Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

smnr haklısın araştırıyorum zaten iyi bi önerilen doktor gerçi bu doktordan da memnunum ama dediğin gibi çok vakit harcatan var bu doktorlardan rabbim hepimiz için hayırlı evaltlar nasıp etsin inşallah. doydo haklısın ama bu hastalık kötü değil kafanda büyütme ne kadar takarsak okadar içinden çıkılmaz hal alıyor eşinlede paylaş başla tedavine hayırlısını bekle

Canım bende aynı bende 2,5 yıllık evliyim bizde 8 aydır filan korunmuyoruz doktora yaptıgım için eşimle ayda 1 hafta beraberiz acaba ondanmı onuda bilmiyorum, ya acıkcası doktora gitmeyede cesaretim yok o kadar emek verdik evlendik şu an kavusmak üzereyiz ama birde kötü bişey olursa diye korkuyorum offf

canımın içi korkacak bi şey yok sen şuan benim geçtiğim ilk aşamalardan geçiyosun sakın stres yapma her şeyde olduğu gibi bu hastalıkta da stres en büyük düşman bu arada eşinden hiçbir şeyi saklama zaten saklanacak bi şey de değil anladığım kadarıyla eşinle paylaşmadığına göre eşinin sperm testini de yaptırmamışsınızdır bak bu da önemli bir ayrıntı önce bu konuyu eşinle paylaş sonra da spermiogram yaptırın tatlım önce ne var ne yok baktırıp ona göre tedaviye başlamak lazım

canım ben sana baştan anlatayım kendimi. Benim de yumurtalarım pcos yüzünden zamanında çatlamıyo ve normalden büyük oluyormuş o yüzden önce doktorum 3 aylık progestan diye bir ilaç verdi ilaca başladığım gibi adetlerim 18 günde bir olmaya başladı normalde geç olurdum. Ancak ilaç sosyal yaşantımı bozacak kadar ciddi baş dönmesi yapınca son kutuyu bırakmak zorunda kaldım bu sefer de doktor glucophage adında pcos un tedavisinde kullanılan bir ilaç verdi şuan devam ediyorum bu ilaç da insülin direncini kırarak yumurtlamayı düzenliyormuş ve son gidişimde de eşim ve benim tüm kontrollerimin temiz çıkmasına rağmen (pcos hariç) 9 aydır hamile kalamamam nedeniyle klomen diye bir ilaç verdi bu ilaçla hamile kalan çok varmış öyle okudum sana da doktorun belki tüm tetkikleri henüz yapmadığından vermemiş olabilir. Peki sen şimdiye kadar neler yaptırdın

smnr cnm bende pcosum 2 aydır seropheme kullanıyorum (klomen) bide glucopagee içiyorum 1 ay kullandım sonuç negatif 2.ci ayki ilacımıda içtim yarın günlerim başlıyor yumurtlama günleri çalışmalara başlıcez bakalım bu ay ne olucak bilmıyorum hayırlısı

Sağolun kızlar yaa bana destek olduğunuz için, evet bu aralar bebek görmeye bile dayanamıyorum ağlayıp duruyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tamam aksam ilk işim eşime söylemek ama doktora gitmek için biraz daha zaman gecsin yeni yılda gideyim of cok korkuyorum doktora gitmekten yaa, akşama kadar bir sürü hoca görüyoruz hastahaneye gittimmi bir tırsak oluyorum

tatlım sen boşver hocaları hem herkesle paylaşmak zorunda da değilsin ve bana sorarsan da adetinin 3 ya da 4. günü doktora git yani öyle ayarlamaya çalış çünkü hormon testini o zaman yapıyolar adetin bitince de ultrasona git çünkü ben öyle uğraşmıştım önce gittim adet olunca gel dediler adetin 3. günü gittim ultrason için bitince gel dediler sonra 3 ay ilaç kullan eşin test yaptırsın derken 9 ay geçti o yüzden lütfen arkadaşlar zaman kaybetmeden doktora gidin ve tedavi sürecini başlatın korkacak hiç bi şey yok hepsi acısız ağrısız oluyo hadi kızlar inş hep beraber meleklerimizi kucağımıza alırız

Sağolun kızlar yaa bana destek olduğunuz için, evet bu aralar bebek görmeye bile dayanamıyorum ağlayıp duruyorum, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tamam aksam ilk işim eşime söylemek ama doktora gitmek için biraz daha zaman gecsin yeni yılda gideyim of cok korkuyorum doktora gitmekten yaa, akşama kadar bir sürü hoca görüyoruz hastahaneye gittimmi bir tırsak oluyorum

doydo bence dr ye gitmeyi erteleme ne olurr bende hep erteledimm ama keşke daha önce gitseymişim kendiliğinden olsun diye bekledim ölede olmadı yazın sonunda başladım dr ye tahlillerimm falan yapıldı pcos olduğum ortaya çıktı şimdi tedavideyizz bakalıım hayırlısı

doydo korkma ya rabbim yardımcımız olsun herşey ALLAH tan bunları da atlıtıcaz

smnr cnm bende pcosum 2 aydır seropheme kullanıyorum (klomen) bide glucopagee içiyorum 1 ay kullandım sonuç negatif 2.ci ayki ilacımıda içtim yarın günlerim başlıyor yumurtlama günleri çalışmalara başlıcez bakalım bu ay ne olucak bilmıyorum hayırlısı

hadi hayırlısı bakalım Allah ım sen isteyen herkese tatlı tatlı bebişler nasip eyle başta bana ve buradaki arkadaşlarıma

ben geldım kızlar bakıyorum da cogalmısız
bu duruma sevıneyım mı uzuleyımmı anlayamdım
pco yuzunden

kızlar sorumu maruz görün bişe sormak istiyorum. sizdede tek yumurtalıktami sorun var yoksa her ikisindemi :( benim bu sol kasığımda sancımaya başladı sadece sağda vardı acaba soldamı bu hastalığa tutuluyo diye hem korkuyo hemde merak ediyorum :(

aynen oyle kızlar ben ılk zamnlar cok kafama takıyordum ama baktım kı
daha baska baska hastalıklarım cıkıyor barı dedım bır tanesıyle bas
edeyım sımdı ıse ne yapyım allahın ısıne karısılmaz demekkı var bır bıldıgı
artık o bnm parcam gıbı bır sey oldu... cok alıstım artık pconun varlıgına
umrumda bıle degıl artık

kızlar sorumu maruz görün bişe sormak istiyorum. sizdede tek yumurtalıktami sorun var yoksa her ikisindemi :( benim bu sol kasığımda sancımaya başladı sadece sağda vardı acaba soldamı bu hastalığa tutuluyo diye hem korkuyo hemde merak ediyorum :(

canım onu sana ancak doktorun söyleyebilir mesela benim doktorum sağda olduğunu söylemişti

haklısın inan kafaya takarak kendimizi yıpratmaktan zaqmanla farklı hastalıklara sebep olamktan başka yaptığımız bişe yok. ama sizler çalışıyosunuz sanırım ben ev hanııyım akşam eşim işten gelene kadar kendimi dinlemekten çıldırcam . gözümü kapatsam hep düşünüyorum tv izlerken bi iş yaparken bıktım artık. dedim kendimede yeter artık ya varsa var napalım bunla mı uğraşcam evliliğimi tehlikeye sokcam bu bunalımla halimle. bebek olucaksa olucak olmazsada ilerde gider alırız okadar çokki hastanelerde yeni doğup bırakılan 9 ay karnımda taşımış olmam belki ama çok iyi bir anne olurum ona

bende kist yokk bişi çıkmadı ultrosonda yumurtalıklarda adet düzensizliğinden kilo tüylenme sorunu var onlardan anlaşıldı pco olduğum

Back
X