Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi yarın gideyim anlatayım derdimi ne yapacak doktor.sıkılsım artık inanın.bebek istiyorum 7 yıla girdik artık gelsin istiyorum bebişim.bak canım bnm sen yarın gıttıgın zamn doktoruna bır sor bakalım lutenly adındakı
hapı kullandıgında sana bır zararı olacak mı dıye.sonra hayır derse al o hapı cunku
o haoıda bana doktorum tavıye ettı neden demıstım kontrol hapı degılde o bıldıklerımızden
bu hap dedım bu hap ıle yıne hamıle kalınmaz dedı ama sedece otekı kontrol hapları gıbı
kılo aldırmaz goguslerde sısıklık yapmaz falan demıstı sen bır soyle bakalım ınsallah
verırıler o hapı ama bebek ıstemıyorsan verırıler ıstersen baska tedavıler veya yanında baska ılaclar
Canım kıllanma çok sorun değil çünkü incede olsa kalında olsa ağdayı yine yapıyoruz.
Pko olmaktan korkuyorum ben çünkü bu sene çene altımda çıktı, daha önce yoktu...
neyse kızlar ben cıkmak zorundayım su dosyaları bılgısayara aktarmam lazım
yoksa yarın daha da ısler dosyalar bınıyor ust uste ınsallah yıne gorusmek uzere
kıb canlar allaha emanet olun umarım kalbınızden gecen butun guzel duaların
kabul olması dılegımlekaydirigubbakcemile3
yok sivilce sadece adet dönemine yakın çıkıyor, ama sırtımda var, kilo alımıda yok, yani ben yemiyorum aslında ondan olabilir diye düşünüyorum.
En iyisi tahlil yaptırmak, teşekkürler kızlar umarım değilimdir...
bişe osrmak istriyorum. bende 5 aylık evliyiym . bekarken hiç adet düzensizliğim yoktu herşey normaldi. evlendim 3 .cü ayda sağ yu7murtalığımın çatlamadığını öğrendim. ama doktor solla hamile kalabilirsin dedi. kist geçmiyo tabi. çocuk istediğim için doğum kntrl hapı önermedi. bekleyelim aralıkla kntrollerime gel dedi. bnim durumumda olan varmı? civilcelerm hep vardı. kilom normal arada 1 2 kğ lıp veriyorum. tüylenme yok.. varmı durumum da olup bebek sahibi olan?
bi yarın gideyim anlatayım derdimi ne yapacak doktor.sıkılsım artık inanın.bebek istiyorum 7 yıla girdik artık gelsin istiyorum bebişim.
canım bnm ınsallah olur bu sefer olur kavusursun bebısıne allahım dualrını kabuleder
ınsallah.
bende pcoluuyum. gecen ay ögrendım hem kılo sorunum vardı hemde yüzümde raahatsız edıcı sıvılceler. glukofen dıye bır ılaç verdı doktor bıde folık asid. kullanan varmı acaba.
Pkoluyum pkolu olmaktan çok mutluyum sırnaşık şey sırnaşık şey