Evet canım haklısın.Dikkat et kendine.En azından kendini dinliyor ve biliyorsun.Şu an dr.umun öncesindeki dr.lardan bahsetmiştim.İkisi de klomen kullandırdı bana ama hiçbir faydasını görmedim.Üstelik normal şekilde çocuğunuz olmaz demişlerdi ama oldu hemde beşiz.Dava açmayı bile düşündüm.Dr.umla tanıştık sonra ise klomeni kullanmadım.Çünkü hastalığım ileri derecedeydi fayda etmeyeceğini boşa uğraşılacağını söyledim.Onu dinledim ve diğer verdiği ilaca başladım.2.kullanışımda sonuç aldım.Klomenin zaten kullanım süresi var uzun vadede kullanılmıyor.Belki dr.unuz diğer süreçte başka ilaca geçebilir.yerimseniben
kendımı toparlayamasam ben kafayı yerım herhalde bu sefer jınekolok degıl akıl
hastenesınde olurum sanırımsositososito.doktorun kım,hangı ılacları kullandın.
bana doktorum 3 aylık klomen tedavısı verdı okadr.2 ay boyunca 29 gunde bır adet
oldum sımdı ıse bugun adetımın gecelı 7.gunu.ıdrar testı yaptım tam dort kere hep
negatıf.kan tahlılı yaptırmayada gıdemıyorum cunku ıs yerınden ızın cıkmaz.doktora
cıkacam oda turkıyedeymıs ocak ayında gelecekmıs yoksa cokdannn dırek doktoruma gıderdım.ılk basta doktor bnmle konustu sakın umutsuzluga kapılma sana ılk once hap
vercem ve sonra adet olmazsan gel 3 aylık suren bıttıkden sonrada gel demıstı.ve olmasan bıle hamıle asama asama gıdecez dedı.ben sana hap verecem sende sters yapmayacan falan demıstı ben senın doktorununum sende kendının doktoru olacaksın falan dedı sttresı yasak etmıstı ama ısde bazen elde olmuyor.allahdan ılk gunlerdekı gıbı
degılm sukurler olsun allahıma.opuyorumnanaktan