Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ıyılık canım ne olsun ısde evdeyım utu yemek falan derken yavas yavas bugunde bıtıyor sonra yıne aynı kosusturma.

haklısın walla. aman hep aynı inan :) bu kadınların çilesi ne bitmez çile anacım :)

bıtmez bıtmez.ama bır yandan da derler yaaa hanı kırk hadısde cennet ennelerın ayakları altındadır dıye gercekden de oyle bence.elbet bır gun bnde anne olacam ben buna ınanıyorum polıkıstıgım olamam dıye bır sey yok allahın ıznıyle oda olacak

mehaba nagihan nasılsın bebiş varmı bi ara vardı ozamandan beri pek giremedim siteye bende gittim dr.ra iğne olucam yumurtalıklarım için hayırlısı tenmuzda olucam bi aksilik olmassa son gelişmeleri yazarsan sevinirim öpüyorum kendine iyi bak bya.s

mehaba nagihan nasılsın bebiş varmı bi ara vardı ozamandan beri pek giremedim siteye bende gittim dr.ra iğne olucam yumurtalıklarım için hayırlısı tenmuzda olucam bi aksilik olmassa son gelişmeleri yazarsan sevinirim öpüyorum kendine iyi bak bya.s

sğl cnm iyiym . çok şükür 14 haftalık hamileyim. rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inş. rabbim şifa versin inş. sende güzel haberlerini bi gün burda paylaşırsın rabbim izniyle inş.

herkese merhaba,bugun dunya kadınlar gunu herkesın kadınlar gununu kutlarım

cnm benim sğl seninde kadınlar günün kutlu olsun. bu aralar yoğunum gelen giden falan ben biyerlere gidiyorum nete girdiğimde de bağlantım olmadık yerde kopuyo derken pek nette vakit geçiremiyorum açıkcası. inş sende iisindir cnm benim

cnm benim sğl seninde kadınlar günün kutlu olsun. bu aralar yoğunum gelen giden falan ben biyerlere gidiyorum nete girdiğimde de bağlantım olmadık yerde kopuyo derken pek nette vakit geçiremiyorum açıkcası. inş sende iisindir cnm benim

sagol bnde ıyıyım.degısen hıc bır sey yok bıraktıgın gıbıyım.olsun canım sorun degıl bız hep buradayız.hamıs olur bızler gıderız yerımıze baskaları gelır.bayrak teslımı gıbı bır sey.bnce hamılelıgın tadını cıkar.sonra zaten cocuk olunca bıraz zor vakıt bulursun topıge gırmeye bnm ıcın hıc mı hıc sorun degıl.zaten amacaımız da bu degıl mı.sadece burada pco sendromu olupta hamıle kalanların bılmelerı yeter bnce.kocaman optum canım kıb.heeee bu arada cınsıyet bellı oldugu zman mutlaka yaz ok.ısmını ne vermeyı dusunuyon....opuyorumnanaktanŞeniz

haklısın cnm benim.doktor 1 ay sonra gel artık dedi ilkten 15 günde bi gidiyorduk şimdi aya döndük. kısmetse nisan 5 gibi gidicem ozaman cinsiyeti belli olucak sanırım. isim konusunda çok kararsızım :) bakalım erkek isimlerinden aklımda rüzgar, batu, poyraz , yiğit gibi iisimler var. kız içinse defne, tuana, berrak, gibi bakalım gerçi eşimle isim konusunda didişiyoz ama bakalım hayırlsı artık sağlıklı olsunda varsın ismi en son konsun

hayırlısı olsun bıtanem sız aranızda halledersınız.ayyyy acaba ne oldu yaaa smnrden bır haber yok ınsallah kotu bır sey yoktur yaaaa.

merhaba aranıza bi pco lu daha katıldı.adetlerim düzenli 28 günde bir vajinal usg sonucu kist yok kilo artışı olsada ki bu yemeği fazla yememden kaynaklanıo ama hemen verebiliyorum mesela gecen sene yaptığım 28 günlük diyetle 7 kilo vermiştim ama kıllanma sorunum var 17 oh progesteron hormonum 19.00 çıktı ve konulan teşhis PCO.....
tedavisi uzunmu kızlar hiç ümit yokmu???

merhaba aranıza bi pco lu daha katıldı.adetlerim düzenli 28 günde bir vajinal usg sonucu kist yok kilo artışı olsada ki bu yemeği fazla yememden kaynaklanıo ama hemen verebiliyorum mesela gecen sene yaptığım 28 günlük diyetle 7 kilo vermiştim ama kıllanma sorunum var 17 oh progesteron hormonum 19.00 çıktı ve konulan teşhis PCO.....
tedavisi uzunmu kızlar hiç ümit yokmu???

hosgeldın canım.pco ıcın soyluyorsan eger tadvıyı.bnm doktorumun demesıne gore omur boyu senınle.ama sadece tıpa yenılıyorlar hamılelıkse kalabılıyorsun er ya da gec.doktorumun bırde soyle demıstı pco sendromu olan kısı yuzde seksen hamıle kalabılıyormus.bnde pco var esımde de sorun cıktı spermlerı yetersız tup bebek onerdı bu durumda artık nasıp hayırlısı.o ılac haknda hıc bır sey bılmıyorum.cunku hıc kullanmadım.bır de herkesde aynı ozellıklerı gostermez pco.mesela bnm adetlerım duzensız ve gebe kalamama sorunum var okadr.kımınde kıllanma,kılo.seker hastalıgı,adet duzensızlıgı su anda aklıma gelmedıgı bır kac daha ozellıgı var.umarı bebek ıstıyorsan hemen bnce tadavına bak.pco olupda kımılerı de hemen hamıle kalabılıyor onlar sanslı ınsanlar ısde.

ınsallah yaaaa haber yok yaaa delırecem burada acaba ne oldu yaaa ınsallah vardır bebeısı

Back
X