Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

bi de pat diye olurmuş ne güzel olur, olmaz ya hayal işte. tedavilerle hastane kapılarında umutlarla hayal kırıklıklarıyla beklemektense bi mucize olsa

bazen uzulecez bazende sevınecez ama sonunda ınanın allahın ıznıyle kavusacaz bebıslerımıze.muhum olan pes etmemk sadece bunu aklımaz koyalım bu bır savas belkı bır gun belkı 1 ay blkıde 1 yıl surecek ama sonunda bu savası kazanacazzzzzzzz:CüvCüv:hihoyyyt

evet kızlar ben bu mücadelenin peşini bırakmiycam hatta ve hatta soğan kürünü bile içicem o kadar kararlıyım yani ayyyy söyleyince bile bana bi şeyler oluyo yaw onun da tadı çok acayip be

canım ben cıkıyorum sımdı kıb aksama acabırsen ac.ben her aksam saat 20 den sonra acıyorum bakıyorum.evrakları gecerecem bılgısayara.opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım ben de evde yemek ye verileri gir derken vaktim pek olmuyo yarın görüşmek üzere öpüldün çok opuyorumnanaktan

meraba kızlar
ben 5 yıldır pcosla ugrasıyorum.13 gundur sogan kürünü yapıyorum.2 gun once akıntı gelmeye basladı pembe-kahve karısık bişey.ama sonra bıttı.bu olan adetmiydi yoksa adet olmayı beklemelimiyim.lütfen bilgisi olan varsa cevap versin çok merak ediyorum

Back
X