Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

selam kızlar 1 hafta gecikmenin ardında bu gün test yaptırdım negatif çıktı:((doktor bekleme tüp bebek yaptırın diyor.7 yıllık gebelik olmaması tüp bebeğe geçmek için sebepmiş.çok moralim bozuldu tüp bebek yaptıracak durumumuz olsa zaten yaptırırız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

üzülme cnm demekki daha zamanın gelmemişşş devlet karşılıyo birazını diyolardı sanki araştırdınmı

selam kızlar 1 hafta gecikmenin ardında bu gün test yaptırdım negatif çıktı:((doktor bekleme tüp bebek yaptırın diyor.7 yıllık gebelik olmaması tüp bebeğe geçmek için sebepmiş.çok moralim bozuldu tüp bebek yaptıracak durumumuz olsa zaten yaptırırız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

allah gönlüne göre versin arkadaşım..
tek sorun pkomu?

allah yardımcın olsun canım.turkıyenın su sıstemını hıc sevmıyorum saglık
bu sonucda.zaten neyı dogru yapıyorlar kı.olmazsa canım sana ıstek yapsam
belcıkaya gelırmısın esınle beraber tadavı amaclı.cok guzel tup bebek merkezları
var burada ne dersın

Merhaba kızlar.Pcos şikayeti olanlardanım bende.1 sene farklı dr.ların oyalamasından dolayı 3 senelik bi süre de hamile kaldım.Hem de normal bir şekilde ve BEŞİZLERİME.Bununla ilgili topic açmıştım daha önce.Buraya da sizlere umut olabilmesi açısından yazıyorum.Sadece ilaç kullandım haricinde herhangi birşey yapmadım ve dr.uma çok güvendim.Ve benim durumum çoğu şikayetten daha ağırdı.Adet düzensizliği,tüylenme problemleri vs vs.Şu an ikizlerimle 6.ayımızdayız.Lütfen umudunuzu yitirmeyin.Hayırlı zamanda hayırlı yavrularınız olsun inşallah.
Ayrıca Pcos hastalarının çoğunda %80 lik bi kesimde iyileşme oluyormuş.Bakalım benim ki geçecek mi bilmiyorum ama dr.um %20 lik kesimdensen onu da iğneyle hallederiz dedi.İçim rahat çok şükür.Hepinize Rabbimden şifalar diliyorum.Hiçbirşeyin hayatınızın ve umutlarınızın önüne geçmesine izin vermeyin.

İncelemek isterseniz açtığım konu burada:http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html

seyma 88 canım tebrık ederım allahım analı babalı buyutsun.bazen ısde ıster ıstemez bunalıyorum.
cunku artık bazen olsun ıstıyorum olmuyor bır turlu ama kendımıde hemn toparlaybılyorum anlaycgn
bır anlık bır sey oluyor.tabıkıde pco da ne kı yenecez onu allahın ıznıyle.tebrıkler canım

[
ne kadar güzel bişe oolsa gerek. rabbim sen senelerce çocuk arzusuyla yanarken sana 5 evlat nasip ederek geçmişteki çektiğin tüm sıkıntıları tamamen sildi.RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin inş ALLAH hepsini sana ve eşine bağışlasın

sanırım yoklaar. evanur ne kadarlık evlisin? ayrıca bu tedaviyi ne kadardır görüyorsun ? bi sakıncası yoksa cvb larmısın

seyma 88 canım tebrık ederım allahım analı babalı buyutsun.bazen ısde ıster ıstemez bunalıyorum.
cunku artık bazen olsun ıstıyorum olmuyor bır turlu ama kendımıde hemn toparlaybılyorum anlaycgn
bır anlık bır sey oluyor.tabıkıde pco da ne kı yenecez onu allahın ıznıyle.tebrıkler canım
Teşekkür ederim cnm.Darısı başınıza inşaallah :Saruboceq: Bende çok bunalıyordum zaman zaman da ağlıyordum.Aslında pek de kafama taktığım söylenemezdi çünkü bayağı yoğun bi tempo içindeydim.Son günlerim böyle geçti pek aklıma getirmedim dert etmedim vs.Bi baktım oldu.Rabbim ol deyince oluyor işte.Stresin etkisi büyük kafanıza fazla takmayın.Ve güvendiğiniz bi dr.a devam edin yerimseniben

[
ne kadar güzel bişe oolsa gerek. rabbim sen senelerce çocuk arzusuyla yanarken sana 5 evlat nasip ederek geçmişteki çektiğin tüm sıkıntıları tamamen sildi.RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin inş ALLAH hepsini sana ve eşine bağışlasın
Sağol cnm Allah razı olsun.Darısı başınıza inşaallah CADIARZU
opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim cnm.Darısı başınıza inşaallah :Saruboceq: Bende çok bunalıyordum zaman zaman da ağlıyordum.Aslında pek de kafama taktığım söylenemezdi çünkü bayağı yoğun bi tempo içindeydim.Son günlerim böyle geçti pek aklıma getirmedim dert etmedim vs.Bi baktım oldu.Rabbim ol deyince oluyor işte.Stresin etkisi büyük kafanıza fazla takmayın.Ve güvendiğiniz bi dr.a devam edin yerimseniben

Sağol cnm Allah razı olsun.Darısı başınıza inşaallah CADIARZU
opuyorumnanaktan

amin inşallah ya

sanırım yoklaar. evanur ne kadarlık evlisin? ayrıca bu tedaviyi ne kadardır görüyorsun ? bi sakıncası yoksa cvb larmısın[/QUOT

2007 temmuz ayında evlendım.evlılıgımın ılk senesı yaklasık olarak 12 ay boyunca
korunma hapı kullandım.cocuga karar verdım ve sonra bıraktım.yaklasık 1 bucuk
yıl kadr normal yollarla denedık ama malesef olmadı.ve sonra bu sene agustos
ayında doktora cıktım bnde pco oldugunu soyledı testler haplar vs...sımdı 3 aylık
klomen tedavım bıttı hala adet olmadım ama olacak gıbıyım lekelenmısım.3 aylık
dı klomen hapım.doktorum ocak ayında gelecekmıs turkıyedeymıs su anda geldıgı
zamn gıdecem bakalım bu seferkı asması ne olacak egerkı hamıleysem zaten gerk
kalmayacak ılcalar vs vs...canım bnm ne sakıncası olacak olur mu hıc oyle sey.daha
3 aylık doktor tedavım ama gecmıs karanlıkkaydirigubbakcemile3

ınsallah ınsallah allahım sen buyuksun:Saruboceq:.kesınlıkle katılıyorum sana stres
cok buyk rol oynuyor ama ısde arada sırada ıcımızı bosaltmak lazım ama allahdn
fazla uzun surmuyor bnm aglıyorum sızlıyorum ve gecıyor sonra bır anlık.artık hayırlısı
dıyorum ılk ogrendıgımde pcoyu cok kotu olmustum ama kendımı cokdan toparladım
olmuyor cunku stres yapınca bır baktım baska hastalıklarımda cıkıyor hemn kendımı
topladım.bır olume care yok mus dıy mı.kaydirigubbakcemile5

ınsallah ınsallah allahım sen buyuksun:Saruboceq:.kesınlıkle katılıyorum sana stres
cok buyk rol oynuyor ama ısde arada sırada ıcımızı bosaltmak lazım ama allahdn
fazla uzun surmuyor bnm aglıyorum sızlıyorum ve gecıyor sonra bır anlık.artık hayırlısı
dıyorum ılk ogrendıgımde pcoyu cok kotu olmustum ama kendımı cokdan toparladım
olmuyor cunku stres yapınca bır baktım baska hastalıklarımda cıkıyor hemn kendımı
topladım.bır olume care yok mus dıy mı.kaydirigubbakcemile5

Evet canım haklısın.Dikkat et kendine.En azından kendini dinliyor ve biliyorsun.Şu an dr.umun öncesindeki dr.lardan bahsetmiştim.İkisi de klomen kullandırdı bana ama hiçbir faydasını görmedim.Üstelik normal şekilde çocuğunuz olmaz demişlerdi ama oldu hemde beşiz.Dava açmayı bile düşündüm.Dr.umla tanıştık sonra ise klomeni kullanmadım.Çünkü hastalığım ileri derecedeydi fayda etmeyeceğini boşa uğraşılacağını söyledim.Onu dinledim ve diğer verdiği ilaca başladım.2.kullanışımda sonuç aldım.Klomenin zaten kullanım süresi var uzun vadede kullanılmıyor.Belki dr.unuz diğer süreçte başka ilaca geçebilir.yerimseniben

üzülme cnm demekki daha zamanın gelmemişşş devlet karşılıyo birazını diyolardı sanki araştırdınmı
evet karşılıyor 4 milyar :gitme:
allah gönlüne göre versin arkadaşım..
tek sorun pkomu?
amin cümlemizin işallah.pko en büyük sorun zaten.
allah yardımcın olsun canım.turkıyenın su sıstemını hıc sevmıyorum saglık
bu sonucda.zaten neyı dogru yapıyorlar kı.olmazsa canım sana ıstek yapsam
belcıkaya gelırmısın esınle beraber tadavı amaclı.cok guzel tup bebek merkezları
var burada ne dersın

amin canım..teklifin için teşekür ederim opuyorumnanaktankeşke mümkün olsada en iyi yerde yaptırsak tedaviyi.hayırlısı nasipte varsa olur yoksa zaten olmaz ne yaparsakta.

günaydın kızlar aramıza yeni arkadaşlar gelmiş seyma88 Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canım ya ne güzel bir duygu değil mi inş Rabbim bize de nasip eder.
evanur ben de 28 temmuz 2007 de evlendim seninki kaçındaydı sanırım aynı dönemde evlenmişiz. Demek lekelendin canım neyse çalışmalara devam artık ben de 20 sini bekliyorum ama daha şimdiden kasık ağrılarım başladı bilesenağlama

kızlar ya bi şey sorucam bende pco yüzünden sivilce çıktı ve hiç dokunmadığım halde geçmiyo sadece sol yanağımın küçük bi bölgesinde ama daha önce hiç olmadığı için rahatsız edici durumda sizin bu konuda bana önerebileceğiniz bi şey var mı dermatologa gitsem mi ama pco yüzünden olduğu için dermatologun bi şey yapacağını sanmıyorum yardımınıza ihtiyacım var kızlar

günaydın kızlar aramıza yeni arkadaşlar gelmiş seyma88 Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canım ya ne güzel bir duygu değil mi inş Rabbim bize de nasip eder.
evanur ben de 28 temmuz 2007 de evlendim seninki kaçındaydı sanırım aynı dönemde evlenmişiz. Demek lekelendin canım neyse çalışmalara devam artık ben de 20 sini bekliyorum ama daha şimdiden kasık ağrılarım başladı bilesenağlama

gunaydın canım bnde 27 temmuzda evlendım kaydirigubbakcemile3.bır gun var aramızda
ama canım dun kavrensı seklındeydı bugun hıc bır sey yok anlamadım ben bu ısı artık
zaten ne olacaksa olsun.ınsallah hamıs kalırsın belkı bebek kasık agrısı yapıyordur.
ınsallah hamılesındır

evet karşılıyor 4 milyar :gitme:

amin cümlemizin işallah.pko en büyük sorun zaten.

amin canım..teklifin için teşekür ederim opuyorumnanaktankeşke mümkün olsada en iyi yerde yaptırsak tedaviyi.hayırlısı nasipte varsa olur yoksa zaten olmaz ne yaparsakta.

hayırlısı canım bır sey degıl.ınsallah bır an once kavusuruz bebeıslerımıze.sanırım allah sabrımızı denıyor.

Back
X