Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

ben burdayım:) ben de de göğüslerde acayip bi hassasiyet ve gaz var öyle böyle değil. hem bağırsaklarımda hem miğdemde ama hamile olamam bu imkansız. sebebi ne acaba yumurtlamayla bi alakası mı var

bılmıyorum kı canım neden belkı hamılesındır.bnm hamılelık ıcın belırtıler cok erken
calısdıkdan sonra ıkı gun sonra belırtıler cıkmaz kı ayyyy bılmıyorum yaaaa offffff
acaba cıkar mı kı.ben ymurtladıgımı anlayamıyorum bır degısıklık hıssetmıyorum.

ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kalmam mümkün değil ama aklıma düşürdün acaba mı????

canım gorumcem hap kullanırken kaldı hamıle,ıs yerınden arkadsım hap kullnırken
kaldı.bılmıyorum cocuk ıstıyor muydun sen ıstemıyrosan bıle oyle bır sey varsa
bıle bnce uzulme senın yerınde olmak ısteyen cok kısı var ınan bana.allah
gonlune gore versın

yumurtlama ve çatlama belirtileri neler gerçekten bilen biri yok mu

canım yumurtlama döneminde yumurta akına benzer bir akıntı oluyor bu akıntının olması yumurtaların çatlama seviyesine geldiğini gösteriyormuş yumurtlamayı kasıklardaki ağrıyla hissetmek nerdeyse imkansızmış doktorlar yumurta gelişimini sadece ultrasonla, çatladığını da kan tahliliyle anlayabiliyorlarmış bilgin olsun bi arkadaş yazmıştı ordan biliyorum

olsa hiç üzülmem tabi. şu an sadece ev kredisi ödüyoruz sıkıntılarımız var die erteliyoruz ama olsa neden oldu bile demem. akşam gidip test yapıcam.

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar öpüldünüz...

kızlar bnde ısde o akıntıda olmuyor.ben anlayamıyorum
yumurtladıgımı cunku vucudum da degısık hıc bır sey yok
olmuyor.cok arıyorum o belırtılerı ama yok

neyse ben cıkıyorum kımselerın
acagı yok herkse hayırlı aksamlar
ınsallah bıran once hayırlısıyla
saglıkla bebıslarımıze kavusuruz:Saruboceq:

yaaaa kızlar ne oldu daha ıkı gun once
nerdeyse en az 5 kısıydık ıkı gunden
berı kımseler acmıyor.umarım kotu
bır sey yoktur.hafta sonun acın heeeopuyorumnanaktan

merhaba kızlar sanırım herkes yazmaya ara vermiş ben çok yoğundum o yüzden hiç bakamadım bu arada adet oldum moralim çok bozuk senağlama gerçi biliyodum hamile olmadığımı ama yine de umudum vardı neyse bir dahaki aya kaldı artık çalışmalara son hız devam. Allah dileyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah

inşallah bi dahaki aya canım üzme kendini. ben de bu ay doğum kontrol hapını bırakıp doktora gidip muayne olmayı düşünüyorum

uzulmeyın kızlar olsun umudumuzu kaybetmek yookk calısmalara devam:kedi:
olmadım adet ama olcak gıbıyım bugun doktordan randevu alacam artık yarına mı
verır yoksa persembeye mı bılmıyorum hem hamıle olsam bıle doktor anlar.embrıyoların bolundugunu
gorebılır zannetmıyorum hamıs oldugumu.3 aylık tedavım bıttı sayılır.bır an once vakıt kaybetmeden
yenı asamalara tedavılere gecmek ıstıyorum.artık saglıklı hayırlı bebekler olsun da o yeter...uzulme
canım umudunu sakın kaybetme elbet bır gun olacak rabbım bunları bıze cok gormez..cunku o
her kulunu ozene bezene yarttıgı gıbı hepsınıde sever buda allahın verdıgı bır sabır dersı dıyelım buna
bakalım onun sevgısıne layıkmıyız dıye opuyorumnanaktan

gıdemıyorum dr.cunku turkıyedey mıs haftaya gelecekmıs
artık haftaya randevuyu alırım bırazcık uzuldum vakıt kaybetmek
ıstemedıgım ıcın ama olsun artık herseyde vardır bır hayır
allah buyuk

selam arkadaşlar. Bende pco luyum ve yaklaşık 2 yıl diane 35 kullandım. şikayetlerim sivilce ve kiloydu. bu sürede taşındım ondan 2 defa daha farklı doktora muayene oldum. bana söyledikleri kistlerin varla yok arası ama ilaca devam oldu. 2. gittiğim doktordan memnun kalmadığım için bu hastalık hakkında uzman birini buldum. Yeni doktorum ailemde(annem, teyzem) kanser geçmişi olduğu için dianeyi hemen kesmemi söyledi. Birkaç tahlil istedi, ultrason çektirdi ve bana agnucaston denen ilacı verdi. Adetimin ilk günü başlamam gerekiyormuş ama daha adet olamadım. dianeyi kullanmaya devam etsem dün olmam gerekiyordu :(
Anladığım kadarıyla bu ilaç doğurganlığı arttırıyormuş diane'nin aksine. Ayrıca yan pek yan etkiside olmadığı söylenmiş ama içinizde bu ilaç hakkında bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.

bu ilacı bana pms sendoromu için önermişti bi doktor arkadaşım şiddetli sancım regl dönemi ruhsal dengesizlik sinir falan olurdu. hormonları düzene soktuğunu söylemişti. bi ay kullanıp devam da etmedim adetleri düzenlediğini de biliyorum ve bitkisel içerikli çok fazla sentetik olmadığını söylemişti bana

mesajın için çok teşekkürler. Yan etkisinin olmadığını duymak güzel. Nette biraz araştırdımda pco için bu ilacın verildiğine ait bir bilgiye denk gelmedim. Doktorum bana şu kadar zaman kullan gibi bir süre vermedi. Kullan şikayetlerin geçiyormu, geçmezse görüşelim dedi ilacı değiştiririz olmadı dedi. İçinizde agnucastonu pco tedavisi için kullanan var mı? fisfisfis

Back
X