Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

teşekkür ederiz canım bizimle paylaştığın için

ne demek hiç önemli değil bakın ilk çocuğu oldu olmasının yanında hiçbir tedavi olmaksızın düzensiz adete rağmen hamile bile kaldı allah büyük şimdi ablamla konunştum oda sizler için diyorki umutsuzluğa kapılmasınlar ve doktorlarını iyi seçsinler diyor şansınız bol olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya çok sğl . ama inanın ben hala gerçekten bi pco lumuyum onu bile çözemedim önümüzdeki hafta gidicem doktora. bende pco da olan kist şekli yok bildiğin yuvarlak içi dolu bi kist en sonra çağreler ya iğneyle patlatıp içini boşaltıyolarmış yada ameliyatla alıyolarmış

canım pkoda mmlik kistler var.klomen kullandınmı vs onun gibi yumurtlama ilacı?

ya çok sğl . ama inanın ben hala gerçekten bi pco lumuyum onu bile çözemedim önümüzdeki hafta gidicem doktora. bende pco da olan kist şekli yok bildiğin yuvarlak içi dolu bi kist en sonra çağreler ya iğneyle patlatıp içini boşaltıyolarmış yada ameliyatla alıyolarmış

canım senin ultrason görüntünde büyük tek bir kist mi görünüyo mesela bende küçük küçük siyah nokta şeklinde görülüyo pcos da öyle

bende tedaviye başladığım zaman muayene edince doktor 6,5cmlik kist vardı ameliyat olabilirsin hazırlıklı ol yada patlayabilir dedi.çok korkmuştum içini boşatabilirizde demişti doğum kontrol hapı verdi geçti.sonra ardından 7cmlik ve 3cmklik oldu hepside doğum kontrol hapıyla geçtiler.doktoruna söyle doğum kontrol hapı versin diğer ay tedavine devam etsin benimki öyle yapıyordu bende bebek istiyordum..

ne demek hiç önemli değil bakın ilk çocuğu oldu olmasının yanında hiçbir tedavi olmaksızın düzensiz adete rağmen hamile bile kaldı allah büyük şimdi ablamla konunştum oda sizler için diyorki umutsuzluğa kapılmasınlar ve doktorlarını iyi seçsinler diyor şansınız bol olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederiz canım, ablacın 2. bebişni bizde ilk bebeişleirmiz kucağımıza alırız inşallah cok teşekkürler.

amin inşallah allah herkese hayırlı evlatlar ve acil şifalar verir inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bak biraz önce ne okudum içi sıvı dolu büyük kistler ilaçla tedavi edilerek büzülüp yok edilmesi sağlanıyomuş senin dediğin iğne ve ameliyat pek tercih edilmeyen en son yöntemlermiş o yüzden sen istersen bunu bi doktoruna söyle ilaç versin sana

Yabanum sana diyorum boşver şu pkoyuuu ..Bırak artık nan şu bebek mevzusunuu :mymeka:

şutarafagittiben evlenmeden 7ay once bende basıt folıkuller kıst var dedı doktor sonra bıraz bekle adetle atarsın dedı bekledım ve gectı daha sonra agrılar oldu duznsızlık kılo alma doktora gıttım bana yasmın verdı ve 6 ay kullandım sende pko var dedı.6 aydan sonra doktora gıttım hıc bısey kalmamıs dedı suan hamıleyım henuz doktoragıtmedım daha kucuk oldugu ıcın ama gecıyor canım hıc sıkma canını dua et ve gecıcegıne gercekten ınan emınım gecıcektır

bıde kızlar ben dogan kurunu yaptım tatı ıgrenctı ama sanırım oda ıse yarıyor bı zararı yok ben tavsıye ederım

Kızlar buraya bir kez daha yazmıştım bende pkoluyum ama tedavi sonucunda şimdi 14 haftalık hamileyim ben hem dr gittim hem de bitkisel tedavi uyguladım önce soğan kürü yaptım kistler için benimde 5cm büyüklüğünde kistim vardı soğan kürünü yaptığım ay kayboldu soğan kürünü 4 kez tekrarladım yani 4 ay yaptım sonra da incir kürü yaptım incir kürünün yarısını yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim onun yanında ilaç olarakta glukofen adlı bir ilaç kullanıyodum umutsuzluğa kapılmayın bence

bebek bekleyen arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş bize de dua edin olur mu ben de soğan kürünü deneyip devam ettiremeyenlerdenim 3. gün bıraktım midem kabul etmedi ama bi şekilde tekrar yapıp sonuna kadar götürmeyi planlıyorum

bebek bekleyen arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş bize de dua edin olur mu ben de soğan kürünü deneyip devam ettiremeyenlerdenim 3. gün bıraktım midem kabul etmedi ama bi şekilde tekrar yapıp sonuna kadar götürmeyi planlıyorum

Ya cok fena oluyor kac kere denedim yok içemiyorum nasıl içicez yaa:sm_cool::içelim:

evet cok ıgrenc ama o soguk degıl ılık ıcılmelı ben yaptım cok ıse yarıyor hakıkaten ıgren ama tavsıye ederım

kızlar ben delı gıbıyım yaaa dayanamayıcam yıne test yapacam aksama ısden
cıkdıkdan sonra alacam ıdrar testı dayanamıyorum yınede cıkmazsa cumartesı
yıne yapacam eger kı ozamnda cıkmazsa artık mecburen rapor alarak ıs yerınden
kan testı offff bana yardım edın cok korkuyorum negatıfı gorecem dıye ama merakımdanda
kurtulamıyorum

Back
X