Arkadaşlar bende pco'luyum, 1 yıl 4 aylık evliyim ve daha 1 aydır yeni doğum kontrol haplarını yeni bıraktım... Doktorum adet dönemimin 5, 6, 7, 8 , ve 9. günleri serephone adlı bir ilaç verdi ve bu günlerde 1 er tane al dedi. BU İLAÇ YUMURTALARI OLGUNLAŞTIRACKMIŞ. Daha sonra doktorum dediği tarihte gidip yumurta sayımı yaptırdım. Doktorum 4 tane yumurtamın olduğunu ancak büyüklüklerinin daha büyük olması gerektiğini ama kimi insanlarda geç büyüyebileceğini bu yüzden tekrar 2 gün sonraya randevu verdi ancak ben gidemedim. doktorumun eğer adet kanaman olursa aynı ilaçla tedaviye dozu artırarak devam edeceğini söyledi... Tabi unutmadan bu tedaviye başlamadan önce Açlık Kan Şekeri, TSH, Prolaktin ve İnsülin testlerini de yaptırdım. ALLAH'a şükür hepsi normal... Pco'lu arkadaşlara tavsiyem kilo versinler, kilo bu hastalık için doktorlar tarafından hiç istenilmeyen bir durum... Benim geçen ayki ilk regl günüm 15 ekimdi, serephone kullandım ama hala regl olmadım idrer testi yaptım ancak birşey çıkmadı... bu ilacı kulanan ve regli çok gecikenler varmı?