Merhabalar...Ben de adet düzensizliği şikayetiyle PKO la maalesef tanıştım ve doktorum bana şu çok tartışılan diane35 i verdi.Ama ben bu ilacı kullanmadan önce alternatif tıpı da araştırdım ve uyguladım, dikkatinizi çeker mi bilmem ama amaç iyi olmaksa ve kıl tüy kilo pahasına bi çok yönteme başvuruyorsak denemeye değer diyerek denedim ve çok şükür ki pişman olmadım.(İbrahim Saraçoğlu Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü-MUCİZE İKSİRLER) bu adreste ilginç bi kür çıktı sürekli karşıma ve inanmazsanız uyguladığım ilk günden itibaren pıhtı şeklinde 5 gün süren akıntım oldu, hatta bi ara adet oluyorum sandım ama değildi.Hatta tekrar doktora gittiğimde pko olduğundan emin misiniz falan dedi zaten teşhis yeniydi ikinci gidişimde aldım bu tepkiyi.Şu da var ki hormon tahlilimin yorumunda doktor, düşündüğümden azmış çatlamamış yumurtlar demişti bana, daha çok başındayım belki ama bunu avantaj olarak görüyorum ve bu uyguladığım kürün yorumlarında aynı problemi yaşayan bi çok arkadaş şaşkınlıkla memnuniyeti bi arada yaşıyolar..Sizin de dikkatinizi çektiyse dediğim gibi kıl tüy kilo vs pahasına bi çok yönteme başvuruyosanız bu doğal yöntemi neden denemeyesiniz ki???? Paylaşımlarıma devam edicem...Sağlıklı günler..... :))))))