Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

neyse kızlar ben cıkmak zorundayım su dosyaları bılgısayara aktarmam lazım
yoksa yarın daha da ısler dosyalar bınıyor ust uste ınsallah yıne gorusmek uzere
kıb canlar allaha emanet olun umarım kalbınızden gecen butun guzel duaların
kabul olması dılegımlekaydirigubbakcemile3

bak canım bnm sen yarın gıttıgın zamn doktoruna bır sor bakalım lutenly adındakı
hapı kullandıgında sana bır zararı olacak mı dıye.sonra hayır derse al o hapı cunku
o haoıda bana doktorum tavıye ettı neden demıstım kontrol hapı degılde o bıldıklerımızden
bu hap dedım bu hap ıle yıne hamıle kalınmaz dedı ama sedece otekı kontrol hapları gıbı
kılo aldırmaz goguslerde sısıklık yapmaz falan demıstı sen bır soyle bakalım ınsallah
verırıler o hapı ama bebek ıstemıyorsan verırıler ıstersen baska tedavıler veya yanında baska ılaclar
bi yarın gideyim anlatayım derdimi ne yapacak doktor.sıkılsım artık inanın.bebek istiyorum 7 yıla girdik artık gelsin istiyorum bebişim.
Canım kıllanma çok sorun değil çünkü incede olsa kalında olsa ağdayı yine yapıyoruz.
Pko olmaktan korkuyorum ben çünkü bu sene çene altımda çıktı, daha önce yoktu...

her tüylenme pko anlamına gelmez.doktor muayenesinden geçmeden pkoluyum demen yanlış olur.

neyse kızlar ben cıkmak zorundayım su dosyaları bılgısayara aktarmam lazım
yoksa yarın daha da ısler dosyalar bınıyor ust uste ınsallah yıne gorusmek uzere
kıb canlar allaha emanet olun umarım kalbınızden gecen butun guzel duaların
kabul olması dılegımlekaydirigubbakcemile3

amin canım iyi akşamlar kolay gelsin yarın görüşmek üzere

yok sivilce sadece adet dönemine yakın çıkıyor, ama sırtımda var, kilo alımıda yok, yani ben yemiyorum aslında ondan olabilir diye düşünüyorum.
En iyisi tahlil yaptırmak, teşekkürler kızlar umarım değilimdir...

yok sivilce sadece adet dönemine yakın çıkıyor, ama sırtımda var, kilo alımıda yok, yani ben yemiyorum aslında ondan olabilir diye düşünüyorum.
En iyisi tahlil yaptırmak, teşekkürler kızlar umarım değilimdir...

canım o sivlce normal adete yakın çıkar zaten.bence sende pko yok emin olmak için usg çektir..

bişe osrmak istriyorum. bende 5 aylık evliyiym . bekarken hiç adet düzensizliğim yoktu herşey normaldi. evlendim 3 .cü ayda sağ yu7murtalığımın çatlamadığını öğrendim. ama doktor solla hamile kalabilirsin dedi. kist geçmiyo tabi. çocuk istediğim için doğum kntrl hapı önermedi. bekleyelim aralıkla kntrollerime gel dedi. bnim durumumda olan varmı? civilcelerm hep vardı. kilom normal arada 1 2 kğ lıp veriyorum. tüylenme yok.. varmı durumum da olup bebek sahibi olan?

bişe osrmak istriyorum. bende 5 aylık evliyiym . bekarken hiç adet düzensizliğim yoktu herşey normaldi. evlendim 3 .cü ayda sağ yu7murtalığımın çatlamadığını öğrendim. ama doktor solla hamile kalabilirsin dedi. kist geçmiyo tabi. çocuk istediğim için doğum kntrl hapı önermedi. bekleyelim aralıkla kntrollerime gel dedi. bnim durumumda olan varmı? civilcelerm hep vardı. kilom normal arada 1 2 kğ lıp veriyorum. tüylenme yok.. varmı durumum da olup bebek sahibi olan?

merhaba canım,bnde oyle bır sey yok ama gorumcemın eltısınde oyle sorun vardı
ve hamıle kaldı ıkı tane de erkek cocugu var.bnm gordugum ve bıldıgım bnlar ınsallah
senınde engel degıldır

evanur çok sğl ya inan yüzümde tebbessüm oldu yazını okuyunca. inşallah rabbim herkezin yardımcısı olur.

bende pcoluuyum. gecen ay ögrendım hem kılo sorunum vardı hemde yüzümde raahatsız edıcı sıvılceler. glukofen dıye bır ılaç verdı doktor bıde folık asid. kullanan varmı acaba.

benim 3- 4 aydır sağ yumurtalıkta çatlamama sorunu var ama bana hiç o tarz ilaçlar vermedi doktr :(

bende pcoluuyum. gecen ay ögrendım hem kılo sorunum vardı hemde yüzümde raahatsız edıcı sıvılceler. glukofen dıye bır ılaç verdı doktor bıde folık asid. kullanan varmı acaba.

ii geceler bende pcoluyum glucopage kullanıyorum bende bide serophene (klomen) ama bana doktorum folik asit vermedi bebek isteyen herkesde folik asit kullanıyomuş bende bu akşam aldım o ilacı ama tereddüt ediyorumm kullanmaya doktor neden önermedi acaba bilgin varsa açıklarmısın cnm içsem bişi olurmu acaba

ben hiç mutlu değilim vallaa bebek istiyom olmuyo uğraşıyomm bölee ilaç kullan millet kocası ceket atsa kalıyoo

Back
X