Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende aynı bende 2,5 yıllık evliyim bizde 8 aydır filan korunmuyoruz doktora yaptıgım için eşimle ayda 1 hafta beraberiz acaba ondanmı onuda bilmiyorum, ya acıkcası doktora gitmeyede cesaretim yok o kadar emek verdik evlendik şu an kavusmak üzereyiz ama birde kötü bişey olursa diye korkuyorum offf
canım ben sana baştan anlatayım kendimi. Benim de yumurtalarım pcos yüzünden zamanında çatlamıyo ve normalden büyük oluyormuş o yüzden önce doktorum 3 aylık progestan diye bir ilaç verdi ilaca başladığım gibi adetlerim 18 günde bir olmaya başladı normalde geç olurdum. Ancak ilaç sosyal yaşantımı bozacak kadar ciddi baş dönmesi yapınca son kutuyu bırakmak zorunda kaldım bu sefer de doktor glucophage adında pcos un tedavisinde kullanılan bir ilaç verdi şuan devam ediyorum bu ilaç da insülin direncini kırarak yumurtlamayı düzenliyormuş ve son gidişimde de eşim ve benim tüm kontrollerimin temiz çıkmasına rağmen (pcos hariç) 9 aydır hamile kalamamam nedeniyle klomen diye bir ilaç verdi bu ilaçla hamile kalan çok varmış öyle okudum sana da doktorun belki tüm tetkikleri henüz yapmadığından vermemiş olabilir. Peki sen şimdiye kadar neler yaptırdın
Sağolun kızlar yaa bana destek olduğunuz için, evet bu aralar bebek görmeye bile dayanamıyorum ağlayıp duruyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tamam aksam ilk işim eşime söylemek ama doktora gitmek için biraz daha zaman gecsin yeni yılda gideyim of cok korkuyorum doktora gitmekten yaa, akşama kadar bir sürü hoca görüyoruz hastahaneye gittimmi bir tırsak oluyorum
Sağolun kızlar yaa bana destek olduğunuz için, evet bu aralar bebek görmeye bile dayanamıyorum ağlayıp duruyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tamam aksam ilk işim eşime söylemek ama doktora gitmek için biraz daha zaman gecsin yeni yılda gideyim of cok korkuyorum doktora gitmekten yaa, akşama kadar bir sürü hoca görüyoruz hastahaneye gittimmi bir tırsak oluyorum
smnr cnm bende pcosum 2 aydır seropheme kullanıyorum (klomen) bide glucopagee içiyorum 1 ay kullandım sonuç negatif 2.ci ayki ilacımıda içtim yarın günlerim başlıyor yumurtlama günleri çalışmalara başlıcez bakalım bu ay ne olucak bilmıyorum hayırlısı
hadi hayırlısı bakalım Allah ım sen isteyen herkese tatlı tatlı bebişler nasip eyle başta bana ve buradaki arkadaşlarıma
ben geldım kızlar bakıyorum da cogalmısız
bu duruma sevıneyım mı uzuleyımmı anlayamdım
pco yuzunden
ben geldım kızlar bakıyorum da cogalmısız
bu duruma sevıneyım mı uzuleyımmı anlayamdım
pco yuzunden
kızlar sorumu maruz görün bişe sormak istiyorum. sizdede tek yumurtalıktami sorun var yoksa her ikisindemibenim bu sol kasığımda sancımaya başladı sadece sağda vardı acaba soldamı bu hastalığa tutuluyo diye hem korkuyo hemde merak ediyorum
![]()