Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

sğln arkadaşlar. inanın çok kötü durumdayım. artık herşeyi geçtim bu durumdan hemen kurtulmak istriyorum :( hiç gücüm kalmadı sanki yarın dktora gidicem kan tahlili istiyo çünkü 2 günde bir. kendisine yalvarıcam bundan hemen kurtulmanın bi yolu yokmu neden bekelmiyor :((((dayanamıyorum ya kızlar. insanlara durumumu anlatırken bile ağlıyorum konuşuyorum :(((

sğln arkadaşlar. inanın çok kötü durumdayım. artık herşeyi geçtim bu durumdan hemen kurtulmak istriyorum :( hiç gücüm kalmadı sanki yarın dktora gidicem kan tahlili istiyo çünkü 2 günde bir. kendisine yalvarıcam bundan hemen kurtulmanın bi yolu yokmu neden bekelmiyor :((((dayanamıyorum ya kızlar. insanlara durumumu anlatırken bile ağlıyorum konuşuyorum :((([/QUOTE
canım sana demiştim kimseye söleme diye :umursamaz::umursamaz: nazar:nazar: değer diye ama neyse sağlık olsun canım üzülme:roflol::roflol:

artık bi süre bebek diye düşünmek istemiyorum. rabbimin izniyle şu durumdan biran evvel kurtulmak istiyorum :((( bu siteyede uzunca girmicem arkadaşlar inanın çok yıprandım en samimi arkadaşımda hamile sürekli bir aradayız onun adına çok mutluyum ama ben kendim için onu gördükçe çok üzülüyorum :( hepiniz a.e.olun rabbim hepimizin gönlüne göre versin. cnm ayrıca nazardır doğrudur ama zaten bebek olması gereken yerde beklememiş olmaması gereken yerde oluşuyo sanırım. bu ennnn baştan belliydi ama ben sonradan öğrendim. hayırlısı nediyim

kkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum :((( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. we inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum :( artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum :((( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. en kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. rabbimden hayırlısını isteyin. hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam :((( rabbim yinede hayırlısını verir inş. yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum

canım benim ya daha yeni girebildim ne kadar üzüldüm bilemezsin halbuki hamile olduğuna en çok sevinen bendim aslında dış gebelik pco da çok rastlanan bir durummuş o yüzden ben daha şimdiden buna kendimi hazırlamıştım bile ama senin dediklerine bakılırsa hiç de öyle kolay olmuyor insanın hayalleri yıkılıyor canım her şer görünende vardır bir hayır belki bunu söylemek şuan için anlamsız geliyor ama insanoğlu yaşadıkça bunun farkına varıyor sonuçta sende kist vardı belki de bu kistle hamile kalman bebeğine ilerleyen zamanda zarar verecekti ve sen daha zor günler geçirecektin şimdi en azından daha yolun başındasın öncelikle kistinle ilgili tedavini ol ondan sonra Rabbim tekrar yüzünü güldürür inş bize bu sitede en çok moral veren sendin Allah razı olsun lütfen sen de Allah a sığın. belki bu siteye girmemekle yalnız kalmak, kafanı dinlemek istiyorsun ama biz hep burdayız derdine derman olmak için ya da en azından öyle hissettirmek için varız :teselli:

kkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum :((( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. we inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum :( artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum :((( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. en kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. rabbimden hayırlısını isteyin. hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam :((( rabbim yinede hayırlısını verir inş. yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum

sğln arkadaşlar. inanın çok kötü durumdayım. artık herşeyi geçtim bu durumdan hemen kurtulmak istriyorum :( hiç gücüm kalmadı sanki yarın dktora gidicem kan tahlili istiyo çünkü 2 günde bir. kendisine yalvarıcam bundan hemen kurtulmanın bi yolu yokmu neden bekelmiyor :((((dayanamıyorum ya kızlar. insanlara durumumu anlatırken bile ağlıyorum konuşuyorum :(((
:a015:ahhcnm cok kötü oldum okuyunca seni cok iyi anliyorum insanin hic birseyi gözü görmüyor o an allahim acini hafifletsin biran önce kurtarsin hayirlisini versin söylenecek sözler okadar yetersiz kaliyorki aci cok büyük biliyorum bitanem ama tam sabiretmek zamani rabbimin sinavi bizlere isyan ettirmesin rabbim baska acilar vermesin allah yardimcin olsun bitanem :Saruboceq:

meraba kızlar daha önce civan perçeminde bahsetmiştim soğan kürünü uygulamış ama faydasını görmemiştim.arkadaşlar civan perçemını 10 gun ıctım ve adet oldum bu arada ben 6 yıldır pcos hastasıyım tafsiye ediyorum.umarım sızede faydalı olur.

yok be güzelim nerde bizde o şans negatif ilaca başladım gerçi bende çok fazla siteye takılamıyorum malum iş yogunlugu akşamları kitabımı yazıyorum ama yinede bu siteye göz atmadan yapamıyorum en çok eşim bu siteye üye olduguma seviniyor biraz olsun kitap yazmanın dışına çıktıgım için çünkü kitabın içerigini ona veya kimseye söylemiyorum o yüzden bana canı sıkılıyor öpüyorum canım seni kendine iyi bak
hayırlısı canım ya.işallah en kısa zamanda gelir bebişin.

:teselli: :teselli: :teselli: canım ya çok üzüldüm işallah yanılmıştır doktorlar.:Saruboceq:

sğln arkadaşlar. inanın çok kötü durumdayım. artık herşeyi geçtim bu durumdan hemen kurtulmak istriyorum :( hiç gücüm kalmadı sanki yarın dktora gidicem kan tahlili istiyo çünkü 2 günde bir. kendisine yalvarıcam bundan hemen kurtulmanın bi yolu yokmu neden bekelmiyor :((((dayanamıyorum ya kızlar. insanlara durumumu anlatırken bile ağlıyorum konuşuyorum :((([/QUOTE
canım sana demiştim kimseye söleme diye :umursamaz::umursamaz: nazar:nazar: değer diye ama neyse sağlık olsun canım üzülme:roflol::roflol:

gülen smileler hiç hoş olmamış kusura bakma ama.arkadaş yazarken ağlıyorum demiş:olmaz:

bekara karı boşaması kolay derler ya, bizim halimizden bizim gibi olanlar anlar ancak.rabbim yardımcımız olsun.

canım üzülme allah tekrar nasip eder bende 8.haftalık düşürdüm 1.çocugum olmasına ragmen çok istekliyim düşük yaptıgım il zamanlar hep şunu düşünüyordum acaba yavrumun güzü nasıldı cinsiyeti neydi bak bu şiire kulak ver
YAVRUM
bendeki sessizligin çılıgıydın
gözlerimdeki ışıgın adıydın
hayatımın tadıydın
ben seni bukadr arzulayıp isterken
elimi uzttım neden tutmadın
yavrum ben seni çok ama çok istedim
kokunu içime çekmek isterdim
yavrum sen bana nasip olmadın
oysaki benseni çok.çok istedim
bu şiir benim hiç görmedigim yavrumaydı bende senin geçtigin zorlu yoldan geçtim ama içimdekileri kagıda dökünce biraz olsun rahatlıyorum sunu unutma hayat ne olursa olsun devam ediyor en azından yapıcak şey yok artık burayakadar sözüyle karşılaşmıyoruz bu cevapla karşılaşmak hiç birimize nasip olmasın kendine iyi bak seni öpüyorum

canım üzülme allah tekrar nasip eder bende 8.haftalık düşürdüm 1.çocugum olmasına ragmen çok istekliyim düşük yaptıgım il zamanlar hep şunu düşünüyordum acaba yavrumun güzü nasıldı cinsiyeti neydi bak bu şiire kulak ver
YAVRUM
bendeki sessizligin çılıgıydın
gözlerimdeki ışıgın adıydın
hayatımın tadıydın
ben seni bukadr arzulayıp isterken
elimi uzttım neden tutmadın
yavrum ben seni çok ama çok istedim
kokunu içime çekmek isterdim
yavrum sen bana nasip olmadın
oysaki benseni çok.çok istedim
bu şiir benim hiç görmedigim yavrumaydı bende senin geçtigin zorlu yoldan geçtim ama içimdekileri kagıda dökünce biraz olsun rahatlıyorum sunu unutma hayat ne olursa olsun devam ediyor en azından yapıcak şey yok artık burayakadar sözüyle karşılaşmıyoruz bu cevapla karşılaşmak hiç birimize nasip olmasın kendine iyi bak seni öpüyorum
:çok üzgünüm:cnm siirin cok güzel benide alip götürdü :a015:benimde tam 5 kaybim var allahima sükürler olsunki birtane saglikli yavru bana nasip etti annelik duygusunu tüm isteyenlere taddirsin bizlerinde yavrularini kardessiz birakmasin rabbim ins :Saruboceq:

SEYDAM ben seni bu sitede ilk defa görüyorum yanılmış ola bilirim yinede hoşgeldin duan için amin

SEYDAM ben seni bu sitede ilk defa görüyorum yanılmış ola bilirim yinede hoşgeldin duan için amin
cnm bütün pco icin acilmis topiklere yaziyorum burayada yazmistim sanirim birkere cevap veren olmayinca fazla yazmiyorum hosbulduk cnm yinede sagol

meraba kızlar daha önce civan perçeminde bahsetmiştim soğan kürünü uygulamış ama faydasını görmemiştim.arkadaşlar civan perçemını 10 gun ıctım ve adet oldum bu arada ben 6 yıldır pcos hastasıyım tafsiye ediyorum.umarım sızede faydalı olur.

nerden bulunur bu civan perçemi? nasıl uyguladın? hangi gün başladın?
bende pcos var.. adet olamıyorum. onun için soğan kürü yapayım dedim ama çalışıyorum o nedenle taze yapıp içemem...

Back
X