kkızlar çok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum. şuan dış gebelik teşhisi konuldu. beta hcg değerlerim bir düşüyo bi yükseliyo şuan 516. yarın yine kan değerlerine bakılcak cuma günü yine. ağrılarım hala devam ediyor. çok korkuyorum

(( ltfn bebeğim olmuyo diye kendinizi yıpratmayın rabbim beterinden korusun. bakın halime beni örnek alın üzmeyin yıpratmayın kendinizi. ben üük ihtimal bu durumun sonucunda ameliyat olucam. we inan şu durumdan biran evvel önce kurtulmak istiyorum

artık bebek düşünmüyorum bunun için çok uzun zamana ihtiyacım var. etrafımdaki herkez normal gebelik yaşarken ben neden böle oldum diye isyan etmek istemiyorum yaşanması gerekiyormuş yaşıyorum

(( ama çok kötüyüm inanın gözyaşlarıma hakim olamıyorum. sizde neden çocuğum olmuyo demeyin. en kötü ihtimal aşıla yaptırır sonrada olmadı
tüp bebek denersinizz yada nebilim saçmaladım belkide. ama beni gözünüzün önüne getirin ve neden olmuyo diye yıpratmayın . bi gün testler poztif çıkınca sevinçten havalara uçan ben 2 gün sonra beta hcg anormalleşince ne hale geldim bakın. rabbimden hayırlısını isteyin. hala da durumumun ne olcağı bellideğil yüksek ihtimal ameliyat ağrılar sancılar aylarca korunmak zorunda kalıcam

(( rabbim yinede hayırlısını verir inş. yaşnaması gerekiyormuş bu acı günleri yaşıyorum