kızlar herkese ıyıaksamlar.ben buggun dayanamayıp test yaptım ıdrar testı ve negatıf.bugun 7.gunumdu
adetımn gecelı cıkması lazımdı bnce yınede sılk mılık.ama oda yok arkadamı tel ettım ben hadı ıstıyrum
dedım cocuk gorebılrım belkı sılık bır cızgı pekı sen de gordugunu soyledın falan dedım.benm uzulmemı
ıstemedıgı ıcın demıs yoksa yokmus oyle bır sey bıraz kızdım arkadıma boylesı dha kotu dıye.zaten
bu ayda fazla umutluda degıldım.artık hayırlısı dıyorum.bırde ben klomen kullanıyorm bu son ayımdı onuda ıctım ama adet olmadım duydugum kadrıyla klomen kıst yapıyormus yanı sımdı ben pconun
psıklojısını atlattım bebegımın bır gun olacıgına ınandım bu hastalık bende yokmus gıbı davrandım eeeee
sımdıde kıst de mı yokmus gıbı davranayım yanııı anlamadım ben bu ısı ne bıcım bu ıstır yaaaa.arkasımıda kırdım bos yere offf offff.vallahı bebegımın olmadıgına degılde bırıncısı kıst cıkmıssa dıye uzuluyorum ıkıncısıde arkadımı kırdım dıye ama bana dogruyu soylemsı lazımdı eskıden dı o uzulmelerım sımdı oda bılıyor ıyı oldugumu.
canım 1 haftada çıkması lazımdı işallah yanılıyorumdur.işallah hamilesindir.ayrıca her klomen kist yapacak diye bişey yok.bende sadece 2 defa oldu dünya bi klomen içtim.