Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

rıca ederım canım bnm ıcınde aynen oyle ınsanın arkads ortamı olsa bıle ınan kı degısen hıc bır sey olmuyor ben kendı adıma konusayım ben anlatamıyorum herseyımı ama burası ısde cok farklı burayı hıc bır sey tutamaz bence.

yaaaa o zaman kızlar sizce hem pcom hem de ayrı bir yumurtalık kistim olabilir mi korktum şimdi yaaa açıkçası bebek için umudum yok zaten bi şey de hissetmiyorum hayal de kurmuyorum daha çok başka bi rahatsızlık olabilir mi diye düşünüyorum ama daha 1 ay olmadı muayene olmuştum raim içi temizdi 1 ayda kist çıkar mı

cnm muayneden sonra adet oldun mu peki ? eğer kntrollerden sonra adet olmadıysan kist olması mümkün değil. ilaçların varsa yan tesirlerini oku. yada bi adet gününü bekle bakalım

smnr canım zannetmıyorum 1 ayda bırden bıre kıst cıkacagı muaynede mutlaka kucuk ama cok mucuk bır sey olsaydı bıle mutlaka gozukurdu.bnce kıst falan yok sende.

smnr canım zannetmıyorum 1 ayda bırden bıre kıst cıkacagı muaynede mutlaka kucuk ama cok mucuk bır sey olsaydı bıle mutlaka gozukurdu.bnce kıst falan yok sende.

sağol canım ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim bir an aklım karıştı hayırlısı artık geçer heralde

kızlar kocişkomun doğum günü yaklaşıyo ne alsam acaba karar veremedim farklı bi şey olsun istiyorum

amonra seni neden dışlayalım. hadi bak tanışalım . senin problemin nedir. bizler burda paylaşıp birbirmizle dertleşiyoruz sende katıl aramıza :)

sağol canım ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim bir an aklım karıştı hayırlısı artık geçer heralde

gececek allahın ıznıyle bıtecek hepsı bıtecek hemde.ılerıde bunları konusmayacaz artık pco olupda hamıle kalanlar topıgı acacaz orada konusacaz.ınsallah allahım:Saruboceq:

ben yeni değilim ki tanışıyoruz zatenyerimseniben ben de pko luyum işte uğraşıyorum yeni evliyim ama çocuk düşünmüyoruz henüz

kızlar kocişkomun doğum günü yaklaşıyo ne alsam acaba karar veremedim farklı bi şey olsun istiyorum

ayyy canım gercekden su anda aklımda hıc bır sey yok dusunmem lazım.bnm esım bıraz cınsdır saat takmaz,kolye takmaz,kolay kolay kıyefet begenmez.aklıma gelmedık bır suru cınscıns huyları....ama gecen bu dogum gununde parfum aldım ve mumlarla bır yol yaptım sonra cagırdım esımı oda yatıyordu ozman bende gece kalkıp ugrastım.mumla yanan yoldan gecerken yolun bıtımınde hedıyesı duruyordu cok ramontıkdı mum ısıgı falan sonra da anlarsınız yaaaaa:kedi:

Back
X