane guzel ya ben ilacsiz olmuyorum
ayy insalah iyiki yaziyosun bana cok saol cok tsk ederim abla desem sorun olurmu oyle canim diye hitap etmiyim buyuksun benden☺Benimde bir dönemim vardı öyle geçer hep iyi düşün iyi enerji ver çoğunlukla psikolojik her şey ben inanıyorum burdan hamileyim yazacaksın bana
Hiç sıkıntı yok istediğini diyebilirsin :)ayy insalah iyiki yaziyosun bana cok saol cok tsk ederim abla desem sorun olurmu oyle canim diye hitap etmiyim buyuksun benden☺
ya ben catlatma igenemi oldum 6. gunum idrarda pozitif cikdi ola bilirmi yoksa igenin etkisimi acil cevap verin bisi diyin lutfenHiç isıkıntı yok istediğini diyebilirsin :)
saol canim cevabin icin insalah vardir 6. gun bu gun ne kadar sonra bida yapsam acabaCanım 6 gün çıkar benimde çıktı sonra düştü bazen çıktı belli olmuyor 11. Güne kadar hiç bir şey garanti değil inşallah dinlen kafanı bir şeye takma olacak inşallah
11. Gün garanti canım biraz zor beklemek ama yapacak bir şey yok vardır inşallah pozitif ol çok heyecan yapmasaol canim cevabin icin insalah vardir 6. gun bu gun ne kadar sonra bida yapsam acaba
saol ya insalah vardir boyle cikinca umutlandim11. Gün garanti canım biraz zor beklemek ama yapacak bir şey yok vardır inşallah pozitif ol çok heyecan yapma
8. gun canim bu gun idrarda bakdim yine pozitif hemde koyu cikiyorsaol ya insalah vardir boyle cikinca umutlandim
ya sevinemiyorum ki belki yokdur hala igne etkisidir belki uc gun daga gecsin doktara gitcemBanada dua et 2. Denemem olacak
bilmiyorum cok degisik 14. gun belli olyomus igneden sonra benim 8. gun bu gun hala etkisinden mi cikiyo acaba ya ufya sevinemiyorum ki belki yokdur hala igne etkisidir belki uc gun daga gecsin doktara gitcem