Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç mutlu değilim vallaa bebek istiyom olmuyo uğraşıyomm bölee ilaç kullan millet kocası ceket atsa kalıyoo
walla ne kadar güzel kendinizle barışıksınız
Valla bu hastalığı bize veren Allah .O yüzden rabbimden gelen herşeye razıyım o herşeyin en iyisini bilir.İster bebek veriri ister vermezzz ona sığınmışımm..Bu kadarda büyütmeyin yani şu pko olayını allah başka hastalıklar vermesinn.
cnm çok sğl. bunu okuduğum vakit ısrarla pco olamdığımı düşünüyorum nedense. eylül adetimden sonra orataya çıkan bu kist ekimde yoktu ekimde adet oldum bide ara kanama yine bu kist çıktı şuan hala var off nası doktor bunlar ya neyse ben haftaya salı yada çarşamba dotora randevu alıcam. bu arada duydunuz mu haberleri arkadaşlar özel hastanelerde muayene olup yüzde 30 unu ödüyorduk sadece ocak itibariyle şimdi yüzde 70 ini biz ödicekmişiz![]()
smnr okudum canım gonderdıgını artık allah bızlare vermıs
dert dermenı kullarının elınde artık allahım baska hastalıklar
vermısın
Günaydın kızlar, akşam eşime söyledim konuştuk anlaştık cok sagolun herşey için, akşam hepimize bol bol dua ettim, herşey cok güzel olucak inşallah
Günaydın kızlar, akşam eşime söyledim konuştuk anlaştık cok sagolun herşey için, akşam hepimize bol bol dua ettim, herşey cok güzel olucak inşallah
günaydın canım senin adına çok ama çok sevindim eğer biraz da olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bize Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bu arada çok özel olmazsa eşin nasıl tepki verdi
ayyy inşallah hamilesindir ya inanır mısın hiç kimseyle paylaşmadıklarımı burda sizle paylaşıyorum kafamı boşaltıyorum ve tabi rahatlıyorum güzel haberlerinizi duymak için sabırsızlanıyorum kendimi bile unuttum kafamı takmıyorum hem böyle daha iyi oluyo hani beklediğin şey hiç ummadığın zamanda olur ya zamana bıraktım zaten daha yaşım küçük çevremde yaşı geçmiş çocuk sahibi olamayan o kadar insan var ki halime şükrediyorum
Valla ben kadar tepki vermediği kesin, hatta tepki bile vermedi. Bir ölümün yok çaresi dedi.
ınsallah canım ınsallah bu ay herkes hamıle kalır.burası okadr ıyı kı ınsan cok rahatlıyor
ben aslında aynı durumda degılım aksıne gencler cok ama ne kadr guvenıpde kıme ne anlatılrkı ancak cok ıyı tanımam lazım ozamn belkı olur
esın cok mantıklı.bazı esler boyle anlayıslı ve mantıklı olmuyorlar bnce sen en kısa
zamanda atlatacan cunku en buyuk destegı aldın