Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

Evet canım haklısın.Dikkat et kendine.En azından kendini dinliyor ve biliyorsun.Şu an dr.umun öncesindeki dr.lardan bahsetmiştim.İkisi de klomen kullandırdı bana ama hiçbir faydasını görmedim.Üstelik normal şekilde çocuğunuz olmaz demişlerdi ama oldu hemde beşiz.Dava açmayı bile düşündüm.Dr.umla tanıştık sonra ise klomeni kullanmadım.Çünkü hastalığım ileri derecedeydi fayda etmeyeceğini boşa uğraşılacağını söyledim.Onu dinledim ve diğer verdiği ilaca başladım.2.kullanışımda sonuç aldım.Klomenin zaten kullanım süresi var uzun vadede kullanılmıyor.Belki dr.unuz diğer süreçte başka ilaca geçebilir.yerimseniben

kendımı toparlayamasam ben kafayı yerım herhalde bu sefer jınekolok degıl akıl
hastenesınde olurum sanırımsositososito.doktorun kım,hangı ılacları kullandın.
bana doktorum 3 aylık klomen tedavısı verdı okadr.2 ay boyunca 29 gunde bır adet
oldum sımdı ıse bugun adetımın gecelı 7.gunu.ıdrar testı yaptım tam dort kere hep
negatıf.kan tahlılı yaptırmayada gıdemıyorum cunku ıs yerınden ızın cıkmaz.doktora
cıkacam oda turkıyedeymıs ocak ayında gelecekmıs yoksa cokdannn dırek doktoruma gıderdım.ılk basta doktor bnmle konustu sakın umutsuzluga kapılma sana ılk once hap
vercem ve sonra adet olmazsan gel 3 aylık suren bıttıkden sonrada gel demıstı.ve olmasan bıle hamıle asama asama gıdecez dedı.ben sana hap verecem sende sters yapmayacan falan demıstı ben senın doktorununum sende kendının doktoru olacaksın falan dedı sttresı yasak etmıstı ama ısde bazen elde olmuyor.allahdan ılk gunlerdekı gıbı
degılm sukurler olsun allahıma.opuyorumnanaktan

gunaydın canım bnde 27 temmuzda evlendım kaydirigubbakcemile3.bır gun var aramızda
ama canım dun kavrensı seklındeydı bugun hıc bır sey yok anlamadım ben bu ısı artık
zaten ne olacaksa olsun.ınsallah hamıs kalırsın belkı bebek kasık agrısı yapıyordur.
ınsallah hamılesındır

canım benim inş aynı zamanda hamile kalırız ve en kısa zamanda tabi valla bebğin kasık ağrısı yapıp yapmadığını bilmiyorum ama hiç umutlanmıyorumda çünkü sonra üzülüyorum adetim geçse bile test yapmamaya karar verdim o kadar sıkıldım yani test yapmaktan. ya ben şimdiye kadar hamile kalamıyorum diye ağlamadım en fazla 2-3 gün neden olmadı diye düşünüp kafamdan atıyodum yoksa ben bu pco nun ciddiyetini tam kavrayamadım mı ya da gerçekten bu kadar ümitsiz bir vaka değil mi ne dersin

hani sen ilk günlerde çok kafana taktığını şimdi ise daha iyi olduğunu yazmışsın ya acaba benim de tam tersi sonradan mı kafama dank edicek yoksa daha yaşım küçük vaktim var diye mi rahatım of ya kafam karıştı

canım benim inş aynı zamanda hamile kalırız ve en kısa zamanda tabi valla bebğin kasık ağrısı yapıp yapmadığını bilmiyorum ama hiç umutlanmıyorumda çünkü sonra üzülüyorum adetim geçse bile test yapmamaya karar verdim o kadar sıkıldım yani test yapmaktan. ya ben şimdiye kadar hamile kalamıyorum diye ağlamadım en fazla 2-3 gün neden olmadı diye düşünüp kafamdan atıyodum yoksa ben bu pco nun ciddiyetini tam kavrayamadım mı ya da gerçekten bu kadar ümitsiz bir vaka değil mi ne dersin

hayatım yapabılr kasık agrısı.bazen tek taraflı bazende her ıkı tarflı da olabılırmıs.
ınsallah canı. yaaa kalırız hamıs.canım benım aglamımın sebebı ılk zamnalr bırden
pco oldugumu ogrenıorum ozmanlar bılmıyordum ben umutsuz bır sey zannedıyorum
doktorum ne kadr benı motıvasyon etmek ıstese de bnm umrum da bıle degıldı bırde
bana polıkstık over hastalıgın var dıyınce o hastalıgın lafı benı yıkmıstı.ve ama ne bıleyım
ben tıp ıle bunun uzerınden gelındıgını.hem pco olmayıpda hamıle kalamayanlarda var
daha dogrusu bunları sonradan dusundumde.ılk zmanlar buydu bnm sorunum ama sımdı
olsa ıyı olur hyırlısıyla.olmasada dunyanın sonu degıl yaaaayerimseniben.bnm sıkıntım
buydu ılk zmanlar bır doktorun hastalıgın var demesı benı yıkmıstı.senın bu olayı kavrayamanla alakası yok sekerım cunku sen basından en dogrusunu yapmıssın.bak
bn sonradan senın gıbı oldum.kaydirigubbakcemile5

ya smnr evanur dün biraz lekelenme oldu demiş . ya bu yerleşme kanaması olmasın hani bazılarında oluyormuşya. belki geç döllenme olmuştur olamazmı. ya rabbim hepimize versin inş ama evanurun adeti geçikti ya ona şuan inş hamiledir diye çok dua ediyorum

allah razı olsun nagısım.ınsallah canım umarım hepımız hamıs oluruz.bnm bugun 7.gunum
oldu.aman hayatım yaa ne bıleyım bnde anlamadım bır sey artık hayırlısı dıyorum.olsa ıyı
olur tabıkıkaydirigubbakcemile5

allah razı olsun nagısım.ınsallah canım umarım hepımız hamıs oluruz.bnm bugun 7.gunum
oldu.aman hayatım yaa ne bıleyım bnde anlamadım bır sey artık hayırlısı dıyorum.olsa ıyı
olur tabıkıkaydirigubbakcemile5

amin inş. rabbim hepimize nasip edicek görürsünüz. hemde peşpeşe olucak :D evanur açılışı sen yapıcan arkandan her ay birimiz hamiş olduğumuzu yazıcaz ALLAH ın izniyle

ayyy canım yaaaa bugun agzından senın bal damlıyoropuyorumnanaktan.ınsallah
ınsallah:Saruboceq:

eger kı ben hamıseysem varya cocuk acayıp derecede hıper aktıf olacak sanırım.
cunku dun askam uyuyamadım hep gozlerımı actım durduk yere kotu bır ruyada
gormedım ve dusunmedım de neden cıkmıyor dıye ama uyandım sureklı ınanın
5 saatlık uykuyla geldım ıse.ve sabah kahve ıctım sert zaten normlde de sut kullanmıyorum
sımdıde red bull ıcıyorum enerjı ıcecegı allah hayıra yorsun bnm bu halımı yoksa gozlerım
kapanıyor vallahı kahve ayıltmadı benı bakalım bu ayıltabılecek mıakannehir

ya smnr evanur dün biraz lekelenme oldu demiş . ya bu yerleşme kanaması olmasın hani bazılarında oluyormuşya. belki geç döllenme olmuştur olamazmı. ya rabbim hepimize versin inş ama evanurun adeti geçikti ya ona şuan inş hamiledir diye çok dua ediyorum

ya güzelim valla ben de aynısı düşünmedim değil ama çok da fazla umut vermek istemedim üzülsün istemiyorum canım arkadaşımın ben de çok dua ediyorum inş açılışı evanur yapar sonra da peşinden bizler senin kaç günün var benim 9 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım Allah ım şu cuma gününün hayrına hepimizin dualarını kabul et amin.

kızlar ben kendımın acık oldugunu bıle goremıyorum acaba sıtede sorun mu var
yıne.kımın acık oldugunu bıle goremıyorum.allah allahhh

5 saatlık uykuyla geldım ıse.ve sabah kahve ıctım sert zaten normlde de sut kullanmıyorum
sımdıde red bull ıcıyorum enerjı ıcecegı allah hayıra yorsun bnm bu halımı yoksa gozlerım

walla cnm sen hamile olda bırak gece uyuma varsın uykusuz kal varsın bebek hiperaktif olsun :) walla bbunlara hepimizi razıyız :)

ya güzelim valla ben de aynısı düşünmedim değil ama çok da fazla umut vermek istemedim üzülsün istemiyorum canım arkadaşımın ben de çok dua ediyorum inş açılışı evanur yapar sonra da peşinden bizler senin kaç günün var benim 9 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım Allah ım şu cuma gününün hayrına hepimizin dualarını kabul et amin.

yok yok kızlar merak etmeyın uzulmem gercekden eskıden dı o taaa sıteye kayıt
olmadan ınceydı sımdı ıyıyım.ama varya umutlanmakda cok guzel kızlar yaaa
ben SIZLERI COOOOKKKKK SEVIIIIYOOOORUUUUMMMMM IYIKI VARSINIZZZZ
ınsallah canlar hepımızın gobuslerı bebıslı olur:Saruboceq:

ya sabah sabah içmesen olmaz mı canım ya bebiş varsa. Hem uyuyamamanın nedeni tabiki de stres hani yapmayacaktık rahat olacaktık bak ben hiç yapmıyorum varsa var yoksa olur inş deyip mışıl mışıl uyuyorum hem zaten işte yoğunsun sıkma kendini relax ol zemuszemus

ya sabah sabah içmesen olmaz mı canım ya bebiş varsa. Hem uyuyamamanın nedeni tabiki de stres hani yapmayacaktık rahat olacaktık bak ben hiç yapmıyorum varsa var yoksa olur inş deyip mışıl mışıl uyuyorum hem zaten işte yoğunsun sıkma kendini relax ol zemuszemus

yok be canım vallahı yapmadım artık aksam hele hıc dusunemıyorum bıle yataga
yattıgımda yorgunlukdan yatacak yer arıyorum ama dun aksam neden oyle oldum
bır turlu anlamadım.ama varya acayıp oldum haaaa resmen damarlarım oynuyor sankı
alıskında degıl vucudum oyle enerjı ıcecegıne artık aksama kadr ıs yerınde oynayıp
dururumakannehir

yok yok kızlar merak etmeyın uzulmem gercekden eskıden dı o taaa sıteye kayıt
olmadan ınceydı sımdı ıyıyım.ama varya umutlanmakda cok guzel kızlar yaaa
ben SIZLERI COOOOKKKKK SEVIIIIYOOOORUUUUMMMMM IYIKI VARSINIZZZZ
ınsallah canlar hepımızın gobuslerı bebıslı olur:Saruboceq:

tatlım benim biz de SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ burda birbirimize moral vererek en büyük desteği sağlamış oluyoruz yeri gelecek umutlanıcaz yeri gelecek üzüleceğiz ama sonuçta anne olacağız değil mi kızlar

yok be canım vallahı yapmadım artık aksam hele hıc dusunemıyorum bıle yataga
yattıgımda yorgunlukdan yatacak yer arıyorum ama dun aksam neden oyle oldum
bır turlu anlamadım.ama varya acayıp oldum haaaa resmen damarlarım oynuyor sankı
alıskında degıl vucudum oyle enerjı ıcecegıne artık aksama kadr ıs yerınde oynayıp
dururumakannehir

güldürdün beni ya. bi ara bende içeyim dedim ama cesaret edemedim işte ya peki bunla ilgili bi şey sorsam sana çok mu ayıp olur içtikten sonra her anlamda mı enerjin arttı :kedi:

tabıkıde oyle cnaım allahın ıznıyle tadacaz o duyguyu.ben kımsye anlatamıyorum boyle
ama burada desarj oluyorum.cok ıyı gelıyor sankı burası pısıkolojı tedavısı goruyorum
gıbı.

Back
X