Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

smnr baksana canım yaaaa aslında varya bebekden falan da konusmuyoruz ama neyapalım gıttı ısde gıtmeseydı ıyı olurdu.gelecek ama daha dogrusu gelmesı lazım cunku tek basına kalbın ıcınde savasarak atlatılmaz bu hastalık.saygı duyuyorum sonuna kadr karrına.sakın kalbımıze de kıst yapmasın pco mucadelecı olalım bıraz.bırazda ben ınanıyorum bu borclara ben oglak burcuyum ve ıntcı mucadelecıyım lutfen boyle olun yenılmeyın pco yaaaaaaaaaaaaa

amanın ben de oğlak burcuyum 19 ocak sen?

amonra canım son derce supper afferın.yok bnm kıde hala bana der kılolusun kac kıloya dusuyım kı daha 38 bden gıyıyorum 0 bendenede dusmek bana ters.hastalıklarım cıkar dıye korkuyorum ama esım oyle demıyor.ben mesela evde hep rejım cıkolatalrından bulundururum cnım cektıgı zman yıyorum sadece en fazla cıkolata olark 50 kalorı alıyorum eve.bırde yasadıgım belcıkada dunyanın en guel cıkolatalrı burada uretılıyor ıcım gıdıyor ama ne yapayımmmm ısde

bnde 2 ocak canım evlılık yıl donumlerımız yakın dogum gunumuzde oyle ınsallah bebıslerımızın tarıhıde yakın olur hadı bakalım hayırlısı

bende de kıst var dogal olarak adet duzensızlıgı yapıyor .şimdi doğum konturol ılacı kullanıyorum. sorun yok ama ilacı bırakınca aynı sorun tekrar başlıyor 11 aylık evlıyım çocugum olmaz dıye korkuyorum .aslında belkıde artık korunmayı bırakıp cocuk düşünmelı. bır sorun varsada görmüş olurum of bu sorunu yaşayıp hamıle kalan varmı beynımdekı kurtlar yıyor benı

amonra canım son derce supper afferın.yok bnm kıde hala bana der kılolusun kac kıloya dusuyım kı daha 38 bden gıyıyorum 0 bendenede dusmek bana ters.hastalıklarım cıkar dıye korkuyorum ama esım oyle demıyor.ben mesela evde hep rejım cıkolatalrından bulundururum cnım cektıgı zman yıyorum sadece en fazla cıkolata olark 50 kalorı alıyorum eve.bırde yasadıgım belcıkada dunyanın en guel cıkolatalrı burada uretılıyor ıcım gıdıyor ama ne yapayımmmm ısde

kilolu olmaktan yana bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar çok aşırı şişman değilim ve de güzelim bencelaelaelaelaelae ama konu bebek olunca sıkıntı yapmaya başladım

bende de kıst var dogal olarak adet duzensızlıgı yapıyor .şimdi doğum konturol ılacı kullanıyorum. sorun yok ama ilacı bırakınca aynı sorun tekrar başlıyor 11 aylık evlıyım çocugum olmaz dıye korkuyorum .aslında belkıde artık korunmayı bırakıp cocuk düşünmelı. bır sorun varsada görmüş olurum of bu sorunu yaşayıp hamıle kalan varmı beynımdekı kurtlar yıyor benı

canım bence bebek işini erteleme zaten evleneli nerdeyse 1 sene olmuş doktorunla konuşup çocuk istediğini ve buna göre bi tedavi yöntemi uygulamasını iste derim ben. çünkü bak biz de korunmayı bırakmamıza rağmen aylardır bekliyoruz ne gelen var ne giden yine de karar senin tabi ama bi düşün istersen

ben de korunuyorum kistlerin son durumu ne bilmiyorum açıkcası öğrenmekten de korkuyorum önce kilo vermeliyim diye şartladım kendimi. biliyorum ki hapı bıraksam yine regl olamıcam başa döncem off bi kısır döngüdür gidiyo

herkes ıcın canlarım hayırlısı olsun.korkmayın pcodan bırazcık ugrastırıyor ama mucadeleye devam edın pes etmek yokkkk

ben de korunuyorum kistlerin son durumu ne bilmiyorum açıkcası öğrenmekten de korkuyorum önce kilo vermeliyim diye şartladım kendimi. biliyorum ki hapı bıraksam yine regl olamıcam başa döncem off bi kısır döngüdür gidiyo

canım bnm ınsanlar haytın gerceklerınden kacamzlar sende gıt doktora ogren ne asamadalar dıye ve sonra yok et onu.yıne kılonu verırısın sımdı oyle ılaclar varkı hamıle olsan bıle rejım yapabılıyorsun sadece bebek ıcın ılac alman gerekır.verılır o kıloda hem kılonu verdın eeee sonra bebek oldu yıne verecen aynı hemn hemen korkma kılodan ılk once hamıle ol sonra doktorunla konusursun ben kılo almak ıstemıyorum dıye oda uygun gordugu ılacları verır.sen egerkı cocuga karar verdıysen kesınlıkle ılk once doktora gıt.cunku pcosun.keske bnde bebek ıstemeden once bılseydım pco oldugumu.mutlaka doktora gıt allah korusun belkı sadece sende pco olupta esınde de sorun cıkabılır.mutlka doktora gıt.osoyler sana ne yapacagını hangı asamada oldugunu

bkleme canım adet olmayı hemn gıt ımakanın varsa o adet gecıkmesını cok ıyı bılırım.gelmıyorlar aylardır

yok ben diane kullanıyorum ilaç bitince 1 hafta içinde adet görüyorum adetin 3. günü yapılıyo bazı hormon testleri onun için beklicem.

Back
X